Şimdi Ara

Call Of Duty Warzone 2.0 PS4-5/X-BOX ANA KONU ( 16.11.2022 21:00) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
26
Favori
18.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekostros kullanıcısına yanıt

Şuan oyunda Bir glitch var oda şu BR moduna girip görevler ile 15-20k kadar para biriktirip kasmak istediğiniz silahı elinizde tutarak marketten alabildiğinizce Armor alıyorsunuz.

Bu işlemde oldukça fazla Xp veriyor.

• Solo moda dengeleme gerekiyor kesinlikle, son halkada 40 kişinin sağ kalması inanılmaz saçma. Oyun tamamen rus ruletine dönüyor, taktik, iyi aim falan hiç fark etmeden kimin şansına denk gelirse sağ çıkıyor oradan. Bu kadar kişi solo modda sağ kalmamalı bence son halkada.

• Multi'de 40-50ms e kadar düştü Warzone sonrası ama yoğunluktan mıdır nedir Warzone 120ms den aşağı vermiyor. Böyle de haliyle oyun oynanmıyor iki ileri bir geri.

• Kabakdolması kullanıcısına yanıt
    Hocam bot insan gibi vurmuyor, saklanma gibi şansın yok yapıya zeka nereden geleceğini biliyor, yere düştün mü kaldıran yoksa 2 saat silahın çıkmasını bekliyorsun.

2 sıkıntı var; botlar aşırı hasar veriyor , öldükten sonra diğer silahlarını seçtirtmiyor. Random silah veriyor, ki o sokaklar çoğu bot dan düşüyor zaten.

Şimdi bu oyunu tek oynuyorum, dmz de silah kasmam lazım, oyun bana 2 saat sonra silah aldırıyor ise ben bu oyunda nasıl silah kasacağım? Ben ne yapıyorum, aylarca plunder takıldığım warzone 1 aksine, öldüğüm an çıkıyorum, ne zaman sıklıkla gelirse oyuna giriyorum. Online bir oyun beni durmadan konsol başında tutması gerekirken oyundan soğutuyor, kendi ayağına sıkıyor. Ben böyle saçma olayı görmedim. EFT gibi bir şey oynamak istesem gider EFT oynarım bunu değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Warzone 2.0 indirdim Xbox series xde Battlefield 2042 grafikleri daha iyi görünüyor, acaba bir ayarı mı var çamur gibi görüntü resmen diğeri yanında normal mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hueneme Concord hatası. İnternette çok fazla bilgi var sorunla alakalı ama çözümlerin neredeyse hepsini denesem de net bir sonuç alamadım. Modemi 3-4 defa resetleyerek oyuna girebiliyorum şu anda.

Battlenet üzerinden PC ile oynuyorum.

@Mosquerto @mtnei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impressive -- 23 Kasım 2022; 21:16:47 >
  • mucuk1981 M kullanıcısına yanıt

Hocam aynı sıkıntı bende de var 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

Stronghold denilen mekanda öldürdüğün düşmanlardan white lotus diye bir dosya düşüyor onu bulup haritadan helikopterle çıkman lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mucuk1981 M kullanıcısına yanıt
    Düşündüğüm gibi o zaman hocam. Ekstra bir durum yok o zaman. Yalnız bir sorun var. Genelde oynarken herkes kafasına göre takiliyor. Takım olayım yok. Umarım tek başıma halledebilirim

• Pi kullanıcısına yanıt
    Takım olmak şart. Zor oluyor.Bende tek başıma biraz uğraştırdım. Kolay gelsin.

• Pi kullanıcısına yanıt

diablom#1432 battle net

creepingdeath#8377177 activision id

ekle hocam denk gelirsek birlikte oynarız. ben de mikrofon kullanmadığım için takım arkadaşları genelde farklı farklı yönlere gidiyor. zor denk geliyor kaliteli oyun.

• Mext kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam. Oyuna girince ekleyeceğim. Eyvallah

• şu trio da 6 kişi olma olayı kimin aklına geldi tebrik ediyorum ne zaman last circlelere doğru uav açsak mutlaka 6 kişi yan yana geziyor 

• beyler 100/10mb internetim var ama her oyun muhakkak 90-120ms gecikme ile oynuyorum sizlerde de böyle mi? HErhangi bir download yok tek ben kullanıyorum interneti hız testi 97mb civarı.

• Xit kullanıcısına yanıt
    latency i belirleyen server a olan uzaklik. cod serverlari malesef bize cok uzak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oryuken -- 24 Kasım 2022; 14:5:20 >
  • Xit kullanıcısına yanıt
    Ps5 üzerinde dmz oyun aramada 57ms ile oyun buluyor bende. 50mb Türk Telekom VDSL alt yapı. Oyun içi hiç bakmadım dikkatimi çeken bir ping sorunu olmadı daha.

Crossplay kapalı, 5ghz üzerinden keenetic modem ile bağlıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 24 Kasım 2022; 14:28:2 >
  • Crossplay kapalı DMZ modu oynanabiliyor mu ?

• Oynanıyor tabi ki PS de.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.