Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
9
Favori
26.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rider30

en favorim harita Carentan ne yazık ki bonus paket olarak ayrı alınıyor bu kötü.

firmanın yaptıgı en buyuk ayıp bu oldu.standart sürümde bu map gelse satış rakamları carpı 2 olurdu kesin...
  • Oyun daha çıkar çıkmaz patlatmışlar yahu şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: rider30

en favorim harita Carentan ne yazık ki bonus paket olarak ayrı alınıyor bu kötü.

firmanın yaptıgı en buyuk ayıp bu oldu.standart sürümde bu map gelse satış rakamları carpı 2 olurdu kesin...

Vizyonsuzluk diyoruz buna. Oyun çıkalı saat olmamış season pass nedir ? Bari ileride DLC olarak sun. Rockstar'ı örnek alsınlar biraz.

Olmuyor adostlar oyuna ısınamıyorum. SP kısmı harici MP de hele o düşmana mermi isabet edinceki tık sesi silah sesi ile kapışıyor resmen o kadar itici. O sesi biraz kısaltmaları lazım. Diğer cod oyunlarında var ama bu kadar itici gelmiyordu.

Onun harici hâla vuruş hissiyatı beni tatmin etmiyor. Hayır yani bende mi problem var anlamıyorum Modern Warfare 2 bu konuda daha iyi resmen ta 2009 da çıkmış CoD oyunu. Vuruş hissiyatı insana daha fazla geliyor zevk veriyor.

Ben bu işten bir şey anlamadım. Oyun sağlam indirime girinceye kadar satın almayacağım sanırım. Vuruş hissiyatı konusunda çalışmaları gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 5 Kasım 2017; 6:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben beğendim klasik cod tadında contoller saçma diyen derdi ney bilmiyorum.cod 2 tadında
    Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]

direk veteran da başladım sadece kar98 k kullanıyorum.aradığım cod budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 5 Kasım 2017; 8:21:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun multisine dalacak arkadaşlar var mı? Duruma göre bende dalayım diyorum

• Jegande kullanıcısına yanıt
    direk veteranda oynuyorum ve sadece kurmalı silah bazı yerler gerçekten zor 2 kurşun bilemedin 3 kurşum max yok öyle makinelinin karşısına çıkayim falan ama kar 98 de acımam. m1 grand bile kullanmamaya çalışıyorum

• Arkadaşlar oyunun ayarlarına girdiğimde çözünürlük ayarını düşüremiyorum birde ekran kartı kısmında Intel gözüküyor ama sağ tarafta Nvidianın kapasitesi gözüküyor anlamadım.Yardımcı olabilir misiniz?

• @Scarface007
    Hocam oyun Nvidia kartınızı görmüyor gibi. 1804/32mb intel kartınızın 32mb vram'i var ve oyunun 1804mb vram'e ihtiyaç duyduğunu belirtiyor. Nvidia denetim panelinden sürekli olarak kullanılacak ekran kartı olarak nvidia kartını seçmeniz sorunu çözebilir.

Ayriyetten steamden oynayacak arkadaşlar steamid: Fluanxol ekleyebilirler, yaş 25. Çok yoğun giremeyebilirim iş + yüksek lisanstan dolayı ama keyif almaya çalışırız, fps oyunları ile aram iyidir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylord92 -- 5 Kasım 2017; 11:19:54 >
  • Beğendim oyunu epey güzel olmuş.Çatışma sahnelerinde olduğunuzu hissettiriyor oyun size.
  • Scarface007 kullanıcısına yanıt
    yanda da 32 mb ile dahili ekranın kapasitesi görünüyor. masaüstünde simgeye tıklarken nvidia grafik kartını seçerek başla bir de...
  • mylord92 kullanıcısına yanıt
    Hocam Nvidia denetim masasından ayarı yapıyorum.Oyuna sağ tıklayıp Yüksek Performanslı Nvidiayı seçiyorum ama oyuna girdiğimde Intel gözüküyor.Çözünürlük ayarının kilidi Fullscreen seçince açıldı.
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Yapıyorum ama sonuç aynı
  • beyler msi ge70 kullanıyorum. gtx765 ekran kartı var oynanır mı sizce? bu oyunu alıp low ayarda oynamakta yakışmaz diye düşünüyorum.
  • Oyun tam istediğimiz cod tadında gayet güzel olmuş.Optimizasyon,grafikler,vuruş hissi güzel.Düşmanların ölmesi de daha zor olmuş gibi hemen 2 kurşunla ölmüyor.Özellikle hafif makinalılarda biraz sıkmak gerek :)

Tek eleştirim belki cod:mw da olan,ilerlemediğiniz zaman düşmanların bitmemesi bunda da var gibi.
  • Oyunu son yılların en iyi FPS'i ilan ediyorum.O silahların sesleri,vuruş hissiyatları ve her silahı elimize aldığımızda ve sıkarken farklı bir silah olduğu hissiyatını çok net veriyor.COD MW2'den sonra yapılmış en iyi COD oyunu bana göre.Ben MW2'den sonraki oyunları pek beğenmemiştim.

Ama multisini hala sevmedim,küçük haritalarda çatışmak bana göre değil,ben büyük haritalarda açık alanlarda komple bir savaşın döndüğü oyunları seviyorum.O yüzden hala BF2 modu olan Project Realty'i oynuyorum.
  • Battle of the Bulge bölümüne kadar geldim. Bence hikaye olmuş. Sıfır beklenti ile başlamıştım tadı damakta şu an.
    Ara verdim yavaş yavaş ilerliyorum 2-3 bölüm kaldı çünkü
  • Bir Call of Duty sevdalısı olarak hayalimde ki oyun. Bir iki ay içinde yeni bilgisayar almayı düşünüyorum.
    İnşallah alıp aranıza katılacağım dostlar. Hepinize zevkli saatler dilerim.
  • İyi yorumları görüyorum, yapmayın vizelerim var
  • Hikaye anlamında COD serisinin üzerine tanımıyorum ama gel gelelim multisi bana hitap etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.