Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.701
Cevap
119
Favori
396.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet sapıtmış yav, 123.seviye gördüm ps de aynı takımdaydık, arkadaşı 77 idi. Ondan sona kaldım veb herhalde yakın takıldım onlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PUBG, CS GO bolca oynamış ve fena da oynamayan birisi olarak bi alışamadım şu Warzone'a . Daha 9LVL im ama 5 maçda da toplam 2 kill alınmaz. Normal mi sizce?

• LifeforRelic kullanıcısına yanıt
    Ekranab çevreye alışma süreci var.
    Bende cs go ve apex legend oynadım fps oynarım yani ilk 2 gün doğru düzgün kill alamıyordum.
    Bu sabah oyun beni solo attı ve solo #1 oldum 9 kill ile bitti.
    Silahları kesinlikle aim açmadan kullanma mermi sekmesi çok fena adamı tutmuyor.
    Pc için; default ayarda scoop için mouse sağ click basılı tutmak gerekiyor bunu ayarlardan değişin, tek click aç/kapa yapın.
    Scoop açmadan ateş etmeyin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Şuan için ona müsade etmiyorlar.
    Bende pc den giriyorum ayarlardan çapraz bağlantıyı kapatıyorum (ps ve pc karışık) oyuna girerken uyarı veriyor mecbur açıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: q9a2

Şuan için ona müsade etmiyorlar.
    Bende pc den giriyorum ayarlardan çapraz bağlantıyı kapatıyorum (ps ve pc karışık) oyuna girerken uyarı veriyor mecbur açıyorsun.
    Uyarıda kebdi platformunda oynamak istediğine emin min diye sormuyor mu ya

Orada istemiyorum dersen gelmiyor başka platform.

Ben 3 maç yaptım ps de kapalı şekilde, tkaım arkadaşlarının hepsinde ps logosu vardı. Kapatmadan önce böyle gelmiyordu

Kapatırsan oyuncu bulmakta zorlanırsın beklersin falan yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 14 Mart 2020; 16:51:16 >
  • grafiklerim bir müddet sonra bu hale geliyor. Birçok kişi de bu problem varmış
    https://www.reddit.com/r/ModernWarzone/comments/fh95j3/pc_textures_not_loading/

Burada da yaşayan var mı bu sorunu , çözüm bulabildiniz mi ? (Gtx 1080)

Call of Duty: Warzone [ANA KONU]

• Bişey sormak istiyorum ya ben oyunu indirdim benim PC 4gb RAM nitel core duo 2 r8600 ekran kartı nvidia mx130 ben battle netten play e basıyorum oyunun launch ekranı geliyor altında beyaz çizgi sonuna kadar yükleniyor ondan sonra ne hata veriyor nede herhangi bir tepki abi lütfen yardım edin

• AloneNinja41 A kullanıcısına yanıt
    O işlemci ve o ram ile oyunu açsanız da oynayamazsınız zaten. Bende 16GB ram olduğu halde ve ekran kartım rx 580 olduğu halde oyundaki FPS sorunları yüzünden FPS drop yiyorum.

• Oyunu oynamak istemiyorum zaten ben daha çok konsoldan call of duty oynuyorum ama warzone ps3 e yok ve cod mobil için yükledim oyunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox a mouse bağlayinca ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerarici1110

Xbox a mouse bağlayinca ben
    klavye mause usb ile mi bağladın

klavye olsa çok iyi olurdu da bi oyun için o kadar para vermek sıkıntı.2 yıldır ps var ilk defa böyle battle royat fps oynuyorum

• Amd kart kullanıyorum amd ayarlarından HBCC Memory açıktı oyunda uçak sahnesinden sonra binalar artifact yapıp bu bozulma artıp uçaktan atlamadanda ekran kapanıp açılıyor oyun çöküyordu HBCC yani sistem belleğini ekran kartı belleği olarak kullanma özelliğini kapatınca düzeldi.

• Xbox gamertag: Antropomansi beraber oynamak isteyen olursa eklesin

• 2,5 günde ara ara indirerek bugün oynama fırsatım oldu. 13 megabitle paket lossuz sıkıntısız oynadım. Sadece herkesin oyuncumu yoksa arada bot mu var bilemedim. Atladığım heryerde 2 3 adam oluyor herzaman

• q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    Cevap için tesekkürler. Mount hakkında ne düşünüyorsunuz? Makroya atadım Z tuşunu. Bol bol kullanıyorum faydasını gormedim. Bir de yere yatarak sıkanlar var ilginç geldi.

• Call Of Duty Warzone Türkiye Facebook Grubu

https://www.facebook.com/groups/744445609424525/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely warrior -- 14 Mart 2020; 19:40:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

Call Of Duty Warzone Türkiye Facebook Grubu

https://www.facebook.com/groups/744445609424525/

katıldım

• oyun 4 gündür daha inecek. coğrayfa kaderdir
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.