Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
6
Favori
18.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu cuma sabahı turknet verimerkezinde 3 saat sürecek bir çalışma varmış. kesinti yaşanacakmış. bu problemle ilgili mi bilmiyoruz. çünkü artık dışarı bilgi vermiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 9 Nisan 2020; 5:9:47 >
  • hayırlısı artık ne diyim. ben saldım yarın bi bf1 i deniyim de
  • Hala konu başlığını "tüm oyunlardaki pocket loss hk." tadında birşeye çevirmenizi bekliyorum.

İki şeyde anlaşalım:

1- Bu Türknet kaynaklı bir sorun.

2- Bu sorun hemen hemen tüm oyunlarda oluyor. İşi farkedip takip edenler size bildiriyor. Geriye kalanlar "ya bu oyun niye böyle yapıyor" diyip hala serverdaki insanlardandan baya bir saniye geriden geliyor ve sık sık atılıyor. Ama farkında değil.

"Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında" yazarak bu gerçekleri örtemez, bunlardan kaçamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 9 Nisan 2020; 1:43:6 >
  • Bende bu listeye dahilim. Warzone çıktı çıkalı sadece 1 kere oyuna girebildim. Vpn açmadan oyuna girilmiyor. Hatta multiplayer modunda bazı haritalarda packet loss yüzünden round başlarında oyunum donup kalıyor. Bazen sonradan kendine geliyor bazen gelmiyor. Özetle sorun ne donanım ne de modem kaynaklı sorun direk olarak Turknet kaynaklı. Öyle olmasa vpn ile nasıl çalışır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadboyTurk

Bende bu listeye dahilim. Warzone çıktı çıkalı sadece 1 kere oyuna girebildim. Vpn açmadan oyuna girilmiyor. Hatta multiplayer modunda bazı haritalarda packet loss yüzünden round başlarında oyunum donup kalıyor. Bazen sonradan kendine geliyor bazen gelmiyor. Özetle sorun ne donanım ne de modem kaynaklı sorun direk olarak Turknet kaynaklı. Öyle olmasa vpn ile nasıl çalışır?
    +1 Eğer bir sorun başka bir uygulama ile çözülüyorsa (Vpn, Haste, Exitlag vb) sorun onlarda demektir.
  • Birisi bana bunun şaka olduğunu söylesin yoksa çok pis küfür ederim.
    Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhfear

@TurkNetDestek gelişme oldugunda bilgilewndırecegiz dediniz. son durum nedır 2 gun oncede attık tracert lerı gercı ben o degerlerı 20 gun oncede vermıstım ama ?? son durum nedır bızde ona gore hareket edelım.
    gelişme oldugunda bilgilendırecegim dediniz. son durum nedır 3 gun oncede attık tracert lerı gercı ben o degerlerı 21 gun oncede vermıstım ama ?? son durum nedır bızde ona gore hareket edelım??
    @TurkNetDestek
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu_

Hala konu başlığını "tüm oyunlardaki pocket loss hk." tadında birşeye çevirmenizi bekliyorum.

İki şeyde anlaşalım:

2- Bu sorun hemen hemen tüm oyunlarda oluyor. İşi farkedip takip edenler size bildiriyor. Geriye kalanlar "ya bu oyun niye böyle yapıyor" diyip hala serverdaki insanlardandan baya bir saniye geriden geliyor ve sık sık atılıyor. Ama farkında değil.

"Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında" yazarak bu gerçekleri örtemez, bunlardan kaçamazsınız.
    KArdeşim gördün mü bir de Türknet in blog'unda paket kaybı hakkında ki yazısını ? Yazının en altında NOT düşmüş üstüne basa basa vurguluyor "Paket kaybı ağ performansını etkilemez" diyor :)))) Rezalet yahu. Şu an download hızım 95mbps alıyorum, saniye de 13mb/sn veri indiriyorum, ama Twitch 960p 60 fps yayın kesinlikle izleyemiyorum. Online oyun Türkiye serverları dair yabancı sunucular da oyun oynayamıyorum. Hiç ağ performansını etkiler mi paket kayıpları ? 4 gün önce paket kaybı sorunu için destek kaydı açtım, aynı gün içinde bana cevap veriyorlar "network ekibimiz araştırıyor size bilgi vereceğiz" gibisinden, 4. gün bana network ekipleri benden bağlandığım sunucular için tracert istediklerini söylüyorlar ve destek kaydımı "sorunum çözüldü" diye kapatıyorlar. Şimdi anlamıyorum bu resimleri ne yapacaklar ? Zaten yazılı şekilde belirtiyorum TR ve yabancı sunucularda paket kaybı yaşadığımı, Twitch yayın izleyemediğimi, bunların ekran görüntüsünü atsam neyi çözecekler yani ? İnsanı kanser etmekten başka bir şey bilmiyorlar. Ve dediğin gibi çoğu Türknet abonesi bunun farkında değil. Ama bu devran böyle sürmez. Bugün varsın Türknet ama yarın yok olursun bu şekilde. Yaptıkları reklamlar hep 100mbps hız a baz alınarak yapılıyor. Türknet için internet = download hızı.

• Bu sorun kesinlikle Türknet kaynaklı , daha dümn gece 8'de cs go da paket loss sorunu yaşadım. %2-%7 arasında değişiyor. Cod demiyorum. Cs go düşünün durumun vahimliğini. Ama şuan problemim yok düşüncem şu yönde yoğun saatlerde özellikle Akşam üzeri saar 5.30 ile gece 12.00'a kadar bu sürekli devam ediyor.Ara ara düzeliyor sonra yine yapıyor. Yoğun olmayan saatlerde böyle değil. Bir daha belirtiyorum Cs Go oyununda yaşadım başka herhangi bir oyunda denemedim.
  • lazye kullanıcısına yanıt
    Ben her saat denedim. Cod da her saat aynı maalesef.
    Elinde iptal dilekçe örneği olan varsa PM den paslasın. Göndereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: naklov2129

bu cuma sabahı turknet verimerkezinde 3 saat sürecek bir çalışma varmış. kesinti yaşanacakmış. bu problemle ilgili mi bilmiyoruz. çünkü artık dışarı bilgi vermiyorlar
    Ne problemi kardeş. Türknet kusursuzdur. 100mbps download hız verir paket kaybı maket kaybı ping ming dinlemez. Önemli olan download hız testi yaptığın zaman aldığın download hızıdır. Türknet müthiş kaliteli internetini daha bir kaliteli yapmak için çalışma yapacaktır kesin...Türknet in problemle alakası yoktur.

• asiruhfear kullanıcısına yanıt
    Merhaba, farklı müşterilerimizde aldığımız sonuçları da iletiyoruz ve kontrol ediyorlar. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu_

Hala konu başlığını "tüm oyunlardaki pocket loss hk." tadında birşeye çevirmenizi bekliyorum.

İki şeyde anlaşalım:

Hala başlık değişmemiş @TurkNetDestek ?

Cevap falan da gelmemiş konuya.
  • maldoror2 kullanıcısına yanıt
    Network ekibi ya çok yaşlı ya da bilgisiz/donanımsız. Ben başka cevap bulamıyorum.
  • BadboyTurk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuda belirttiğim testi yapıp sonucu PM üzerinden paylaşır mısınız? Network ekibimize ileterek yardımcı olmak isterim.
  • lazye kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun bizden kaynaklıysa bunun için gerekli çözümü sağlayarak size bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hala "sorun bizden kaynaklıysa" diye mesaj atıyorsunuz ya. Sorun sizden kaynaklı. Sizin ekiplerinizin yapması gereken araştırmayı müşterileriniz yaptı. Hala koyulan tespite karşı çıkıyorsunuz.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef konu başlığı ile ilgili değişiklik yapamıyoruz.
    O zaman konu ile ilgili başka başlık açın. Konu CoD ile ilgili değil, bütün online oyunlarda yaşanıyor ve Turknet kaynaklı.
    Paylaşıyoruz da bişey çözmek için çaba harcamıyorsunuz ki.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.