Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.701
Cevap
119
Favori
396.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BR tarzı oyunları seven birisi olarak eksik gördüğüm yönleri yazmak isterim,

1- Ses mesafesi sorunu var, yanınızda tahmin ettiğiniz silah sesleri çoook uzun mesafede ki bir kapışmanın sesleri oluyor
    2- Yön veya silah şiaretleme ses anonsları çok kötü hiç ses eklemeselermiş daha iyiymiş bu kadar ruhsuz bir ses anonsu görmedim daha önce
    3- Mermi yediğiniz yönü anlayamıyorsunuz, anlasanız belki tepki vereceksiniz.
    4- Düşmanı knock yapıyorsunuz ama anlayamıyorsunuz, hiçbir şekilde kapışma anında düşmanı knock yaptığımı hissettirecek bir ses yok
    5- Yön ve düşman işaretlemeleri sonsuza kadar orada duruyor galiba onun bir zamanı olması lazım manuel kendim iptal etmek zorunda olmamam lazım
    6- Düşmana verdiğim damage yi göstermiyor, belki takım arkadaşıma dicem git şunu bitir 20 canı var vs. diyeceğim.
    7- Üzerime shield almanın sırının artması lazım veya yeni bir sistem getirmeleri lazım.
    8- Çatıda kamp kuranlar belli bir süre sonra minimapte yanıp sönmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaintWOHOOOO

BR tarzı oyunları seven birisi olarak eksik gördüğüm yönleri yazmak isterim,

1- Ses mesafesi sorunu var, yanınızda tahmin ettiğiniz silah sesleri çoook uzun mesafede ki bir kapışmanın sesleri oluyor
    2- Yön veya silah şiaretleme ses anonsları çok kötü hiç ses eklemeselermiş daha iyiymiş bu kadar ruhsuz bir ses anonsu görmedim daha önce
    4- Düşmanı knock yapıyorsunuz ama anlayamıyorsunuz, hiçbir şekilde kapışma anında düşmanı knock yaptığımı hissettirecek bir ses yok
    5- Yön ve düşman işaretlemeleri sonsuza kadar orada duruyor galiba onun bir zamanı olması lazım manuel kendim iptal etmek zorunda olmamam lazım
    6- Düşmana verdiğim damage yi göstermiyor, belki takım arkadaşıma dicem git şunu bitir 20 canı var vs. diyeceğim.
    7- Üzerime shield almanın sırının artması lazım veya yeni bir sistem getirmeleri lazım.
    Benim düşündüğüm bir çok olumsuzluğu dile getirmişsin şuanki, haliyle oyun benbi sıkmaya basladı çünkü BR den çok TDM gibi umarım özellikle şu ses olaylarını düzeltirler pubg bilmem ama apexde silah sesini duydunmu nerde olduğunu hemen kestirebiliyon

• + uav kalksın veya fiyatı artsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlashKill kullanıcısına yanıt
    ben de cozemedim. Çozum bulursan paylaşırmısın?
  • Arkadaşlar oyun ps4'ü çok yoruyor sanırım. Sürekli yüksek fan çalışıyor. Ayrıca oyunda bazı bölümlerde optimizasyon sorunu var. Oyun resmen kasıyor.
  • harika olmuş gerçekten. pubg gibi düz battleroyallerden daha iyi
  • Blackout kadar iyi bulamadım ben Warzone'u.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintWOHOOOO

BR tarzı oyunları seven birisi olarak eksik gördüğüm yönleri yazmak isterim,

Dostum ben de yorum yapacak süredir oynuyorum bazı noktaları kendimce yorumlayıp yazmak istiyorum yanlış olan taraf varsa düzeltirsin.

1-Ses konusunda ayarlardan midnight veya boos low yapınca daha gerçekçi oluyor fakat jet seslerine nerf gelecektir

2- Yön işaretlemeden kastın ping sesleri ise basınca normal ping sesi geliyor + olarak ses ayarlarından classic veya MW diye değişirebilir

3- Hasar alınan yön kırmızı yatay çizgi ile gösteriliyor + koordinat panelinde kırmızı nokta olarak ve minimapte gösteriliyor

4- Rakip knock olduğunda ekranın ortasında yazıyor + çıtırt diye bi ses geliyor o knock sesi

5- O işaretleri ekleyip kaldırabiliyorsun sana bağlı tabi süreli olsa da olur apex'te böyle olabilir bilmiyorum

6- Düşmana verdiğin hasarın yazması oyunu divison 2 yapar şahsen iyi ki öyle bişey yapmamışlar soğurdum arcade bi oyun olduğu için armor kırma efekti ve knock efekti yeter bence

7- Shield konusunda dediğin gibi geliştirilmesi lazım apex'teki gibi sadece mavi shield değil mor shield olması gerek

8-Camping olayı her oyunda var ve HİÇBİR Oyunda camping yapanlar Haritada ifşa edilmiyor Ama bu oyunda olsun diyosan olabilir fakat bu bi eksi değil

Nacizane gözlemlerimi yazdım ilk defa bu tarz bi oyun oynuyorum daha önce önyargılıydım onuda belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 13 Mart 2020; 14:47:14 >

• oyun güzel olmuş gerçekten. takım arkadaşı arayan varsa seniorcei#2949 . ekleyin oynayalım.
  • Hiç oyundan atma falan yaşamadım ama bu gün gireyim dedim battle.net " blizzard agent went to sleep attempting to wake ıt up "dedi açmıyo battle neti sildim geri yüklemiyo şimdi updating blizzard agent diyo. Steam harici bi tane düzgün laucnher yapan yok abi çıldırıyorum şöyle hata gelince divison aldım geri zekalı uplay yüzünden girmiyorum oyuna daha şimdi battle net çıktı başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 13 Mart 2020; 16:2:15 >
  • Bu problemi yaşayan var mı şuanda genel problem gibi sanki ama kimse yazmamış forumda?

We are aware of an issue affecting our authentication servers, which may result in slow or failed login attempts. We are currently investigating the cause and will provide updates as they are available. Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter for further updates.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Hiç oyundan atma falan yaşamadım ama bu gün gireyim dedim battle.net " blizzard agent went to sleep attempting to wake ıt up "dedi açmıyo battle neti sildim geri yüklemiyo şimdi updating blizzard agent diyo. Steam harici bi tane düzgün laucnher yapan yok abi çıldırıyorum şöyle hata gelince divison aldım geri zekalı uplay yüzünden girmiyorum oyuna daha şimdi battle net çıktı başımıza
    aynısını ben de yaşadım. programı silip tekrar kurduktan sonra düzeldi.
  • Frost05 kullanıcısına yanıt
    Geride yüklenmiyor ki sildim ne var ne yok temp klasörü diğer klasörler vs yok updating blizzard bilmem nede kalıyo bu sefer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar, internette PLUNDER modu ile ilgili turkce inceleme ya da detay bulamadim, bu modu oynayan varsa bilgi verebilir mi ?
    Zira baya iyi bir mod gibi duruyor.
  • beyler battle.net'i açınca "Blizzard Agent went to sleep. Attemtping to wake it up..." diye bir yazı çıkıyor ve açılmıyor uygulama. programi sildim yükledim pc reset attım hala aynı. Var mıdır bunun bir çözümü
  • istanbul izmir içinden pingleriniz ne durumda arkadaşlar yazabilir misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Nereye yansıtılmasını istediğini söylememişsin. "Oyun >> Pc Oyunları >> FPS/TPS" 'a ise, ilgili konulara yorum düşünce "İlgili Bölümden Başlıklar Battlefield Serisi Özel Forumu" komple bölüm olarak üste çıkıyor zaten.

ama yine de belli başlı BF konularını bu belirttiğim dizine yansıttım.
  • Press Windows key + R and type in %temp%
    Delete anything related to Blizzard or Battle.net.
    Do the same for %programfiles(x86)%, %programdata%, %localappdata%, %appdata%
    Reinstall the application! If it continues, does the agent issues continue on a New Admin account?

bunları yapın tekrar yükleyin çözüldü ben de
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.