Şimdi Ara

Call of Duty MW3 Mp Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben codmw 3 oyununu orjinal almıştım.fakat baktımki 1 ay sonra falan multiplayer oynayamıyorum

play dediğimde 30 sn gibi bir süre sonra şu hata çıkıyor işte connecting errorwww.callofduty.com/mw3/status for updates gibi bir şey yapmadığım şey kalmadı o kadar para verdim boşa gitti mp oynayamıyorum ne olur yardım edin

• oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin. çıkan update varsa onu kurabilirsin
  • sankı update edılmesı gerekıyormusda adrese baglanamıyormus gıbı bır hata olarak algıladım ben durumu ... update etmenızı mı ıstıyor acaba ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_54779688/tm.htm

burayı ınceleyın lutfen ...
  • Arkadaşlar updateyle hiç bir alakası yok ama nıggaa saol senin konuda yararlı şeyler fakat ben daha önce araştırmıştım çoğu kişi çözmüş ama o çözümlerin hepsini denedim yinede olmadı yeni bir çözüm bilen varsa yardımlarını bekliyorum
  • dostum 1 ay açmadıysan normal yeni bir yama geldi hataya o sebebiyet veriyor oyunu guncelle sorun kalkıcaktır... Sakın silme
  • nat ile ilgili mi hata alıyorsun.bende mw2 var ve bazen nat yuzunden spec ops veya multi oynayamıyordum.modeme reset atmayı deneyin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CaLL Of DutY 4 <<d3dx9_34.dll>>
    16 yıl önce açıldı
    Call Of Duty Mobile Gamepad
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.