arkadaşlar call of duty in ilk serisini üç kere aldım ama yüklediğimde konsol açılıyor ve hata oluştuğunu belirtiyor çoğu kimsede de mevcut bunun bir yolu yok mu yoksa dvd olarak mı yükleyelim. sistem düşük olan bilgisayarlarda rahat çalışıyor. kafayı yemek üzereyim.
büyük ihtimal direct x hatasıdır 9 versiyonunu yüklemeyi dene bence
quote:
Orjinalden alıntı: hammer8
büyük ihtimal direct x hatasıdır 9 versiyonunu yüklemeyi dene bence
nasıl olacak yardımcı olursan sevinirim yeni cd mi lamam gerekecek.
Bak şimdi konsolun verdiği kırmızı yazıyı yazsaydın daha çok yardımçı olurduk ama neyse şimdi sen bir yerden direct x9.0c bul ve onu kur yine yaparsa bunun 7. versiyonunu yükle. öyle olması laaım CD veya DVD lik bir işin yok.
slm arkadaş..call of duty 1 .oyununu yükledim ama bir türlü oynamaya başlayamadım.sistem p4 3.ghz,1 gb ram,256 mb winfast 6600 td,ama oyunu acamadım bir türlü.ekran kartı ve directx'in son sürümleri yüklü.oyunu crackelyip denedim şu hatayı veriyo.
bide directx yüklenince programekle kaldırda gözükmüyoo.orada çıkması gerek mi.ama ciddi ciddi dosyaları yüklüyoo.valla nereye yüklüyo bulamadım.
HATALAR SİLSİLESİ:)
1.)couldn't load default.cfg. make sure call of duty is run from the correct folder.
1. ne tamam diyince tamam dediğimizde
böyle bi yazı geliyo
2.)COD 1.0 build win-x86 Oct 5 2003 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: C:\PROGRA~1\CALLOF~1\main\pak6.pk3 (3 files) C:\PROGRA~1\CALLOF~1\main\pak5.pk3 (4858 files) C:\PROGRA~1\CALLOF~1\main\pak4.pk3 (1668 files) C:\PROGRA~1\CALLOF~1\main\pak3.pk3 (1992 files) C:\PROGRA~1\CALLOF~1\main\pak2.pk3 (694 files) C:\PROGRA~1\CALLOF~1\main\pak1.pk3 (2642 files) C:\PROGRA~1\CALLOF~1\main\pak0.pk3 (12828 files) C:\PROGRA~1\CALLOF~1/main
File Handles: ---------------------- 24685 files in pk3 files ERROR: No languages available because no localized assets were found ----- CL_Shutdown ----- ----------------------- Hunk_Clear: reset the hunk ok Couldn't load default.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.
oyunu kurduğun cd bozuk yani pk. uzantılı dosyalar hatalı bozuk oyunu başka cd den yeniden kurmayı dene
cd de bir şey yok ben oyunu ayrı 3 cdden yüklemeye çalıştım olmadı bilgisayarda bir sorun var ama ne bulamadım bir kaç kişiye de sordum nlarda da oluyormuş sistemi çok düşük bilgisayarlarda takır takır çalışıyor. boşuna cd ye para verme cod 2 yi kur o kesin çalışır
Ekran kartının son sürücülerini internetten indirip kur, tekrar dene.
quote:
Orjinalden alıntı: Cakal[TURK]
nereden indirebilirim? bir yardımcı olsanız
quote:
Orjinalden alıntı: rdyzlk44
quote:
Orjinalden alıntı: Cakal[TURK]
nereden indirebilirim? bir yardımcı olsanız
Hangi ekran kartını kullanıyorsun? Ati mi Nvidia mı? Hangisini kullanıyorsan onun sitesinden download bölümüne girip ekran kartı modeline göre indirebilirsin. Nvidia nın sitesi:www.nvidia.com (Download drivers tıkla) Ati nin sitesi:www.ati.com (Drivers & Software tıkla)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme