Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
376
Cevap
6
Favori
18.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk net kullanıpta cod da sorun yaşamayan var mı acaba ? Ekşi sözlükte bile yazılmış taa ne zaman. Bence herkes yaşıyor bu sorunu şuan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Hayır herkes yaşamıyor hocam eminim bundan. Ama yaşayan kişi sayısı azımsanmayacak kadar fazla

• MarlonDaniel kullanıcısına yanıt
    Buna ben PS4 üzerinden sorunsuz oynayan görmeden inanmam kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Türk net kullanıpta cod da sorun yaşamayan var mı acaba ? Ekşi sözlükte bile yazılmış taa ne zaman. Bence herkes yaşıyor bu sorunu şuan.
    Arkadaşım Balıkesir' de yaşıyor hiçbir sorun yaşamıyor Turknet kullanıcısı olarak.
    Hocam yalan borcum mu var sana 😂 ister inan ister inanma lanetlenmişiz biz 😀 gerçekten yaşamayan kullanıcılar var. 2 3 kişi biliyorum yani yaşamayan

Ben yaşandığını düşünüyorum ya biz 3 arkadaş turknet kullanıyoruz.İlçeler üsküdar, beykoz, sancaktepe ve üçümüzdede warzone loading ekranında kalıp 2000 packetloss veriyor.Türktelekom ve superonline ile bağlanan arkadaşlar gayet iyi bir şekilde oynuyor bizim bağlanamadığımız esnada.İlçeler bu kadar alakasızken üçümüzünde bu sorundan muzdarip olması sadece cod warzone oynamaya çalışanların bunun farkına vardığını düşündürüyor bana.
  • FurkanKy123 F kullanıcısına yanıt
    Ya ben bugün baktım oynanmıyor aldım cihaz ı gittim annemlere tt 8mb net var sorunsuz oynadım. Bir alt sokak ya birde. Bu kadar basit ya. Bunlarla gerçekten uğraşmaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 9 Nisan 2020; 19:50:28 >
  • artık 4 mpit upload yükseltin bu nedir yıl oldu 2020 . Bu yaptığınız hak değil. 100 mpit download 4 upload. Hat değerlerim 75 mpit upload taşıyacak kapasitede neden peki verilmiyor. En azından 20 upload yapılmalı artık yoksa daha çok müşteri kaybı yaşarsınız. Bırakın bu pazarlama teknikleri ni artık. Rezalet ten başka birşey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thsnblt kullanıcısına yanıt
    Hocam dur bi allansen zaten ortalık karışık :D
  • Keşke tek derdimiz şuan upload olsa ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKy123

Ben yaşandığını düşünüyorum ya biz 3 arkadaş turknet kullanıyoruz.İlçeler üsküdar, beykoz, sancaktepe ve üçümüzdede warzone loading ekranında kalıp 2000 packetloss veriyor.Türktelekom ve superonline ile bağlanan arkadaşlar gayet iyi bir şekilde oynuyor bizim bağlanamadığımız esnada.İlçeler bu kadar alakasızken üçümüzünde bu sorundan muzdarip olması sadece cod warzone oynamaya çalışanların bunun farkına vardığını düşündürüyor bana.
    Bu durum çok ilginçmiş oysaki turknet ve TTNet tamamen ayni sistem ve alt yapı . Bağlantıda sorun olmadiktan sonra böyle bir sorun olması çok ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sorun burda zaten. İlginç bir problem bu ve bunu çözmek de karışık bir durum. Server a baglanmaya çalıştığınızda görev yöneticisinden bakın. O sırada aşırı bir upload olduğunu göreceksiniz. Oyun bizden neden bu kadar fazla veri istiyor bu da bir soru işareti. Umarım çözülür. Ben de 1 aydan beri uğraşıyorum çünkü

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Değil abi aynı alt yapı falan. Hepsi hikaye port değiştikten sonra aynı olan ne ?

• FurkanKy123 F kullanıcısına yanıt
    Hocam tanıdıklarım var turknet kullanıyorlar ve hiçbir sorun yaşamıyorlar cod oyununda. Buna öncelikle inanmak zorundayız. Başka bir tanıdığım var o da turknetli onda bu sorun mevcut. Neye göre olduğu bilinse sorun çözülmüştu zaten. Emin olun bu konulara aşırı kafa yordum. Birçok bilgi edindim bu konuda. O yüzden buraya gerçekleri yazıyorum. Her turknet kullananda bu sorun yok. Ama bu sorunu yaşayan turknet kullanıcısı sayısi çok fazla.

Bilgisayardan oynamıyorum oyunu

Tamam mühim değil o. Büyük ihtimalle sizde de upload kullanimi o an yükseliyordur

Bunu görmediğim için yorum yapamıyorum.

• Ayrıca bu sorun vodafone, kablonet kullanıcılarinda da var. Türk telekom ve superonline kullanıp böyle sıkıntı yaşayan duymadim. Reddit falan bakmıştım adamın İnterneti bizim hayatımızda göremeyecegimiz kadar iyi fakat onda da bu sorun mevcut. Yurt dışında da bu tür sorun yaşayan insanlar var.
    Sorun için çalışıyor umarım en kısa sürede çözüme ulaşır diyorum beklemekten başka yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarlonDaniel -- 9 Nisan 2020; 20:37:27 >
  • Başka oyunda deneyemedim. Akşam internet komple gidince. Battlefield 1 i deneyecektim. Bu gece kopmazsa indirip denicem. Baktım yine sorunlu bye bye türknet.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.