Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.701
Cevap
119
Favori
396.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla tek problemsiz oynayan benim herhalde herkes bir hata almış.
  • PS'de plunder oynayanlar ekleyebilir. Crossplay oynamıyorum fare ve mouse'a karşı oynamak zor olduğu için.
  • Hocam sanırım Vega vardın sizde de ? Vegalarda iron sight dürbün çevresi falan piksellenme oluyor o dediğiniz şeyle mi alakalı acaba Bi deneyeyim ben d
    Bu fotoğraftaki gibi var mı sizde böyle bir sorun

Call of Duty: Warzone [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 14 Mart 2020; 21:2:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Var evet bu olayın bir benzeri yine vegalarda rainbow six de olmuştu bir sürücüde karakterlerin etrafında çizgiler çıkıyordu duvar arkasından düşmanı görebiliyordun duvara yakınsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun genel olarak beklentimin çok çok üstünde olmuş. Bu kadar keyif vereceğini düşünmüyordum hiç.

Ufak tefek hatalar, loading ekranında donma vs. gibi problemler aşılınca, hile de minimumda tutulunca tadından yenmez.
  • Kapalıymış o bellek şeysi ben de 😅 Kötü gözüküyor baya çözümüde yok heralde

Amd nin ek özelliklerinin hepsi kapalıyken denedim yine aynı güncelleme bekliycez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Mart 2020; 21:39:5 >
  • Öyle valla mw de falan da varmış sanırım Aralık’tan beri halletmemişler pek umudum yok ama bakalım

Şu videoda varmı pc de değilim telefondan net göremedim.
    Rinurkyoutube
    COD:Warzone i9 10940x - RX Vega56
    https://www.youtube.com/watch?v=xRPpAc7b2qU&feature=youtu.be

• Oyun çok iyi olmuş aşırı zevkli gidiyor henüz BETA oyun içinde özellikle taşlı yerlerden çıkma,zıplama vb takılıyor karakter ama çözülür en iyi yenilikte şu ölünce attığımız 1v1 gulag olmuş 20 maçın 18 ini almışımdır keyifli bir özellik.

Tek sıkıntı takım komple ölünce gulag'dan siz tek çıkarsanız oyunda yarı oyuncu kaldıysa para bulmak çok zor oluyor loot yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

klavye mause usb ile mi bağladın

klavye olsa çok iyi olurdu da bi oyun için o kadar para vermek sıkıntı.2 yıldır ps var ilk defa böyle battle royat fps oynuyorum

Alıntıları Göster
    Evet klavye mouse vardi pc den söktüm xboxa bağladim

• LifeforRelic kullanıcısına yanıt
    Mount ne demek tam bilmiyorum, eğer eğilme ise sanırım silahın sekmesini birazda olsa düşürüyor.
    Yerde sürünme açıyı kilitliyor ben kullanmıyorum.
    Oyun daha çok taktiksel yani apex deki gibi paldır küldür adam vur geç olmuyor.
    Bu oyun 3 4 ay sonra adam akıllı oynanır herkes acemi (takım arkadaşın yoksa tabi)

Bir çok kişi sorun yaşadığını söylemiş, driverleri güncel tutun bende 1050 ti ryzen 1500x var min 40 max 90 fps ile sıkıntısız oynuyorum.
    Grafik ayarını mutlaka yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    Başlangıçta eğitimde gösterilen duvar vb. eşyaların arkasında eğik atış desem. Z tuşu ile yapılıyor. Umarım oyunun üstüne düşmemezlik yapmazlar.

• rx580 1600af ile 2k medium ayarlarda 60 fps sabit.

• var mı discord grubu birlikte oynuyalım pc de oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 14 Mart 2020; 23:28:38 >
  • Xbox’ta cross-platform açık oynuyorum, beraber girmek isteyenler yazabilir.

• Bilgisayarda oynayan orta sisteme sahip birçok kişinin takılma sorunu yaşadığını düşünüyorum. Ben de aynı dertten muzdaribim. Sorunun hep işlemcide olduğu düşündüm ama sorun ramlerdeymiş. 8 GB ram oyun için yetersiz dostlar. En az 12 gb rame sahip olmanız lazım.
    Hubwoodyoutube
    Call of Duty Warzone - 8GB vs 16 GB RAM
    https://www.youtube.com/watch?v=S9TYPJFjlXE

Aradaki farkı görüyorsunuz. 16 gb ramde oyun 13 gb ram kullanıyor. 8 gb ram yetiyormuş gibi gözüküyor uzaktan ama işin aslı öyle değil. Bu takılma sorunu kasmadan da berbat bir şey zaten bu şekilde oyun oynanmıyor. Sorunun nerede olduğunu anlamayan arkadaşlar için bilgilendirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltioPasha -- 15 Mart 2020; 0:47:24 >

• oyunu yeni indirip bugün 2-3 saat takıldım açıkcası pubg'ye göre inanılmaz eğlenceli geldi silah sesleri vs. uzun zamandır bu kadar stabil bir br oynadığımı hatırlamıyorum hem csgo havası var hem kaliteli olmuş reloadlar filan efsane ya şarjörü yanda tutuyor filan sadece fps bir tık düşük sistemimde onuda heralde bir şekilde çözerim 70 60 fps vs oluyor
  • dünden beri oynuyorum 1 kere hata almadım oyun akıyor hata alanlar sistemine göz atsın abuk subuk yazılımlar kullanmayın
  • NOCHIMERA kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu ben de yasiyorum ve internetim de TurkNet galiba operatorle alakali bir sorun. Telefonla girdigimde ben de sikinti yasamiyorum. Cozum bulursan haber edersen sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.