Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.704
Cevap
119
Favori
396.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

Armory'de Blueprint olarak görünen silahlar nasıl kullanılıyor ? Loadout'taki silah listesinde görünmüyor.
    Blueprint'i olan silahın üstüne gel normal silah listesinden, bir sağ kayıp aşağıda resimdeki Armory yazısına bas seçtiriyor.

Call of Duty: Warzone [ANA KONU]
  • Cehaletime verin Playstation'da klavye takıp oynanabiliyor mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Multiplayer video yapmış:

• Adamlar beni nasıl görüyor nasıl ölüyorum o kadar hızlı oluyor ki herşey,anlamıyorum ya.
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Evet oynanıyor.
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim battlefield felanda da oluyor mu ?

• Aniden masaüstüne atma sorunu güncellemeden sonra tekrar nüksetti. Bu sorun çözülene kadar girmem daha.
  • İlk defa gireceğim fakat logging ekranında kalıyor ?
  • Konsol Üssü video yapmış:

• FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Oyunda loot kasaları var. Paran birikince oradan çeşitli envanter ürünleri alabiliyorsun. Yakınlardaki düşmanların yeri de haritada görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla battlefield'ta yok. Call of duty modern warfare'ın resmi klavye mouse desteği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri35

Arkadaslar, internette PLUNDER modu ile ilgili turkce inceleme ya da detay bulamadim, bu modu oynayan varsa bilgi verebilir mi ?
    Zira baya iyi bir mod gibi duruyor.
    en çok parayı toplayan birinci oluyor
  • oyun akıyor. son zamanlarda oynadığım en iyi oyun olmuş. şu boşlukta ilaç gibi geldi
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim

• Oyunu her açtığımda gölge işlendirme yapıyor, GTX960M ile en düşük ayarda bile kasıyor. Böyle devam ederse silicem artık.
  • oyun iyi hoşta oynayamıyoruz ki,bazen birden masaüstüne atıyor,bazen grafikler aşırı bulanık hale geliyor,zaten her girdigimde shader bilmemneyi bekliyorum vs.
  • Beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir iyi bir oyuncu değilim şimdiden belirteyim :) Mcraeq
  • Bi takimim olsa neler yaparim hep tek oynuyorum ona ragmen her mac 5-10 kill arasi aliyorum
    Xboxta mouse ile oynuyorum karşima hep pcdekiler geliyor istesem pcdekileri ekleyip oynayabilirmiyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.