Şimdi Ara

Call of Duty oyunlarında yere yatıp kalkma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Call of Duty oyunlarında başlıkta da belirttiğim gibi problem yaşıyorum, ben herhangi bir tuşa basmadan yere yatıyor ve kalkıyor. Tuşun yakılı kaldığı yok. İlk önce Modern Warfare 2'de yaşadım, sonra Black Ops'ta da aynısı oldu. Sorunum hala sürüyor. Oynayamıyorum böyle olunca... Yardım edebilecek birisi var mı lütfen?

• Nasıl yani?... Durup dururken,kendi kendine yere mi yatıyor?
  • Aynen hocam, ben Ctrl tuşuna basmadan kendisi yere yatıyor, sonra tekrar kalkıyor. Yani oyunda düşmanla savaşırken sürekli elim Space tuşunda, sanki Mirror's Edge oynuyorum. Birde ben Babylon kullanıyorum, bu programı etkinleştirmek için, Ctrl+Sağ Fare Tuşuna basıyoruz. Bu yere yatmalar başladığında nişan alıyorum, yani sağ tıklıyorum. Babylon açılıyor, ama ben sanmıyorum tuşun takılı kaldığını, çünkü başka oyunlarda böyle bir şey yok.
  • kardeş hatan galiba o programdan kaynaklanıyor bendede var di oyle bişey onu silyada değiştir oyle gir
  • byhtk sen bu mesajı atmadan önce Babylon demiştim yorumda, kafamı açtı kendi dediğim. :D Kapattım programı oyuna girdim sorun ondanmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.