Şimdi Ara

CALL OF DUTY SIRLARI AÇIĞA KAVUŞUYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR CALL OF DUTY SIRLARINI BİLENLER GELSİN BURADA PAYLAŞIP SIRLARI DEŞİFRE EDELİM

• efendim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakege035 -- 29 Ağustos 2013; 12:57:47 >
  • Güzel konu. Ben Cod 2 deki Kaptan Price ile Cod 4 teki Kaptan Price'ın Dede torun olduğunu bi yerde okumuştum. Ne derece doğru bilmiyorum tabi
  • Ne sırrı deşifre edilecek çok merak ediyorum
  • Jegande kullanıcısına yanıt

• call of duty sırlar derken ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hep Amerika'nın oyunları bunlar,KANMAYIN!!!

• call of duty classic de genç captain price var.
  • German Dance Party:Call Of Duty:Finest Hour'da bir easter eggde oyundaki karakterlerin dans ettiği bir oda bulmak mümkün.Burayı bulabilmek için 'Underground Passage' adlı görevdeki son merdiveni kullanmanız gerekiyor.Daha sonra bir duvar göreceksiniz bu duvarda bir delik olacak ve deliği takip ettiğinizde bir tünele çıkacaksınız.Bu tünelin sonunda burayı bulmanız mümkün.Ayrıca bu odadaki karakterleri sadece el bombaları ile öldürebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Meteora* -- 1 Eylül 2013; 18:14:35 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 1 Eylül 2013; 18:15:09 >
  • *Meteora* kullanıcısına yanıt
    vay bee
  • Ne bicim konu lan bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONU KAPATILDI
  • captain price cod1 de ölmüştü 2 de geri dirildi
  • Reserved
  • Black ops ve Black ops 2'nin zombi modunda yiginla easter egg var. Senaryo gibi. Arkadasim biliyor sanirsam cogunu da yapmis. Bende olmadigi icin bilmiyorum cogunu. İste silahlarin (ray gun thunder gun) nasil yapildigi,element 115 gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırlar derken?
  • başka
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.