Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
37
Favori
24.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende oyun masaüstüne atıyor menüde diğer hiç bir oyunda sıkıntı yok steamda da denedim battle.net tede sorun ne olabilir sistem
    ryzen 7 7700
    Rx 7800xt
    16*2 32 GB 6000 MHz Ram
    MSI b650 gaming plus wifi anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 13 Ekim 2023; 20:37:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pc için açık beta 14 ü yazıyor ama steamden indirdiğim halde giremiyorum sipariş ver diyor ne zaman açılacak acaba ön sipariş vermedim?

• Patren kullanıcısına yanıt

Eleman slide tuşuna basıyor, sonra L2'ye basınca auto-aim ile otomatik hedef sende. Bi zahmet R2'ye de basarsa ölüyorsun. Oynayanların en az %80'i konsol tarafında, bi' %10 kadar da gamepad ile PC'de oynayan var desek, %10 kitlenin içindesin mouse ile hedef almaya çalışan.

2019 MW ve MW2'de ağlayan konsol oyuncuları şu an göbek atıyor her yerde MW3 garabetinin Black Ops 1 kalitesinde auto-aim'le çıkmasından dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 14 Ekim 2023; 2:22:51 >
  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    14 Ekim 20:00 ve 16 Ekim 20:00 aralığında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı grafikler mw2 ile 10-15 fps düşük alıyorum umarım tam sürümde düzelir. beta sistem gereksinimleri açıklanmışmıydı?karşılatırayım mw 2 ile

• Patren kullanıcısına yanıt

Onlara bende sinir oluyordum ama artık onlarıda vurabiliyorum elim hızlandı iyice . Mause ile kaçırmıyosun alışınca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah ilk kez oynama fırsatım oldu vuruşlar coldwar ı anımsattıı bana
    Öyle ahım şahım bi değişiklik görmedim grafiklerde ama tam sürümde göreceğiz cold war da da önyargım vardı sonra tam sürümde sevmiştim.bakacağız. En çok sevindiğim şey ise ninja perk e benzer ayakkabı seçeneği var bunla düşman base i arkalayıp camperları doğruyordum zevkli oluyordu

Ama bundada 2019 un tadını alamadım o apayrıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 14 Ekim 2023; 15:43:55 >
  • Full sürüme geçince bu leveller sıfırlanıyormu

• Bugüne kadar sıfırlandı bunda da sıfırlanır

• Kolsuz konsolcular ile PC oyuncularını crossplay ile ayırmalı oyun.

Adamları FPS'i COD ile tanımış auto-aim ile kill alıyor sonra da oyuncuyum diye geçiniyor ve okadar net belli oluyor ki auto-aim'ler kill cam'de.

Mesela Black ops 4 de auto-aim kapalıdır crossplay den gelenlere.

Bunu PC'ciler de yapıyor PC'ye gamepad bağlayıp auto-aim ile kill almayı..tam bir sirke döndü son COD oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 14 Ekim 2023; 18:6:5 >
  • Arkadaşlar oyun bulanık mı bana mı öyle geliyor?

• açıldı mı open beta??

• rerea kullanıcısına yanıt

20:00 de

• berkbozkus kullanıcısına yanıt

Bendede bulanık extra keskinlik açtım nvidia

Oyun ayarlarinda Nvidia Image Scaling acarsaniz bulaniklik gidiyor yerine cam gibi goruntu geliyor  

• n201 kullanıcısına yanıt

Z olarak görünüyor resetleyince ama key bindingste field upgrade için nereyi seçeceğimi bulamadım hiç bir yerde yazmıyor.

• bero 20 kullanıcısına yanıt
    Z olarak goruniyosa z bas iste veya foto at bakalim bilenlerde yardim eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt

Aynen daha net oluyor ama bu seferde extra grain oluşuyor

Grain nedir bilgim yok malesef. Mw2 yi de mw3 betayi da extreme ayarlarda bahsettigim ayar acik oynuyorum. Rahatsiz etmedi beni hic

• 2019 yerini kesinlikle tutmaz bu oyun iyi ki beta yı oynamışım almaktan vazgeçtim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.