Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
376
Cevap
6
Favori
18.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar sorun yaşayanlardan sadece 1 (yazı ile bir) kişinin sorununu çözdü Turknet. O da nasıl oluyor anlamadım.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Avrupa yakasında sıkıntı yok anladığım kadarıyla. Avrupa yakasında oturup bu sıkıntıyı çeken olmaması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MarlonDaniel kullanıcısına yanıt
    Merhaba, anadolu yakası için de önümüzdeki haftalarda network ekibimiz çalışma yaparak sorunu çözümleyecektir.
  • BadboyTurk kullanıcısına yanıt
    Allah allah ilginç, ben çıktığı günden beri oynuyorum MPde hiç sorun yaşamadım sadece Warzone oyun başlamıyor dahi dediğin gibi.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın da önümüzdeki haftalarda çok geniş bir zaman kavramı değil mi? Zaten aylardır bu sıkıntı var, Avrupa yakasında çözümlenebildiyse bunu bekletmenin olayı nedir? Yani normalin biraz üstünde bir ping gibi değil, packet loss demek oyunların oynanamaması demek, bundan daha kritik neyle uğraşabilirsiniz?
  • Valientee kullanıcısına yanıt
    Amaç da zaten ucunu açık bırakmak. Farkına varmadan yaptıkları birşey değil yani :D
  • sanırım türknetten çıkmak zorudna kalacağız bir sorunu halledemediler kaç haftadır

@turknetdestek
  • Valientee kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda network ekibimiz gerekli yatırımları yaparak çalışmalara başlamıştır. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağına dair net bir tarih bulunmuyor. Bu nedenle önümüzdeki haftalarda sorunun çözümleneceğini öngörüyoruz.
  • sametozelci S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda network ekibimiz gerekli yatırımları yaparak çalışmalara başlamıştır. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağına dair net bir tarih bulunmuyor. Bu nedenle önümüzdeki haftalarda sorunun çözümleneceğini öngörüyoruz.
  • Ya varya tüm ekip arkadaşlarım oynuyor bir ben oynuyamıyorum
    Türknet ettiğim beddua ve küfürün haddi hesabı yok yani öyle küfür ediyorum ki hiç biri birbirine benzemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de sorunu kısmi çözdüler sandık meğer tiyatroymuş o da :D 1 kişi nasiplendi yaptıkları iyileştirmeden.
  • Avrupa yakasında otururup da sorun yaşayan var mı?

• Packet loss sorununu yaşamayan nadir kullanıcılardanım bu konuya daha önce de yazdıklarım oldu fakat bir şey tuhafıma gitti bütün bu çalışmalar olmadan 50-70 arası pingle pağlanıyordum oyuna şu an 78-82-86 şeklinde daha yüksek de oluyor ama aşağıya inmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 3 Mayıs 2020; 17:27:41 >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda yatırım ve çalışmalar devam ediyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yatırım derken; kullanıcılar uyutma ve oyalama tekniğini kastediyorsunuz sanırım.
  • Hala halledemediler mi lan

• Şu son günlerde internet baya baya berbat. Online oyunlar full packet loss.Twitch öğleden sonra bitiyor. Kapasite yetmiyor belli ki. Bu hafta sorun çözülür diye ümit ediyorum
    İnanır mısın bende de başladı 2-3 gündür harbiden çok kötü, mesela en rahat oynadığım oyun lol dü 15-25 ms arasıydı mesela 19 ms ya birden 500 oluyor sonra tekrar 19 bu sürekli tekrar ediyor geceleri çok oluyor

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    Sen de anadolu yakasında olduğun için aynı sorunları yaşıyoruz. Sokağa çıkma yasağının da etkisi var bu durumda. Anadolu yakası kisa sürede halledilecek inşallah

Aynen anadolu ama bu zamana kadar yoktu. Bundan sonra yoğunluktan olması saçma başka bir şey var ama bakalım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.