Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
6
Favori
18.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ttnet kullanıyorum cod modern warfare'de connection failed hatası veriyor ve sunuculara bağlanamıyorum. konuda yine çok fazla insan sorunun çözümü yerine tartışmaya odaklanmış tamamını okuyamadım ama bu sorunu yaşayan var mı? paket kaybı değil direkt hiç bağlanamıyorum. işin ilginç tarafı birkaç kez bağlanabildim ama şu an yine olmuyor. ps4'e sabit ip vermeyi dns değiştirmeyi vs hepsini denedim olmadı.
  • Overlord15 kullanıcısına yanıt
    Ben denemedim ama arkadaşlarımda giremiyor oyuna muhtemelen patladı serverlar.

Twitter da da baya yazılmış. Sorun var kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 21 Nisan 2020; 21:37:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Overlord15 kullanıcısına yanıt
    1 haftaya yakın oyuna giremiyorum. AVG Vpn ile giriliyor ama ping 150 yi buluyor.
    AVG.com
    Windows Bilgisayar İçin Ücretsiz VPN İndir | AVG Secure VPN
    https://www.avg.com/tr-tr/secure-vpn

Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

1 haftaya yakın oyuna giremiyorum. AVG Vpn ile giriliyor ama ping 150 yi buluyor.
    https://www.avg.com/tr-tr/secure-vpn

şöyle bir durum var ayrıca destiny 2'ye de bağlanamıyorum. bu iki oyun bağlantılı mı acaba serverlar açısından.

• Yarın TurknetDestek gelip "bakın oyundan aslında sorun bizlik birşey değil network ekibimiz çalışıp bu sonuca vardı" temalı bir gönderi yayımlayacak bu sorundan nemalanarak bakın buraya yazıyorum :D

Edit: Öyle birşey yaparsan Fortnite sonuçlarını yüzüne yüzüne sallarım sakın yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 21 Nisan 2020; 22:8:39 >
  • Merhaba, ben Gizem A.Oyunu bilgisayar üzerinden açtığınız durumda sorun yaşamanız durumunda iletmiş olduğumuz testi yapmanız gerekmektedir PlayStation üzerinde yaşamış olduğunuz sorun için her hangi bir bilgisayarcıdan donanımsal destek almanız gerekmektedir bizden kaynaklı her hangi bir kısıtlama bulunmamaktadır talep ederseniz cihaz kontrolünü sağlaması için dilerseniz 99 tl ücret karşılığında daire içi ve cihaz kontrolünü sağlamaktadırlar sorun tespit etmedikleri durumda ücret temin edilmeyecektir dilerseniz siz de bir donanılsal destek alıp daire içi bağlantı kablolarını kontrol ettirebilirsiniz.iyi günler dilerim

Arkadaş bu nedir ya soruna bakmak için para talep ediyolar ve kendilerinden kaynaklanmadığını söylüyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar statik ip alan oldu mu türknetten ve işe yaradı mı

• Aesinq kullanıcısına yanıt
    Daha beter olur sakın alma. Olay statik ip olayı değil
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Eyw kardeşim Tek çare türkneti değişmek mi yani

• Aesinq kullanıcısına yanıt
    Evet ama alternatif firmanın da bugün patladığı haberi geldi. Tahhütsüzlerde kurtulamayacağız galiba bu sorundan. :)
    Multiplayer modunda 0 packet lossla oynanıyor şu an. Ama battle royal ve plunder modlarına bağlanılamıyor bile
  • Dediğiniz gibi rota değişmiş sanırım 2 hafta önceki bağlandığım sunucu

Önce:
    Sonra:

Bu da 15 dk sonrası akşam yoğunluğu bu rezil hale gelmeden önceki kısım daha +20 +30 falan ping sonra birden çöküyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 26 Nisan 2020; 22:26:0 >

• WrathChild kullanıcısına yanıt
    Türknet için mi bu yazdıklarınız?
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Ama ping yurt içinde başlıyor hocam. Onu da çözerlerse rahat bi oyun bekliyor insanları sanırım. Kendim için aynı şeyleri diyemeyeceğim çünkü bana iyileştirme yapılmadı daha.
    Evet burada yazmıştım hani packet loss falan yok diye ama son 10 gündür akşamları yavaşlama olayını çözemediler çok kötü oldu ping, packet loss ve hız. Milleni'den de patladık iptal ettik başvuruyu bakalım nolucak bundan sonrası TürkNet malum takmıyor. Herkes için bi iyileştirme yapsalar en çok kendilerine yararı olacak ben düzgün diye 9-10 kişiyi TürkNet'e geçirdim şahsen ama böyle olursa kendileri patlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 26 Nisan 2020; 22:36:13 >
    Aynen hocam şu haftasonu için free yaptıkları mod var ya multiplayer diyor onda hiç packet loss yaşamadım ama battle royale ve plunderda oyuna bağlanamadım bile
  • Anladım hocam. Umarım bizimkini de çözecekler...
  • WrathChild kullanıcısına yanıt
    Multiplayer'da hiçbir zaman packet loss olmadı zaten. Ben uzun zamandır oynuyorum satın almıştım. Sadece Warzone'da oluyor. Yani TurkNet'in yaptığı bir fix sonucu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Multiplayer'da hiçbir zaman packet loss olmadı zaten. Ben uzun zamandır oynuyorum satın almıştım. Sadece Warzone'da oluyor. Yani TurkNet'in yaptığı bir fix sonucu değil.
    Maalesef multiplayerda da packet loss sorunu mevcut. Özellikle search and destroy modunu oynayan biriyim ve her round başı packet loss nedeniyle oyunun donmaması yada oyundan atmaması için adak adayacağım neredeyse. Ama Dns veya telefon netinden girince sıfır problem.
  • Valientee kullanıcısına yanıt
    Yok zaten benim problem de çözülmüş değil. Dediğim gibi sadece multiplayer modunda loss olmuyordu. BR ve Plunder girmeye çalışınca lossdan giremiyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.