Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
9
Favori
26.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aisreomdine

Keşke bölüm sayısı fazla olsaymış.Hatırlıyorum da COD 2'de bir sürü bölüm vardı.

Senaryo kaç bölüm ve kaç saat sürdü? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Keşke bölüm sayısı fazla olsaymış.Hatırlıyorum da COD 2'de bir sürü bölüm vardı.

Senaryo kaç bölüm ve kaç saat sürdü? :)

4.bölüme geldim.Mission select bölümünde 6 bölüm gözüküyor :) bölüm başı 20-30 dakika sürüyor.Hardened zorluğunda oynuyorum.
  • Single için yorum yapacak kadar oynamadım ama oyuna kötü gözüküyor diyenleri anlayamıyorum. Online için olmayabilir ama Single'da oyun çok iyi gözüküyor. Grafik olarak COD serisinin uzun süredi bir geride kalmışlığı var ama bu oyun için bu söz konusu değil. Dediğim gibi Single çok az oynadım ama iyi olacağa benziyor. En azından artık QTE'ler daha iyi hale getirilmiş. Yine tuşla abanıyoruz ama en azından mouse'u düzgün yere çekip rastgale ki bu mouse wheel bile olabiliyor o tuşlara basmak gerekiyor. Böyle olunca başarısız olma şansınız normalde alıştığımız halinden daha çok oluyor. Bir de orijinal COD 2 ve 3 oyunlarında geçtiği alanlardan dolayı büyük bir orduya karşı savaştığınız hissini alırdınız. Hatta oyunun sunumundan dolayı burayı nasıl geçecekler diye düşünürdüm ben oynarken. Ama güncel COD oyunlarında daha dar, kapalı alanlarda savaştığımız için bu his olmuyordu. Single oldukça 2 ve 3'üncü oyunu anımsattı bana. Karakterler üstünde baya bir durdu umarım iyi yerlere gider.

Online kısmına gelirsek ben aşırı beğendim. Neden aşırı olduğunu açıklayayım çünkü oynanış yapınıza göre tamamen nefret edeceğiniz bir özellik olabilir. Zamanında Quake, Doom gibi FPS'ler ile FPS oynamaya başlamış biri olarak öyle taktik yap, ince düşün gibi mekanikleri hiç beceremem. Benim tercihim çok hızlı bir oynanış ve işin içine şans ve reflekslerin girdiği bir oyun çok daha hoşuma gider. COD WW2 için de böyle diyebiliriz. Çoğunlukla Team Deatmatch oynadığım için onun için konuşuyorum. Bir tane resmen sniper'lar pusu kursun ve milleten küfür yiyelim diye yapılmış harita dışında tüm haritaları beğendim. Hepsi alıştığımız COD oynanışında sıcak çatışmalar sunuyor. Arada tabi ki sniper alıp, pusanlar oluyor ama oyunun hızlı oynanışı ve haritanın dizaynı sayesinde o arkadaş çok dayanmıyor. Yani BF1'de bir yere geçip K/D ratio kasan arkadaşlar bu oyunu beğenmeyecektir.

Activision tabi ki lootbox'lar bu kadar popülerken bu fırsatı kaçırmayacaktı ve kaçırmamış. Para karşılığı alabildiğiniz gibi 40 dakika da 100 adam öldür gibi basit görevler ya da sizin oynanışınıza göre basit görevler seçerek box düşürebiliyorsunuz. Fakat görev almayı da para karşılığı yapıyorsunuz ve oyuna para harcamak istemiyorsanız belli bir süre beklemeniz gerekiyor. Çünkü çok iyi oynadın al 500 oyun içi para demiyor. Lootbox mantığı için diğer oyuncuları da görebildiğiniz bir HUB kurmuşlar. Burada bu tarz işleri hallediyorsunuz. Tabi HUB kurmalarının sebebi diğer oyunculara çıkan epic itemları görün ve paraya kıyın diye tasarlanmış ama gördüğüm kadarıyla düşen her şey kozmetik. 30 dakika için ekstra XP, ya da şu silahı kullandığınızda hep + 15% daha fazla xp gibi kartlar var ama hiç %15 fazla damage vur gibi özellikler görmedim.

Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Single için yorum yapacak kadar oynamadım ama oyuna kötü gözüküyor diyenleri anlayamıyorum. Online için olmayabilir ama Single'da oyun çok iyi gözüküyor. Grafik olarak COD serisinin uzun süredi bir geride kalmışlığı var ama bu oyun için bu söz konusu değil. Dediğim gibi Single çok az oynadım ama iyi olacağa benziyor. En azından artık QTE'ler daha iyi hale getirilmiş. Yine tuşla abanıyoruz ama en azından mouse'u düzgün yere çekip rastgale ki bu mouse wheel bile olabiliyor o tuşlara basmak gerekiyor. Böyle olunca başarısız olma şansınız normalde alıştığımız halinden daha çok oluyor. Bir de orijinal COD 2 ve 3 oyunlarında geçtiği alanlardan dolayı büyük bir orduya karşı savaştığınız hissini alırdınız. Hatta oyunun sunumundan dolayı burayı nasıl geçecekler diye düşünürdüm ben oynarken. Ama güncel COD oyunlarında daha dar, kapalı alanlarda savaştığımız için bu his olmuyordu. Single oldukça 2 ve 3'üncü oyunu anımsattı bana. Karakterler üstünde baya bir durdu umarım iyi yerlere gider.

Online kısmına gelirsek ben aşırı beğendim. Neden aşırı olduğunu açıklayayım çünkü oynanış yapınıza göre tamamen nefret edeceğiniz bir özellik olabilir. Zamanında Quake, Doom gibi FPS'ler ile FPS oynamaya başlamış biri olarak öyle taktik yap, ince düşün gibi mekanikleri hiç beceremem. Benim tercihim çok hızlı bir oynanış ve işin içine şans ve reflekslerin girdiği bir oyun çok daha hoşuma gider. COD WW2 için de böyle diyebiliriz. Çoğunlukla Team Deatmatch oynadığım için onun için konuşuyorum. Bir tane resmen sniper'lar pusu kursun ve milleten küfür yiyelim diye yapılmış harita dışında tüm haritaları beğendim. Hepsi alıştığımız COD oynanışında sıcak çatışmalar sunuyor. Arada tabi ki sniper alıp, pusanlar oluyor ama oyunun hızlı oynanışı ve haritanın dizaynı sayesinde o arkadaş çok dayanmıyor. Yani BF1'de bir yere geçip K/D ratio kasan arkadaşlar bu oyunu beğenmeyecektir.

Activision tabi ki lootbox'lar bu kadar popülerken bu fırsatı kaçırmayacaktı ve kaçırmamış. Para karşılığı alabildiğiniz gibi 40 dakika da 100 adam öldür gibi basit görevler ya da sizin oynanışınıza göre basit görevler seçerek box düşürebiliyorsunuz. Fakat görev almayı da para karşılığı yapıyorsunuz ve oyuna para harcamak istemiyorsanız belli bir süre beklemeniz gerekiyor. Çünkü çok iyi oynadın al 500 oyun içi para demiyor. Lootbox mantığı için diğer oyuncuları da görebildiğiniz bir HUB kurmuşlar. Burada bu tarz işleri hallediyorsunuz. Tabi HUB kurmalarının sebebi diğer oyunculara çıkan epic itemları görün ve paraya kıyın diye tasarlanmış ama gördüğüm kadarıyla düşen her şey kozmetik. 30 dakika için ekstra XP, ya da şu silahı kullandığınızda hep + 15% daha fazla xp gibi kartlar var ama hiç %15 fazla damage vur gibi özellikler görmedim.

Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU]

Yorumlarınıza kelimesi kelimesine katılıyorum hocam. Battlefield bad company 2’den battlefield 1 e kadar oynadım ve Call of Duty çıktığı ilk seriden beri oynarım. Her zaman Call of Duty benim için bir adım önde oldu. Bu biraz oynama tarzıyla ilgili. Bende hızlı oyun seviyorum. Battlefield e kötü demiyorum ama kimseninde Call of Duty e 7 yaş oyunu demeye hakkı yok. Çünkü bunlar tamamen oyuncunun tarzıyla alakalı. Call of Duty WWII çok güzel olmuş. Her yönüyle bende tavsiye ederim.

Eklemek isteyenler için steam id: samedcalm

• 2K kullanıcısına yanıt
    Tebrikler 2K. Hızlı ve güzel bir inceleme olmuş.
  • İlk bölümü oynadım hoşuma gitti açıkçası.. Artık geçmişe dönüş mü yoksa teee Medal of Honor AA'dan kalma naılar mı depreşti bilemem ama iyidi.
    Crosshair ayarı yok sanırsam doğru mu? Sadece nişan alıp kusursuz atış yapabiliyoruz?
  • Arkadaşlar ben indirdim oyunu.Asus N53SN laptop kullanmaktayım.Baya kasma yapıyor doğal olarak 6 senelik laptop.Fakat oyunun ayarlarına girdiğimde çözünürlük ayarını düşüremiyorum kilitli gözüküyor ve Nvidia ile açmama rağman en üstte intel ekran kartı yazıyor.Bunu nasıl çözebilirim.GT 550M (2GB), 12 GB Ram, i5 2410 işlemci ve 250 GB SSD mevcut kısasa.

• Oyunun bölüm sayısı 6'dan fazlaymış.İlerleyince mission select bölümünde fark ettim.
  • quote:

Oyunun bölüm sayısı 6'dan fazlaymış.İlerleyince mission select bölümünde fark ettim.

Tank kullandığımız bölüm oyunun son bölümü değildir heralde??
  • Arkadaşlar texture detayını High yapsam bile Low gibi gözüküyor. Neden acaba? Nasıl düzelir.
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Son dahil 12 bölüm var şimdi baktım.
    2 saatte 5. bölüme (Liberation) geldim, gidişat güzel ve beklediğimden iyi çıktı açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drima -- 4 Kasım 2017; 20:54:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drima

Son dahil 12 bölüm var şimdi baktım.
    2 saatte 5. bölüme (Liberation) geldim, gidişat güzel ve beklediğimden iyi çıktı açıkçası.

12 bölüm fena değil.16 falan olsa daha iyi olurdu tabi.Bende en son o bölümü oynadım.Fena değildi

Gerçi 2-3 bölümlük mini Nazi campaigni olsa fena olmaz ama yapmıyorlar.Sonuçta her asker ırkçı değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 4 Kasım 2017; 21:13:22 >
  • O son dediğiniz kısım Psone'da Medal of honor oynadığım ilk günden beridir hayalim ama olmuyor işte..
    Bi ona benzer yani ana konu Nazi olan, nazi askeri olduğumuz dandik oyun var dı Morty mi ne çook çok eskiden bi onu duymuştum Nazi hikayeli olan ama peh..
  • Sonunda biri oyundaki sorunlu ayarı bulmuş.

Gölgeleri kapattım, 144 FPS sabit, geri tüm ayarlar en sonda.

EDIT: Server sıkıntıları sıktı artık, ben bu kadar server sıkıntılı çıkış yapan CoD hatırlamıyorum.

Son bir kaç maçı lag dan oynayamadım ve çıktım. Ayrıca bir maçtı tamamladıktan sonra lobiye geçip diğer maça geçmek için aşırı bekliyoruz, hatta genelde başlamıyor.

Kaç kez çıkıp tekrar lobiye girdim bu sebeple. Acil update gelmeli. Şuan steamde eksiyi bastım valla, open beta daha sorunsuzdu benim için.

