Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.701
Cevap
119
Favori
396.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RocxMaster

xbox da klavye mouse deneyen oldu mu?
    Evet ben one x 'te mouse ile oynuyorum pc den farkı yok zaten eşleşilenler hep pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 12 Mart 2020; 14:17:5 >
  • ilkerarici1110 İ kullanıcısına yanıt
    Lag vs oluyor diyorlar dogru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocxMaster

Lag vs oluyor diyorlar dogru mu?
    Hocam 20 maç attım 1 tanesinde saçma sapan laglar geri atmalar fln oldu çıkıp başka maça girdim geçti.

Oynadığım bütün maçlar lag ping çok iyiydi zaten dmz açık benim.
  • cok önyargili olabilirim belki ama bu BR tarz oyunlar 10-20 yas arasina mi hitap ediyor?
    lütfen yanlis anlamayin, COD'u ilk ciktigi zamanlardan oynayan birisi olarak söylüyorum bunu.
  • Xbox da sürekli xbox live a bağlantı hatası alıyorum bu sorunu yaşayan var mı ? Kafayı yicem 2 gündür
    Xbox ı telefona bağlıyorum bir sorun olmuyor giriyor açıyor fakat, evdeki modeme bağlandığımda mw sunucularına bağlanmıyor sürekli connection failed hatası veriyor.
    İss: TürkNet
    Türknet kullanıp böyle hata yaşayan var mı ?
    Ne yapsam olmadı, dmz, port, dns

EDİT: DMZ kapattım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 12 Mart 2020; 15:25:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

cok önyargili olabilirim belki ama bu BR tarz oyunlar 10-20 yas arasina mi hitap ediyor?
    lütfen yanlis anlamayin, COD'u ilk ciktigi zamanlardan oynayan birisi olarak söylüyorum bunu.
    Hocam 30 yaşında seven de var bu türü.

25 yaşındayım hayatımda bir kere bile denemedim bu türü. Yayınlarını bile izlemesi acayip sıkıcı geliyor bana.
  • -Sistem gereksinimleri fazla, özellikle o boyut ne. Bundan sonra her AAA oyun +80 GB olacak galiba.
    -Br oyun türünü bende sevmiyorum genel olarak. Tam br ölüyor diyorduk, Fortnite çıktı. Yine ölüyor dedik, Apex Legends çıktı. Bu sefer kesin ölüyordu ancak bu oyun geldi şimdi de. Manyak gibi şunları oynayan olduğu için yapımcılarda vazgeçmiyor, keşke başka türde online oyunlar çıksa.

• ariaven A kullanıcısına yanıt
    oldum olası battle royale tarzı oyunları sevmedim. arkadaşlar vasıtasıyla pubg ye başlamıştım 2 yıl önce. onu da sadece arkadaşlarla oynuyorum solo hiç oynamadım desem yeridir. takım oynasam bile sevmiyorum ama hiç olmazsa muhabbet falan dönüyor. cod u da merak ettiğim için indirdim. pubg ye göre hızlı loot sorunu yok daha keyifli gibi duruyor ama oyunu çözemedim. bu zamana kadar oynadığım hiç bir br oyununu ilk seferde kavrayamadım. pes edip silmezsem 1-2 aya anca çözerim bunu da.
  • i5 8300h 1050ti laptopda oynamak imkansız :D Tr de oynayabilecek kitlenin çok olduğuna inanmıyorum :D en düşükte plastik grafiklerde bile deli gibi fps drop oluyor. Neyse 1-2 sene daha idare edeyim 1050ti ile online fps dışında çoğu şeyi çok rahat oynuyorum zaten bunlarda dursun bir kenarda.
  • Arkadaslar Kablonet iss benimki. Bos alanda yuzde 50 yururken yada dolu alanda yuzde 110 paket kaybi yasiyorum. Neden ? Telefonum turktelekom int i Ps4 e bagladigimda paket kaybi 0. Var mi fikri olan ? Gectim artik 120 pingi. Paket kaybi daha sıkıntı. Apex de yok paket kaybi bu oyunda var. Neden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Hocam 30 yaşında seven de var bu türü.

25 yaşındayım hayatımda bir kere bile denemedim bu türü. Yayınlarını bile izlemesi acayip sıkıcı geliyor bana.

Alıntıları Göster
    oyun yayinini izlemek oldum olasi sacma gelir bana da.
    insanlar nasil bir zevk aliyorsa. hani turnuva macidir ya da özel bir gösterimdir neyse de oturup oynamak varken baskasinin oyununu niye izlersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

oyun yayinini izlemek oldum olasi sacma gelir bana da.
    insanlar nasil bir zevk aliyorsa. hani turnuva macidir ya da özel bir gösterimdir neyse de oturup oynamak varken baskasinin oyununu niye izlersin...

