Arkadaşlar internet cafe işletmekteyim. Call of Duty serisinde yıllardır kullandığım bilgisayarların hepsinde aynı sorunu yaşıyorum. ÇözünürlüK ayarını 1440 x 900 yapıyorum, 2 - 3 gün sonra 640 x 480 oluyor. Ekran kartları ve diğer bileşenler güçlü, driverler güncel ama bu sürekli bu problemle uğraşıyorum. Bilgisayar çok olduğu için ençok oynanan oyundaki bu problem çok canımı sıkıyor. Çözünürlüğü 1440 x 900 e sabitlemem için bir yöntem, bir proğram varsa çok makbule geçer. Herkeze iyi günler dilerim.
Yardımcı olmak isterim 2004 den beri cod oynamaktayım ayarlarını sabit tutmak için en basitinden Config dosyası oluşturup sorunu halledebilirsin.Deepfreez tarzı program falan kullanıyormusun cafe de ? ona göre bir ayar cekmek lazım Autoexec olayıyla cözebilirsin problemi Nette bir araştır istersen bulamassan pm at detaylı bilgi verym.
Merhaba. Deepfreeze kullanıyorum ama oyunlar ve belgeler D sürücüsünde. D sürücüsü Deepfreeze koruması dışında. Deepfreeze pasifken çözünürlüğü ayarlayıp sonra aktif ediyorum, yinede 2 gün sonra çözünürlük 640 x 480 oluyor. Config dosyası ile çözme imkanım varsa yardımını bekliyorum. İyi günler