< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 13 Ekim 2023; 20:37:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (9. sayfa)
-
-
Pc için açık beta 14 ü yazıyor ama steamden indirdiğim halde giremiyorum sipariş ver diyor ne zaman açılacak acaba ön sipariş vermedim?
-
Eleman slide tuşuna basıyor, sonra L2'ye basınca auto-aim ile otomatik hedef sende. Bi zahmet R2'ye de basarsa ölüyorsun. Oynayanların en az %80'i konsol tarafında, bi' %10 kadar da gamepad ile PC'de oynayan var desek, %10 kitlenin içindesin mouse ile hedef almaya çalışan.
2019 MW ve MW2'de ağlayan konsol oyuncuları şu an göbek atıyor her yerde MW3 garabetinin Black Ops 1 kalitesinde auto-aim'le çıkmasından dolayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 14 Ekim 2023; 2:22:51 > -
14 Ekim 20:00 ve 16 Ekim 20:00 aralığında
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı grafikler mw2 ile 10-15 fps düşük alıyorum umarım tam sürümde düzelir. beta sistem gereksinimleri açıklanmışmıydı?karşılatırayım mw 2 ile
-
Onlara bende sinir oluyordum ama artık onlarıda vurabiliyorum elim hızlandı iyice . Mause ile kaçırmıyosun alışınca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah ilk kez oynama fırsatım oldu vuruşlar coldwar ı anımsattıı bana
Öyle ahım şahım bi değişiklik görmedim grafiklerde ama tam sürümde göreceğiz cold war da da önyargım vardı sonra tam sürümde sevmiştim.bakacağız. En çok sevindiğim şey ise ninja perk e benzer ayakkabı seçeneği var bunla düşman base i arkalayıp camperları doğruyordum zevkli oluyordu
Ama bundada 2019 un tadını alamadım o apayrıydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 14 Ekim 2023; 15:43:55 >
Full sürüme geçince bu leveller sıfırlanıyormu
-
Bugüne kadar sıfırlandı bunda da sıfırlanır
Kolsuz konsolcular ile PC oyuncularını crossplay ile ayırmalı oyun.
Adamları FPS'i COD ile tanımış auto-aim ile kill alıyor sonra da oyuncuyum diye geçiniyor ve okadar net belli oluyor ki auto-aim'ler kill cam'de.
Mesela Black ops 4 de auto-aim kapalıdır crossplay den gelenlere.
Bunu PC'ciler de yapıyor PC'ye gamepad bağlayıp auto-aim ile kill almayı..tam bir sirke döndü son COD oyunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 14 Ekim 2023; 18:6:5 > -
Arkadaşlar oyun bulanık mı bana mı öyle geliyor?
-
açıldı mı open beta??
-
20:00 de
-
Bendede bulanık extra keskinlik açtım nvidia
Oyun ayarlarinda Nvidia Image Scaling acarsaniz bulaniklik gidiyor yerine cam gibi goruntu geliyor
Z olarak görünüyor resetleyince ama key bindingste field upgrade için nereyi seçeceğimi bulamadım hiç bir yerde yazmıyor.
Z olarak goruniyosa z bas iste veya foto at bakalim bilenlerde yardim eder
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen daha net oluyor ama bu seferde extra grain oluşuyor
-
Grain nedir bilgim yok malesef. Mw2 yi de mw3 betayi da extreme ayarlarda bahsettigim ayar acik oynuyorum. Rahatsiz etmedi beni hic
2019 yerini kesinlikle tutmaz bu oyun iyi ki beta yı oynamışım almaktan vazgeçtim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X