Alıntıları Göster
    Zevk değil de online oyunda kendimi geliştirmek için izliyorum ben. En azından moba türünde işe yarıyor bu.
  • arkadaşlar oyun ilk activision videosu geçtiten sonra masaüstüne atıyor. başına gelen oldu mu? vega 64 + son sürüm driver var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baki8824

Arkadaslar Kablonet iss benimki. Bos alanda yuzde 50 yururken yada dolu alanda yuzde 110 paket kaybi yasiyorum. Neden ? Telefonum turktelekom int i Ps4 e bagladigimda paket kaybi 0. Var mi fikri olan ? Gectim artik 120 pingi. Paket kaybi daha sıkıntı. Apex de yok paket kaybi bu oyunda var. Neden ?
    Superonline a gecin hocam

• ben artık kafayı yemek üzereyim.

ISP: Turknet. / 75 Mbps
    Sistem: GTX1080 / R5 1600 / 16 GB RAM

Warzone ya da Ground War oynamak istediğimde kendi internetim ile, oyun ya modun yüklenme loading sayfasında kalıyor ya da girse bile ölünce kitlenip kalıyor. bir süre sonra AFK kalınca host kickledi uyarısı gibi bir uyarı alıyorum.

reddit dahil birçok yere baktım sorunu çözemiyorum. config dosyası vs işe yaramıyor ya da grafik ayarları. VPN ile oynanmıyor zaten oyun, atıyor otomatik.

Telefon interneti ile bağlanıp oyuna girince sorunsuz calısıyor ancak kendi modemim ile modlar açılmıyor. ne farkı var da girmiyor bu iki moda anlamıyorum. diğer tüm modlar calısıyor kendi internetim ile halbuki. telefon neti ile devam etsem 100 ping yüzünden oynanmıyor. telefon calsa kopuyor ya da neti tüketecek.

şu sorunu arkadaşım da yaşıyor benim gibi. bilen duyan varsa yardım etsin artık çıldırmak üzereyim.

• oyun ekran kartını %100 kullanmıyor %70-80'lere düşüyor yer yer, sizde durum nasıl? (gtx 1070)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 12 Mart 2020; 17:0:51 >
  • Gece indirme yaptım bugün oyuna daldım 3 saat kadar oynadım genel olarak oyunu sevdim.
    1 kere 1. oldum 2 kere 3. oldum onun dışında 1-2 kez ortalarda bitirdim zorluk ve eşleşme olarak güzel olmuş. MW betasını oynamıştım oradan az çok mekanikleri bildiğimden fazla yabancı gelen bir durum yoktu.
    BR sistemi birkaç BR oyununun karışımı olmuş Apex'ten respawn olayını alıp biraz daha geliştirmişler. Gulag olayı çok güzel üzerine para ile çağırma imkanı da güzel.. CS:GO'daki para ve görev olayını almışlar böylece oyuna bir katman daha eklemişler gerçi para olayı ondan önce başka oyunda da varmış sanırım ama onunla popüler olmuştu.
    Silahların hazır düşmesi hem güzel hem kötü. Silah koleksiyoncusu gibi parça toplamıyoruz ama elimizdeki güzel silahı düzenleyemiyoruz da. Tabii loadout sandıkları buradaki eksiyi güzel kapatıyor. Loadout sandıkları da ayrı güzel bir düşünce olmuş oynamaya teşvik ediyor.
    Blackout modunu hiç sevmemiş ve Apex'i az çok seven biri olarak bu oyunu oldukça sevdim. Yine de BR türünü çok sevmediğimden uzun süre oynar mıyım orası ayrı.
    Plunder modu fena değil 2 oyun oynadım Division'ın Dark Zone mantığına benziyor. Keşke BR modundan 1 hafta önce veya 1 hafta sonra çıksaymış şu an fazla oynayanı yok ve güzel olmasına rağmen boşa gidiyor gibi geldi.
    Eksi yön olarak 1-2 bug var onun dışında oyun güzel. 150 kişi yerine 99 kişi olsaymış daha da güzel olabilirmiş. Bug da şu bazen elimdeki silahı bırakmayıp öbür silahımı bırakıyor. Redditte de bunu yaşayanlar var kalite fark etmiyor yeşil kalite ve mavi kalite silahım var yerde mavi veya mor var yeşili bırakmak istiyorum ama bugda kaldığı için bırakamıyor. Belki genel değil silahlara özeldir bilemiyorum yeşil kalite scar ve mor kalite famas alırken dikkat edin derim.

• güncellemeyi yükleyebiliyormuyuz şuan da artık bekliyorum , ne zamandan beridir bekliyorum yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyoda

Ilk 24 saatte 6 milyon oyuncunun oynadigi duyruldu. Wow!
    Burdan önyargılı yaklaşıp bu tarz oyunları sevmeyen kişilere sesleniyorum.

ZABAHA KADAR BURDAYIZ

ZABAA KADAR

ZABAAA KADAR

Oyun akıyo ya ben fps fln semvmem oynayamam zaten one x var bende ama mouse klavye bağladım mito gibi akıyom

FİFA'yı bıraktıracak bana bu oyun senelik izinde aldım zabaaa kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

Battle Royale'den cidden bıkmadınız mı? Yani bu yapımcıların kafası sadece Battle Royale moduna çalışıyor sanırım. Araya deathmatch'i de sıkıştırsanız olmaz mıydı?
    S&D tercih ederim şahsen.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.