EDIT 2: FOV ayarı her açıp kapamada resetleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 4 Kasım 2017; 22:21:10 >
  • Çok güzel olmuş oyun. Yarım saat oynama fırsatım oldu. Bu sefer son 3-4 oyun gibi bir çöp değil gayet aklı başında güzel bir oyun yapılmış. Grafikler çok güzel ve optimizasyonuda başarılı.

Yeni mekanikleri çok sevdim ama dpi ı düşük bir fareniz varsa bazı yerlerde sinir olabilirsiniz. İlk yarım saat ve youtubeda izlediklerime göre ben oyunu gayet beğendim. oynamamışların bir şans vermesini öneririm, 5 sene sonra oyun yokluğunda torrentten indiripte ben bu oyunu niye kaçırmışım demeyin.
  • Bu oyun neden cd siz steam download olarak çıktı ben anlamış değilim. Ülke olarak internet ucuz değil zaten ve kota sorunu var. Almaya niyetlendim önce ama kutuda cd yoktur download sürümü yazdığını görünce yıkıldım, hemen vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

lafa bak cod'un yaş kitlesi 7 ve ana bacı yapan bir kitleymiş.

ya olumsuz yorumunu yap, bana hitap etmiyor de çekil git.

Talha'yı severim de bu Dost harbi çok boş yorum yapabiliyor son zamanlarda.

Bu Dost Kayaoğlu neden bu kadar büyütülüyor. Kendini takip eden biri değilim şimdiye kadar toplasan 5 videoda anca görmüşümdür ama bakıyorum millet el üstünde tutuyor bu adamı. Adamın konuşması uyku getiriyor zaten ve izleyiciyi hiç kendine çekemiyor. Sanki sabah zorla uyandırmışsın gibi bayık bir anlatımı var. Talha gibi biri niye kendini böyle birinin yanında tüketiyor anlamıyorum. Adamı izlerken bütün enerjim bitiyor. Sanki silah zoruyla konuşturuyolarmış gibi.

eskiden talha dinlemek zevk verirdi. şimdi talha'nın yerini enis doldurdu. dost kayaoğlu'nu bende beğenmiyorum, pek çoğu videosunda zerzenişte bulunuyormuş gibi hissediyorum, nedendir talha hep onunla beraber yapıyor bu işleri. şahsen bu oyun talha'nın hoşuna gidebilirdi sadece 40 dakika ve 2 bölüm oynama ile karar vermeleri biraz garip olmuş, keşke sonuna kadar ve farklı zorluk seviyelerinde deneselermiş. zamanında bsc'de ilgim olmayan bir oyun bile incelese zevkle izlerdim ne günlerdi be...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Sonunda biri oyundaki sorunlu ayarı bulmuş.

Gölgeleri kapattım, 144 FPS sabit, geri tüm ayarlar en sonda.

EDIT: Server sıkıntıları sıktı artık, ben bu kadar server sıkıntılı çıkış yapan CoD hatırlamıyorum.

Son bir kaç maçı lag dan oynayamadım ve çıktım. Ayrıca bir maçtı tamamladıktan sonra lobiye geçip diğer maça geçmek için aşırı bekliyoruz, hatta genelde başlamıyor.

Kaç kez çıkıp tekrar lobiye girdim bu sebeple. Acil update gelmeli. Şuan steamde eksiyi bastım valla, open beta daha sorunsuzdu benim için.

EDIT 2: FOV ayarı her açıp kapamada resetleniyor.

Gölgeleri kapatınca 20 fps artış oldu.

Gölgeli:https://image.ibb.co/gpoBLw/g_lgeli.jpg
    Gölgesiz:https://image.ibb.co/dwyp7b/g_lgesiz.jpg

Bu arada oyunun grafik detayları çok iyi. Mesela ilk defa bu oyunda alev gizleyenin ısınınca kızardığını gördüm. Bunu şimdiye kadar başka hiçbir oyunda görmedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 4 Kasım 2017; 23:28:0 >

• en favorim harita Carentan ne yazık ki bonus paket olarak ayrı alınıyor bu kötü.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.