Bildirim
Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU] (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar oyunda FPS 60'a sabitlenmiş, youtube'den bakıyorum görüntü ayarlarında maximum FPS ayarı var ama bende öyle bir ayar yok, bunu nasıl çözebilirim acaba ? -
-
33 yaşımdayım. belki 50 tane fps oyunu oynadım. Bu oyun bambaşka ya. Hayatımda oynadığım en kaliteli FPS oyunuydu 5dk önce bitirdim. Müthiş gerçekten. -
quote:
Orijinalden alıntı: cemcem0
arkadaşlar oyunda FPS 60'a sabitlenmiş, youtube'den bakıyorum görüntü ayarlarında maximum FPS ayarı var ama bende öyle bir ayar yok, bunu nasıl çözebilirim acaba ?
sabah kalkınca belki biri yardım etmiştir diye düşünmüştüm ama yanıldım, arkadaşlar bi bakarmısınız ? -
O ayar Mp kısmında var fakat SP kısmında ekranın tazeleme hızına göre ayar yaptığın bir seçenek var.
Zaten monitörünün tazeleme hızı 60Hz ise daha yüksek FPS alman bir şey ifade etmeyecek. -
vsync açıksa kapat. -
cod sıngle olarak en son mw2 de bırakmıstım.Dıger cıkanlar coptu gozumde.Bu oyun hosuma gıttı.sıngle oynanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
oyun kaç gb yer kaplıyor? -
41.8 GB -
Merhaba arkadaşlar, oyuna giriş yaparken, maç sırasında, maç sonunda, lobiye giriş yaparken vs bazı hatalar alıyorum şuan resim ekleyemedim ama bahsi geçen hata mesajlarını yazacağım.
Hata 1: Failed to decode delta patch, Xd3_İnvalid_input. The fastfile may not match the one used to encode the patch.
Not: Bu hatayla alakalı olarak, bilgisayarımda Delta dosyasının eksik olduğu söylendi. Bende bir yerden indirdim ama o dosyayı bilgisayarımda nereye yükleyeceğimi bulamadım :)
Hata 2: Disc read error 'imagefile67.pak'
Şimdi bu hataların çözümlerini aradım vs. steam üzerinden dosya bütünlüğünü doğruladım hatta 2 kez oyunu sildim tekrar yükledim. Son olarak yine bir doğrulama yaptım ve pazar günü 10 gb bir yükleme yaptı.
Kısacası ara sıra bu hataları almaktayım. Ne bileyim bilgisayarı yeniden başlatıyorum falan oyuna giriyor ama bir müddet sonra yine hata almaya başlıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
-
Merhaba, Display Resolution dediği ekranınızın çözünürlüğü. Render Resolution dediği ise ekran kartının hangi çözünürlükte görüntüyü oluşturmasını istediğiniz. Eğer daha düşük çözünürlükte oluşturursa performans artar fakat görüntü kalitesizleşir. 3. olanı bilmiyorum. Ekran kartınız nedir? Yeterince iyi olduğunu düşünüyorsanız 3 çözünürlüğüde display çözünürlüğü ile aynı yapmanız kalite bakımından en iyi olur. Üçünüde 2k çözünürlüğe getirip deneyebilirsiniz. -
Ben olsa bu soruyu Windows sayfasına da yazardım.
https://forum.donanimhaber.com/forumid_259/p_2/tt.htm -
teşekkür ederim ekran kartım imzamdaki kart 1070 kaldırır 3 ünüde 2k yaptım -
Harika o zaman bende FHD tam anlmıyla fulleyebilirim 😄
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hemen yazıyorum. İlginiz için teşekkür ederim :) -
-
bende aldım pişman olmasak bari -
oyunu multiplayer oynamaya çalışıyorum fakat inanılmaz şekilde drop oluyor fpsde. steam fps göstergesi 40 50 lere kadar düşüyor özellikle bir oyuncu yaklaşınca yakınıma. Buna benzer bir problem yaşayan var mı?
Sistem özellikleri
gtx 1080
7700k
16gb ddr4 3000mhz ram
FPS 145 e ayarlı monitör de 144hz ayarlarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 6 Kasım 2017; 21:14:0 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X