Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
6
Favori
18.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, yoğunluk nedeniyle şu an görmedim. Ancak kısa sürede içerisinde test sonuçlarınızı network ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    bende dun pm atmistim 2 farkli test

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FurkanKy123 F kullanıcısına yanıt
    birisi burda traceroute paylaşsada turknetin hangi çıkışının patladığını görebilsek.
    Bende ilettim testimi dm bakarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı "oyunlarda yaşanan pocket loss hk." olarak çevrin ki tüm oyunlarda sorun yaşayan kullanıcılarınızın ilgisini çeksin, size bilgi göndersin. CoD ile ilgilenmeyip bu sorunu yaşayan kullanıcılarınız da var. Niyetiniz bağcı dövmek yine galiba. Niye CoD özeline çektiniz konuyu anlamıyorum.
  • atlas.cogentolarda sıkıntı var
  • FurkanKy123 F kullanıcısına yanıt
    aynen. turknetteki herkeste cogentco bağlantısında sıkıntı var.
  • Gelen güncellemeyi bile yapamıyorum şuanda eskiden 7.5 mbs ile indirirdi şuan indirmeye başladığı an donup kalıyor.İndirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 8 Nisan 2020; 17:50:0 >
  • Oyun yine berbat halde. 58ping ile başlayıp berbat oluyor. Böyle birşey yok. Yeter artık yeter. Oyun oynayamıyorum. Ben ede kaldığım süre boyuncada oyunu oynayamayacak isem siz ne diye varsınız. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Benden bu kadar. Artık sorunu çözseniz de çözmesenizde umurumda değil. Allah devam edenlere sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 8 Nisan 2020; 18:36:25 >
  • ya abi gerçekten yeter dalga mı geçiyor benimle turknet? Son 10 günde 3-4. kez hızım düşüyor ve bununla ilgili destek kaydı açmak zorunda kalıyorum her seferinde.Ciddi anlamda can sıkıcı bi hal almaya başladı.Bu şekilde olmaya devam edecekse söyleyin en azından siz benim açtığım destek kayıtlarından, ben de size sürekli destek kaydı açıp hız problemi yaşadığımı belirtmekten kurtulayım

• @TurkNetDestek gelişme oldugunda bilgilewndırecegiz dediniz. son durum nedır 2 gun oncede attık tracert lerı gercı ben o degerlerı 20 gun oncede vermıstım ama ?? son durum nedır bızde ona gore hareket edelım.
  • asiruhfear kullanıcısına yanıt
    birşey çıkmaz. çok zorda kalırlarsa internet çıkışlarını telecom italia sparkle (seabone) veya turk telekom (as9121) üzerinden yönlendirecekler. daha pahalı olduğu için yapmak istemiyorlar şuanda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 8 Nisan 2020; 19:49:13 >
  • Müşterilerine değer vermeyen şirketten birşey çıkmaz tabi doğal olarak.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    bende 7 gün internet ve telefonumda arıza nedeniyle sinyal kesildi. 1 lira bile para iadesi yapmadılar özürde dilemediler.. BTK'ya şikayet ettim. 3 kere aynı cevabı yazdılar: orda da copy-paste tabi. hiçbir çözüm yok. sanki karşında robot var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 9 Nisan 2020; 8:32:48 >
  • Valla süreçte Türk Telekom un değerinden başka birşey anlamadım. 1 ay oldu bugün geçeli tam olarak. Başıma herşey geldi. Hız düşmesi, ping uçması oyun lagları. Daha ne olacak zaten internet ile ilgili. Türk telekomun ilk adsl zamanı gibi çile çekiyorum.

Tamamdır, bilgilenmiş oluruz böylelikle forum olarak.
  • Oyun için den baktığım da benim lokasyonum 212 li ip ve Hakkari görünüyor. Bu ne saçmalık.

Bu gece Battlefield 1 i indirip birde o oyunu deneyeceğim yarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 8 Nisan 2020; 21:46:27 >
  • Call of Duty Modern Warfare Sorunu HakkındaCall of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında

Oyuna zorla girdim

• jetsons kullanıcısına yanıt
    Bende ve arkadaşlarımda hep o ekranda kalıyor sonra atıyor hepimiz türknet kullanıyoruz sizde de öyle değil mi ?
  • Eğer olay packet loss sorunu ise sürekli bana bi arkadaş discord üzerinden ulaşssın onda da soruna çözüm getirebilirsek burada paylaşırız

OmgWtfAmk

EDİT: DENEDİK İŞE YARAMADI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpaWn07 -- 8 Nisan 2020; 23:26:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.