Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.701
Cevap
119
Favori
396.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim takımda ryzen5 2600 ve rx-580 ile tek bir hata bile yok.i7 ve rtx-2070 ile ilk seferde gpu error falan verip biraz uğraştırdı ama sonra oda oynadı.
    genel olarak 1080p 100+ fps ile oyun ayarlarına hiç el sürmeden gayet akıcı oynayabiliyorum.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Bn 970 ile bile bir süre sonra oynuyamadım sen bence sil o oyunu hem 960 hem mobil kart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerarici1110

Bi takimim olsa neler yaparim hep tek oynuyorum ona ragmen her mac 5-10 kill arasi aliyorum
    Xboxta mouse ile oynuyorum karşima hep pcdekiler geliyor istesem pcdekileri ekleyip oynayabilirmiyim??
    Evet ekleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc'de oynuyorum beraber oynamak isteyen olursa sevinirim arkadaşlar.

Casual bir oyuncuyum vakit buldukça oynuyorum. Özel mesaj atarsanız daha detaylı konuşabiliriz.
  • 90-100 pingle oynuyorum.Normalmi?TR kablonet..
  • Uzun zamandır cod alıp online oyuna dönmek istiyordum. Warzone çıkması çok iyi oldu. Oyun çok keyifli olmuş. Optimizasyonda çok başarılı. Tek sıkıntı oyuna girmeden önceki eşleştirmeler, arada takım oyuncusu olmadan tek oyuna girdiriyor. Eklemek isterseniz: haliax01#2752
  • korsan067 K kullanıcısına yanıt
    Bende 90 100 ping ve 80 100 paket kaybi ile oynuyorum kardesim. Izmir-Karisyaka kablonet. Varmi sende de paket kaybi ? Izmir de misin ? Istanbuldan kablonet kullanan abimde paket kaybi 0

• Oyun resmen ÇÖP.

Ben bu kadar sorunlu bir oyun daha görmedim. Hiç bir şekilde grafik-fps dengesini tutturamıyorsun ya 50-60 fps alıyorsun yada 120-144 fps ne ayar yapılıyor ne bir şey

Bir ayar yapıcam çat hata verip oyundan atıyor. Bu kadar leş olmak zorunda mı?
  • Arkadaslar merhaba ps4 e indirdim yalniz ana menude üyelik soruyor ve gecilmiyor üyemi olmamiz lazim

• bu oyundaki vuruş hissizliği ve zoom yapınca adamın görülmemesi sadece termal kamerada gözüken ısıya ateş edilmesi ve oyundaki piksel problemleri sadece bana mı garip geldi? Bide arkadaşınız yoksa oynanmaz bu oyun 80gb indirdim yemin ederim 2 saat oynamadan sildim oyunu o kadar kötü geldi bana.
  • Ben bundan bir şey anlamadım ya lanet olsun sizin ingilizcenize, 2 satır türkçe eklemek bu kadar mı zor

Öldükten sonra hapishaneye düştüm öldüm, ölü beklerken istek gönderdim benim takım arkadaşlarına kaldırmadılar.

Bir rehber yapacak yok mu ayrıntılı olarak anlayalım.

Bu arada bende ps var, pc oyuncularıyla eşleşmek istemiyorum ne yapmam lazım

Psn id :yigit1044 ekleyin acemisi olan yardımlaşalım beraber oynayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: arman09

Bn 970 ile bile bir süre sonra oynuyamadım sen bence sil o oyunu hem 960 hem mobil kart
    Diğer oyunlar sorunsuz, bunda kasıyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baki8824

Bende 90 100 ping ve 80 100 paket kaybi ile oynuyorum kardesim. Izmir-Karisyaka kablonet. Varmi sende de paket kaybi ? Izmir de misin ? Istanbuldan kablonet kullanan abimde paket kaybi 0
    paket kaybı yok ama gecikme hep var.kıllcam lara bakıyorum hep 20-50 arası..
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan crossplayi kapamanız lazım hocam en sağdaki sekmedeydi galiba.

Takım arkadaşlarınız sizi öldükten sonra 4500 dolara satın alabiliyor tek bir kere geçerli diye biliyorum. Öldükten sonra gulaga gönderiliyorsunuz rakibi öldürürseniz bir kere daha canlanabiliyorsunuz.

Ben pcden oynuyorum daha doğrusu oynayamıyorum işlemcim yetmiyor maalesef 4 çekirdek devri kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltioPasha

Ayarlardan crossplayi kapamanız lazım hocam en sağdaki sekmedeydi galiba.

Takım arkadaşlarınız sizi öldükten sonra 4500 dolara satın alabiliyor tek bir kere geçerli diye biliyorum. Öldükten sonra gulaga gönderiliyorsunuz rakibi öldürürseniz bir kere daha canlanabiliyorsunuz.

Ben pcden oynuyorum daha doğrusu oynayamıyorum işlemcim yetmiyor maalesef 4 çekirdek devri kapandı
    Crossplay kapattım ilk oyunda 4.oldum

Ps de oyuncu sıkıntısı yok bir de anladığım kadarıyla mause ile takılan yok pek.

8 k civarı xp geldi m4a1 hdr hava desteği falan geldi.

Oyun çok ayrıntılı yav, pubg falan tarihi eser

• One x te mouse ile oynuyorum full pcden elemanlar ile kaynaştim onlarla oynuyoruz zaten bazen alt tab yapiom sonra hatirliom xboz olduğunu

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.