Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kalavar Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.695
Cevap
118
Favori
395.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

marketten gas bundle ı satın al

Atomgrad görevini tamamla 2.kamuflaj için

• rockerroll kullanıcısına yanıt

''Atomgrad görevini tamamla''

bu gorev dmz demi? nasıl bulucam gorevi?

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

DMZ de değil.Ana Menüye yeni eklenen Raid kısmında görevler var.Oraya girip yanlış hatırlamıyorsam ilk görevi yapacaksın ama çok zor söyliyeyim  

• ByMurat_ kullanıcısına yanıt

anladım hocam sanırım arkadaşlarınlada yapıla biliyor. youtube da gorevi yazınca nasıl yapılacagını gösteriyor

Evet arkadaşlarınla(3 kişi) yapılıyor.Biz de video dan izleyip yapalım dedik.İlk görevin çoğunluğu su altında geçiyor ve tek bir oksijen tüpüyle dönüşümlü olarak ilerlemek aşırı zor.Arkadaşlar söve söve çıktı ben de biraz ilerledim ama konuşma sahnelerinde yalnız olduğum için oyun hata verdi  

tek başına yapıla bilecek bi görev degil ozaman?

Değil.Bölüme 3 kişi yani 3 operatör(Gaz,price ve farah) ile başlıyorsunuz zaten.Tek girsen de yanına random 2 kişi veriyor.Random zaten yapılmaz çok iyi kordine olmanız gerek.

tsk ederim üstad. vaktini aldıysam. yardımın icin saol.

Rica ederim iyi oyunlar  

• Akşamdan Akşama bende oynuyorum ama çevremde başka oynayan yok. Benim gibi görev için adam arayan varsa ekleyebilirsiniz:

Steam: bandaros

• Psn:ereniko activision id: ereniko (32) ekleyin oynayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonu gelmeyen fps droptan dolayı wz2 oynayamıyorum, ne yaptıysak olmadı. WZ1de sorun yok ama 2 de coşuyor. 3080ti 32gb ram m2 falan var ama hikaye. Özellikle ücretli test yaptırdım hatta sorun yok, kablolarda yok.

• Warzone nasıl bitirilir bu map ile gösterdiler. :) Aptal herifler mis gibi verdansk vardı. Artık cod shipment haritası hariç girip oynamıyorum bile yıllardır oynardık.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

sırf para hırsından içine ettiler oyunun.

• pc'den steamden de battle.net'ten de indirdim warzone oyun bulmuyor, ps5te aynı eşleşmiş hesap ile sorunsuz giriyorum oyunlara. her hangi bir ban yok site üzerinden kontrol ettim. port atadım yine de hiç oyun bulmuyor çözümü var mı allah aşkına 2 aydır giremiyorum ya oyuna şaka gibi resmen

• Arkadaşlar xboxtan şimdi indirmeye başladım da indirmeye sunulan değişik seçenekler var. Neyi seçeceğimi şaşırdım. Mesela coop ve campaigni seçmesem de olur sanırım di mi? Benim amacım bedava versiyon team deathmatch oynamak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar on demand texture bu ayar kapalimi olmali acikmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shiphnet kaldırıldımı arkadaşlar? silahları kasıyordum. nerde kasıcam ben silahları şimdi? :(

Evet kaldırıldı yerine gelen Shoot house var ordan devam silah kasmaya  

ship gibi kasılmıyor ya. koş allah koş.

• 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.