Arkadaşlar merhaba ben codmw 3 oyununu orjinal almıştım.fakat baktımki 1 ay sonra falan multiplayer oynayamıyorum
play dediğimde 30 sn gibi bir süre sonra şu hata çıkıyor işte connecting errorwww.callofduty.com/mw3/status for updates gibi bir şey yapmadığım şey kalmadı o kadar para verdim boşa gitti mp oynayamıyorum ne olur yardım edin
oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin. çıkan update varsa onu kurabilirsin
sankı update edılmesı gerekıyormusda adrese baglanamıyormus gıbı bır hata olarak algıladım ben durumu ... update etmenızı mı ıstıyor acaba ?
Arkadaşlar updateyle hiç bir alakası yok ama nıggaa saol senin konuda yararlı şeyler fakat ben daha önce araştırmıştım çoğu kişi çözmüş ama o çözümlerin hepsini denedim yinede olmadı yeni bir çözüm bilen varsa yardımlarını bekliyorum
dostum 1 ay açmadıysan normal yeni bir yama geldi hataya o sebebiyet veriyor oyunu guncelle sorun kalkıcaktır... Sakın silme
nat ile ilgili mi hata alıyorsun.bende mw2 var ve bazen nat yuzunden spec ops veya multi oynayamıyordum.modeme reset atmayı deneyin bence.