Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
6
Favori
18.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde yüksek packet loss sebebiyle hiç bağlanamıyordum.Dün gece bakım olacağından sebep kesinti olabilir maili geldi. Sabah 4 5 el kesintisiz 0% P.L. oynayabildim fakat şuan genel olarak 20% - 50% packet loss arasında dalgalanarak oyuna bağlanabilir haldeyim. Bir gelişme var mı? evet. çalışmaylamı alakalı? bilemiyorum. En azından oyuna girebiliyorum yeterli mi? hayır. :D Yer İstanbul/Maltepe "SSG TT-34-KARTAL-ERC-SE-01" tarafına bağlıymışım. ben deki son durum bu arkadaşlar. Umarım bakım ve geliştirme çalışmaları devam ediyordur ve packet loss 0%'a indireceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iburakteke

Normalde yüksek packet loss sebebiyle hiç bağlanamıyordum.Dün gece bakım olacağından sebep kesinti olabilir maili geldi. Sabah 4 5 el kesintisiz 0% P.L. oynayabildim fakat şuan genel olarak 20% - 50% packet loss arasında dalgalanarak oyuna bağlanabilir haldeyim. Bir gelişme var mı? evet. çalışmaylamı alakalı? bilemiyorum. En azından oyuna girebiliyorum yeterli mi? hayır. :D Yer İstanbul/Maltepe "SSG TT-34-KARTAL-ERC-SE-01" tarafına bağlıymışım. ben deki son durum bu arkadaşlar. Umarım bakım ve geliştirme çalışmaları devam ediyordur ve packet loss 0%'a indireceğiz :)
    Aynı bölgedeyim. Bende de birebir sizinle aynıdurum. Oyun hiç açılmıyordu. En azından açılmaya başladı ama oyun içinde packet loss nedeniyle tam olarak oynanmıyor. Biraz daha iyileştirme yapılmalı.

• BadboyTurk kullanıcısına yanıt
    Benim yakalayamadığım sabah 4-5 yüzde 1 dahi olmadan oynadım. Ne olduda tekrar yükseldi tekrar acaba.
  • iburakteke kullanıcısına yanıt
    Raslantı olabilir mi acaba? :D Sadece soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesinq

İstanbul kartal da oturuyoruö şuanda girmeye başladı
    Merhaba

Packet Loss : 0 mı ?

Teşekkürler.
  • evet packet loss var arada %70 oynuyor turknet oyun modunda sorun var gibi
  • iburakteke kullanıcısına yanıt
    Merhaba, packet loss sorunu için network ekibimiz çalışıyor. Gelişmeleri paylaşacağız.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Şansa yaşıyoruz valla.. :D en azından map'i görebilmenin mutluluğu var. 1 aydır oyuna hiç bağlanamıyordum, buna da şükür. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, packet loss sorunu için network ekibimiz çalışıyor. Gelişmeleri paylaşacağız.
    Ankara için var mı bir gelişme ? İstanbul Avrupa yakası için çözüldü demiştiniz. Durum nedir ?
  • Bakmadım vallaha bakım yazarım ama kasma yok oyunda notmal oynanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz.
  • Evet 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul anadolu yakası denesin bakalım düzelen bar mı?

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    Hocam ben denedim. Packet loss 0 şu anda. Yoğun saaatlerde deneme şansım olursa, yazarım buraya
  • Benim farkettigim sey 2 aydan beri ayni problem devam ediyor ve simdiye kadar bende duzeldi diyen birisi cikmadi. Ben de burdaki insanlar kadar bir cok kez destek kaydi actim, ama ps4 kullandigim icin tracer vs gibi seyleri yapamadim. Bu yuzden destek kayitlarim sorun yasadigimi belirtmeme ragmen kapandi.

Yurtdisi reddit forumlarinda ayni sorunu yasayanlar problemin ISS’lerden kaynaklandigini, 4g ile telefondan baglanarak sorunu gecici olarak cozduklerini belirtiyorlar. Yaklasik 2 aydan beri mobile hotspot ile oyuna girebiliyorum, 100-120ms, 0 packet loss aliyorum. Bu baglantiyla oynamak bana stratejik haraket etmeyi ogretti sagolsun

Bu arada belirtmekte fayda var ground war modu da ayni sekilde problemli.

Bu kadar gecen gunden sonra;
    Sorunun ne oldugu hakkinda bir duzgun aciklama yapmalarini ve cozulmesi planlanan tarihi en azindan bildirmelerini beklerdim. Onun yerine 1-2ay boyunca sorunun oldugunu kabul edip etmeme arasinda gidip geldiler. Bu sure icersinde warzone serverlarina direkt hat cekerlerdi.

• Hayırlı olsun biraz uzun sürdü gibi ama suçlamakta istemiyorum malum virüs dalgası var bundan dolayı uzamış olabilir falan fişman teşekkürler yine de çözdükleri için

• Birde uzaktan bağlantı yapıp oyunu denediğim türknet çalışanı şunu demişti “inanın gecem gündüzüm bu sorun oldu 1 haftadır sorunu tespit etmeye çalışıyorum hatta oyunu bile indirip denedim cidden güzel oyunmuş” metin beye sevgiler burdan her ne kadar dc den yazdıkları mı tınlamasada 😂😂😂

• Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında oh be bunu da görmek varmış :D çözüldü beyler hayırlı olsun. Biraz uzun sürdü sanki ama yapacak bir şey yok gayet akıcı oynanır yoğun saatlerde değişir mi bilmiyorum ama sanmam.Buradaki türknet çalışanına teşekkürler ilgilenip yardımcı olduğu için. elinde origin access kodu olan varsa yazabılır mı özelden?

• Herhalde foruma girip yazmam bekleniyormus duzelmesi icin; beykoz tarafindayim, umarim yogun aksamlarda da sorun yasamayiz. Ping 80-90 arasi su an. Hayirli olsun diyelim

Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp250 -- 13 Mayıs 2020; 12:35:8 >
  • Blizzard'ın serverları da bozuktu aslında yani packet loss almayan birinde de packet loss çıkabiliyor ama son 2-3 haftadır falan sorun yok server olarak da. Önceden her 10 oyundan 3-4'ünde packet loss oluyordu sezon 3 ilk çıktığı zamanlar şu an hiç sorun yok uzun zamandır. S/O Fiber kullanıcısıyım. Şu oyun Steam'de olsa hiç sorun olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.