Şimdi Ara

Call of duty WaW Punkbaster Yardımınıza ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nette ben bunu çok aradım ama kesin bi sonuç elde edemedim ve herşei denedim Diyebilirm punkbaster'ı en az 100 kere güncelledim ama olmuo sürekli atıo sildim yeniden yükledim olmadı olmadı olmadı şu oyunu bi multi oynıyamadım hngi server'a girsem Atıo .... llütfen çözüm için Yardım edin PunkBasteer Hatası altta .. Bazıları punkbasterı kapat dio ama kapatıncada açman gerekiyor dio ..

Call of duty WaW Punkbaster Yardımınıza ihtiyacım var..

• Yardım...Lütfen...
  • Aynı sorun bendede var çok sık karşılaşıyorum ben şöyle çözüyorum kardeş modemi kapatıp açıyorum punkbaster'dan COD5 güncelliyorum tekrar oyuna giriyorum ama işin kötü yanı bu sorun çok karşıma çıkıyor tam olarak nasıl çözülüyor bilmiyorum benim yaptığım gibi bir dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wearyman -- 30 Kasım 2008; 15:21:59 >
  • nası yaptını anlamadım ben punkbasterı 1000000 kere güncellledim ama olmuo olmuo olmuo.. ama Bilen Biri açık bi çözüm Koyarsa ortaya çok sevinirim...
  • UP
  • Uppo
  • Cevap Lütfen bi türlü oynayamadım şu oyunu mp..
  • bende de aynısı olmasa da baska bi sorun wardı halletim online oldun bi ara yazarım nasıl olcanı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.