< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa.elver -- 18 Mayıs 2020; 11:52:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında (19. sayfa)
-
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak benimle paylaşabilir misiniz? -
Sorunun ne olduğunu biliyorsunuz. Çözümün ne olduğunu biliyorsunuz neden oim ile insanları oyalıyorsunuz? -
Oradan defalarca açtım. Buradan dediğiniz adımları yaptım özel mesaj olarak attım size. Çözemiyoruz bu sorunu diyin herkes rahatlasın. Ben artık sizin bu işi yapamayacağınızı anladım. Şov yapmayın burada biz bu işi beceremiyoruz diyin konu kapansın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, bu konuda sizi anlıyorum. Ancak gönderdiğinizi ilettiğiniz mesaj bulunmuyor. Bu konuda PM üzerinden GSM numaranızı benimle paylaşabilir misiniz? -
çözmeyecekseniz çözmeyeceğiz diyin de kurtulsun millet. siz de kurtulun.
başka operatörde yok, demek ki sizin mühendislerinizde ya da cihazlarınızda ya da kullandığınız ucuz yollu yurtdışı
çıkışlarında sorun var.
neden uzar ki bir konu bu kadar? -
İstanbul'u çözdüler hocem :) Diğer yerlere elleri gitmiyor. -
Merhaba, teknik ve network birimimiz ortak çalışma yaparak sorunlu bölgelerin tespitini yaparak çözümlüyorlar. -
Ssg'mi bana ilettiniz, ben de bu ssg'nin sorunlu olduğunu size ilettim. O zaman network biriminiz bu ssg üzerinde çalışma yapabilirler. Burda vitrin yapmayın lütfen. -
quote:
TurkNetDestek Firma Yetkilisi 3 sa. önce
Merhaba, yapılan çalışmalar sadece bir SSG'ye bağlı yapılmamaktadır. Trafik noktası üzerinde çalışma yapılıyor. Bu konuda trafik noktasının bulunduğu yerde genel bir sorun tespit edilmesi durumunda arkadaşlarım işlem yapacaktır. Bu konuda buradan farklı bir işlem yapamıyorum. İyi günler dilerim.
@TurkNetDestek 'in vitrin yapmak için yazdığı "Merhaba, teknik ve network birimimiz ortak çalışma yaparak sorunlu bölgelerin tespitini yaparak çözümlüyorlar. " mesajının açılımı yukardadır arkadaşlar. Özel mesajla atıyor kendisi bunu. Burda vitrine zarar gelsin istemiyor :) -
Bu sorun çözüldü mü oyunu silmiştim ona göre baştan indiricem lokasyon İstanbul -
Hiç packetloss yaşamadan VAE üzerinden oynuyordum.
YAPA'ya geçirdiler şu an oyun açılıyor ama hiçbir moda bağlanmıyor bile. @TurkNetDestek
Edit: Sorun Warzon'daymış. Sorunsuz oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am the Doctor -- 21 Haziran 2020; 12:17:29 > -
Network ekibinin yaptığı inceleme sonucu hat değerlerinde sorun olmadığı,fiziksel cihazların kontrolünün sağlanması gerektiğini içeren bi mesaj aldım.PUBG,CS:GO,League of Legends,Black Desert Online gibi oyunlarda sorun çıkarmayan fiziksel cihazların Call of Duty: Warzone oyununda neden sorun çıkardığı hakkında bi tahmini olan var mıdır? -
Hocam 5 g teknolojisine ön hazırlık olabilir. Şuan zaten yorum yapan, sorgulayan ve bir şeyin peşinde düşen genç nesil.. Turknet ve millenicomun kullanıcılarının çoğunun genç nüfustan, reklam ve renkli ambalajlardan etkilenip firma tercihi yapan kesimin olduğunu düşünüyorum. 35+ yaş grubunun aklına direk TTnet gelir. 15+ 30 civarıda artık Turknete falan hakim artık. Bu kullanıcılar da çoğuda ping nedir lag nedir gibi şeyleri biliyor. Ve genç nüfus artık bu tarz durumlarla uğraşmak istemiyor. Bu da sizin dediğiniz gibi mobil internet 5g ile mümkün olabilecek. Tabi her zaman ki gibi bu yaş grubu orta yaşlara geldiğinde biz bunları yaşamıştık 5g candır diyip atlayacağız :) bunlar derin konular anı yaşayan çoğu insan idrak edemez ama bu tarz durumlar yapılarak gelecekte planlanan durumlara geçişler kolaylaştırılır. 5g iyi midir can mıdır onu da bu metni okuyanlar araştırsın :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X