Ati Ekran Kartı Driverinizş Son Sürüme Güncelleyin.(ATI Oyun Oynatma Sıkıntı Yaşatır NVIDIA Öneririm)
nvidia önerirsiniz de hocam ekran kartım ati ?
casper68 adamın laptopu var masaüstü değil ki kart bulsun.Evet oyun orijinal değil ise crack değiştirin ya da oyunu tekrar kurun.pc niz çok dolu ise boşaltın.Gereksiz olan tüm programları kaldırın.Performans artışı yaratacaktır büyük bi ihtimal.Bi de kartınızın driverinin son güncel sürümünü yükleyin.
Isıyı bi kontrol edin bios güncellemesi dahil ekran kartının güncellemelerini yapınız
ama bu sistemle sıkıntısız oynarım normalde değil mi ?
bu kişi tam bi sahtekadardır bana satmış olduğu hoparlörler ilandakinden uzaktan yakından alakası yoktur sadece dış karton kutusu doğru içinde ki component hoparlörler yerine çok kalitesiz işe yaramaz hoparlör koymuş tweteerları renault amblemli blaupunkt markasının üretimi olan parçaları koymuş zaten içinden çıkacak güçlendiricileri yani crossoverları hiç yok KESİNLİKLE UZAK DURUN !!
InfernoRazor rumuzlu sahtekarın bilgilerini paylaşıyorum kesinlikle uzak durun
ben daha önceki alışverişlerine referanslarına güvenerek öncelikle parayı yolladım ama malesef 3 kuruş için içinde ki kişiliği dışarı çıkardı ürün elime ulaşınca açtım baktım aradım bana telefonda şaşırmış numarası yaparak 5 dk sonra arayım dedi kapattı tabi ne aradı ne sordu nede attığım smslere cevap verdi öğlenden beri cevap vermemektedir buna dayanarak sahtekarlığı kesinleşmiş gözüyle bakarak bu şekilde konu açıyorum
garanti bankası ataşehir şubesi
şube no : 391
hesap no : 6675691
Yiğit Berberoğlu / 532 696 55 16
iban no : TR47 0006 2000 3910 0006 6756 91
quote:
Orijinalden alıntı: |qEccE|
@ InfernoRazor sahketar dolandırıcıdır
bu kişi tam bi sahtekadardır bana satmış olduğu hoparlörler ilandakinden uzaktan yakından alakası yoktur sadece dış karton kutusu doğru içinde ki component hoparlörler yerine çok kalitesiz işe yaramaz hoparlör koymuş tweteerları renault amblemli blaupunkt markasının üretimi olan parçaları koymuş zaten içinden çıkacak güçlendiricileri yani crossoverları hiç yok KESİNLİKLE UZAK DURUN !!
InfernoRazor rumuzlu sahtekarın bilgilerini paylaşıyorum kesinlikle uzak durun
ben daha önceki alışverişlerine referanslarına güvenerek öncelikle parayı yolladım ama malesef 3 kuruş için içinde ki kişiliği dışarı çıkardı ürün elime ulaşınca açtım baktım aradım bana telefonda şaşırmış numarası yaparak 5 dk sonra arayım dedi kapattı tabi ne aradı ne sordu nede attığım smslere cevap verdi öğlenden beri cevap vermemektedir buna dayanarak sahtekarlığı kesinleşmiş gözüyle bakarak bu şekilde konu açıyorum
garanti bankası ataşehir şubesi
şube no : 391
hesap no : 6675691
Yiğit Berberoğlu / 532 696 55 16
iban no : TR47 0006 2000 3910 0006 6756 91
Yöneticilere ulaşırsan bu durumu onlarlada paylaşırsan kişiyi banlatabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme