Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.701
Cevap
119
Favori
395.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablonet yetkilisi bir arkadas bana sunu aciklayabilir mi ??? Sinyal kaliteniz super diyorsunuz durum bu ???
    Call of Duty: Warzone [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moku yedik Apex'den daha beter çıktı bu oyun. Artık sunucu sırasına göre girebiliyorsun. Yarım saat oynayayım diyorum 3 saat bekleyeceksin diyor. Şaka gibi oyun.
  • Logging in to activision account ta ekran kalıyor bunun sebebi nedir?

Edit:Hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 12 Mart 2020; 22:18:20 >
  • Sürekli error code 263234 hatası alıyorum. Dün sıkıntı yoktu giriyordum. Çözümü bilen varmı.
    Ps4 proda oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetps2016 -- 12 Mart 2020; 22:4:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sw'lerde sıkıntı var sanki çıktığından beri sıkıntısız oynuyordum. Öğleden sonra üst üste 2 kez oyun sırasında direk masaüstüne attı şimdide oyun bulmuyor.
  • bende fps sıkıntısı var arkadaşlar ya. Tamam pc cok iyi değil ama low ayarlarda da oynayabilmem lazim. 720 çözünürlüğe alıp oynuyorum yahu ..
  • Oyuna girdik şimdi de dev error 6328 hatası veriyor neyse silmek en mantıklı.

Edit:Silmeden son bir defa grafik ayarlarını düşürerek sorundan kısmen kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 12 Mart 2020; 23:28:22 >
  • serkan1979 kullanıcısına yanıt
    Bende de bu disconnected sorunu başladı, dün sorunsuz oynuyordum. Bugün oyuna girdiğim anda server disconnected diyip atıyor.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl cozdünüz. Bende maca girdikten 1 veya 2 dk sonra oyundan atıyor masa ustune donuyor hata da vermiyor.
    cozümü bilen varmı.
  • Ben hiç sorunla karşılaşmadım ama oyun cok garip ya biranda önümde beliriyorlar nerden geliyor ayak sesi bile duymuyorum.
  • lag sorunu var oyunda
  • Ps4 de birlikte oynamak isteyen rithone

• Bugün 21.00'dan sonra girdim. Heralde 00.15'e kadar falan karışık takıldım. Battle Royale'e girmedim ama 2-3 el Plunder oynadım bir de standart multide takıldım biraz. Herhangi bir problem yaşamadım oynadığım süre boyunca. Ne oyundan attı ne lag vardı. Bir ara playlist update mi bir şey geldi 1.5dk kadar sıra bekleyip girdim.
    Pc-Superonline
  • superboxla sorunsuz akıyor.
  • Server Dısconned hatasını çözen yok mu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Boyle bir problemle karsilasan var mi sorunu cozen bu nedir ? Arkadasimin Fat cihazinda var bu sorun bende pro var sorun yok.

Oyununuz Fullscreen değilde borderless ise bu yüzden oluyor. Bende öyleydi. Fullscreen'e aldığınızda, işlemciye tam yük biniyor. Eğer, çerçevesiz tam ekrana alırsanız işlemciye yüklenmediği için videodaki takılmalar görülüyor.

• Oyunu baya iyi yapmışlar :) Helikoptere binme sahnesi efsane çok ince düşünmüşler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.