Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.704
Cevap
119
Favori
396.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese.Oyunu 3 gündür oynuyoruz ama Packet loss sorunu yaşıyoruz.3 arkadaş oynuyoruz hep aynı kişide aşırı şekilde bu sıkıntı var.Diğer oyunlarda asla böyle bir sorun yaşamadı arkadaş
  • arkadaşlar warzoneyi oynayabilmek için Modern Warfare oyununa sahip olmak gerekiyomu
  • Ben bu oyun kadar ekiple girilip oyunun yarısında herkesin çıktığı bir oyun görmedim kimle denk geldi isen daha oyunun 10. Dakikasında millet kaçıp gidiyor madem oynamayacaksin açma oyunu 3 gündür oynuyorum bunun yüzünden oyunu sildim gitti apexte bile bu kadar çıkan oyuncu yoktu ya birde Allah askanina 150 oyuncu nedir cidden birde bunu 200 yapacaklarmış MMO ya cevirinde tam olsun bari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

ilk defe böyle bir hata gördüm.

geforce experienceda yayıncılıkla ilgili bir şeyler açık olabilir mi ?
    oralara baktım yok hocam hatta alt tab yapınca gidiyor kalmıyor, oyun ekranında açılıyor. ge force experience ta yok, xbox game bar (alt + g ile açılan adını yanlış hatırlıyor olabilriim) yok, acaba discort mu diye baktım orda da yok tek seçenek kalıyor oyunla alakalı bişey.
  • Hayır warzone ücretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu oyundaki vuruş hissizliği ve zoom yapınca adamın görülmemesi sadece termal kamerada gözüken ısıya ateş edilmesi ve oyundaki piksel problemleri sadece bana mı garip geldi? Bide arkadaşınız yoksa oynanmaz bu oyun 80gb indirdim yemin ederim 2 saat oynamadan sildim oyunu o kadar kötü geldi bana.
    Vuruş hissizliği derken ? Zoom yapınca gayet iyi görünüyor adamlar ve bir silah için bir sürü dürbün seçeneği var. Cold blooded perkini seçersen termal kamerada ısın gözükmüyor. 1660 super var gram piksel sorunu bulunmuyor oyunda. Bir şeyleri öğrenmeden bok atmayı çok iyi biliyorsunuz. Arkadaşın yoksa oynanmaz derken bir sürü discord adresi var. Her yaştan kitle var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltioPasha

Ayarlardan crossplayi kapamanız lazım hocam en sağdaki sekmedeydi galiba.

Takım arkadaşlarınız sizi öldükten sonra 4500 dolara satın alabiliyor tek bir kere geçerli diye biliyorum. Öldükten sonra gulaga gönderiliyorsunuz rakibi öldürürseniz bir kere daha canlanabiliyorsunuz.

Ben pcden oynuyorum daha doğrusu oynayamıyorum işlemcim yetmiyor maalesef 4 çekirdek devri kapandı
    Arkadaşın 10 defa ölsede son halkada bile buy station(satın alma noktası) varsa arkadaşını kaldırabiliyorsun.
  • Oyunda bağlantı problemi veya donma yaşayanlar NAT Type'ını kontrol etsin derim.

Call of Duty: Warzone [ANA KONU]

Bağlantı kaynaklı problemleri azaltmak için Nat Type'ın Open olması lazım. Eğer Moderate veya Strict ise problem yaşamanız olası. (Hem PC hem konsollar için geçerli)

Ben Moderate iken Open'a çevirebildim. Modem ayarlarınızdan Port Forwarding ile çözebilirsiniz. Yardımcı olması için şu linkteki ayarları uygulayabilirsiniz:
    https://portforward.com/call-of-duty-warzone/

Benim Airties 5650'deki ayarlarım şöyle oldu:

Call of Duty: Warzone [ANA KONU]

• Oyuna girdikten 2dk sonra oyundan hata mesajı vermeden atıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yardım etsin lütfen.
  • Oyunu yeni indirdim. "directx encountered an unrecoverable error" hatası alıyorum. Açamıyorum oyunu, bilgisi ve çözümü olan varmı ??Call of Duty: Warzone [ANA KONU]
  • Aldığımız hatalar farklı, bende ne yaptıysam çözemedim problemi reddit okudum oyun dosyaların da problem olabilir yazmış biri bende baştan kurdum problem çözüldü.

Ayarladan
    Cache spot shadows-disabled
    Cache sun shadows-disabled yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Aldığımız hatalar farklı, bende ne yaptıysam çözemedim problemi reddit okudum oyun dosyaların da problem olabilir yazmış biri bende baştan kurdum problem çözüldü.

Ayarladan
    Cache spot shadows-disabled
    Cache sun shadows-disabled yapın.
    Baştan kurdum derken yeniden indirdiniz değil mi hocam?
    Ayarlara bile giremeden hatayı veriyor.

Redditten baktım ben de işte Avrupa'yı Asya'ya çekin sorun düzeliyor falan diyenler olmuş yine değişiklik yok keza activisionun sitesinde de aynı.
  • Evet tekrar dan indiridim, yönetici olarak açmayı denedinizmi.

• Oyunu sorunsuz oynayanlardanım aman nazar değmesin Galiba eski sistemlerde daha fazla sorun yaşattığına dair Redditte konular vardı bi ara.
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam oldukça fazla kişi yaşıyor bu sorunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Evet tekrar dan indiridim, yönetici olarak açmayı denedinizmi.
    Her şeyi denedik hocam tekrardan indiriyoruz umarım olur teşekkürler.
  • oyun bagimlilik yapti. umarim kisa zamanda doyum noktasina ulasir birakirim. hayir yani bi hata mesajida almiyoruz ki silip kurtulalim

rx580 2k da akiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurnCooLz

Xboxta klavye mouse ile oynuyorum sanırım crossplay oluyor bu. Tek girmekten sıkıldım. Oynamak isteyen varsa beraber girelim.
    Ekleyin isterseniz. Antropomansi

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.