Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
9
Favori
26.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylaşılan içerik ile oyun başlatılamıyor diye uyarı alıyorum steamde henüz multisi inmedi single oynayamazmıyım inmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Yine çöp

Talha bitti şahsen benim için oyun ne kadar kötü olursa olsun yanındaki kepekli yüzünden midir nedir çok saçma konuşuyor, oyun çok kolay olmuş her yerde first aid var diyorlar birde utanmadan, ya kardeşim siz ilk defa mı oyun oynuyorsunuz easy de 30 dk oyun oynamışsınız zaten toplam,şuan veteranda oynayanları izliyorum adam 2 mermide ölüyor gayet de zorlanıyor

• Bu oyunda kırılmış Denuvo kopya oyunun sonu olduğu söyleniyordu oysa
  • bugün almayı düşünüyorum ama 1 hafta sonra hile yapanlardan başka kimse kalmıcak diye korkuyorum birde şimdi oyun sevenler olduğu için bu hileciler oyunu baltalamaktan daha çok zevk alıyorlar o yüzden bunların sayısı çok olacaktır diye tahmin ediyorum
  • Tek kişilik senaryosunu beğendim,bir önceki sayfada çöp demiştim ama sadece incelemeye bakarak fikir edinmiştim.
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Resimler bende açılmadı. Küçük ön izlemesini görebiliyorum.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Sistemde bir donanım bu oyun için yetersiz kalıyor olmalı. Benim sistemimde GTX970'in belleği yetersiz kaldığı için Vram tüketen bir iki ayarı kısmam gerekiyor. Doğru ayarı yakaladığımda hiçbir takılma olmuyor.
  • gesso kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum, dün steam tartışma sayfasındaki konularda baya vakit geçirdim.

Çok fazla şikayet var, ayrıca GPU kullanımı da stabil değil.

Her ayarı kökledim bu sistemle; belki bir iki ayar vardır sorunlu tek tek kapatıp açmakla uğraşmadım açıkçası.

[4790K 4.4 - STRIX 1070 - 16 GB RAM]
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesso

Resimler bende açılmadı. Küçük ön izlemesini görebiliyorum.

Forum iyice bitti.heryeri sorun oldu..yoneticiler yatışta anlaşılan..
    Ben de bile bi aciyor bi acmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

quote:

Yine çöp

Talha bitti şahsen benim için oyun ne kadar kötü olursa olsun yanındaki kepekli yüzünden midir nedir çok saçma konuşuyor, oyun çok kolay olmuş her yerde first aid var diyorlar birde utanmadan, ya kardeşim siz ilk defa mı oyun oynuyorsunuz easy de 30 dk oyun oynamışsınız zaten toplam,şuan veteranda oynayanları izliyorum adam 2 mermide ölüyor gayet de zorlanıyor

Bende o videoyu izleyip veteran da başlayim dedim 5dk icinde zorluk modunu regulara cektim...talha denen dumbelek easy de oyunu acmis besbelli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hardened'da oynuyorum oyunu.Pek zor gelmedi.Sadece ilk bölümde sahilde 1-2 defa öldüm.Veteran'da nasıldır bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

quote:

Yine çöp

Oho talha bscden ayrıldıktan sonra bitmişti zaten. Hele şu yanındaki hiçbir halttan çakmayan dost kayaoğlu ile birleştikten sonra iyice bitirdi kendini. Birde millet dost kayaoğlunu el üstünde tutuyor. Adamı dinlerken bütün yaşam enerjim bitiyor.

Eğer adam akıllı izlenim istiyorsanız multiplayer kanalını öneririm:

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Oyun sorunlu. Sorunu Video belleği tamamını tüketmeye çalışması. 11 gb belleği olan kartlarında tüm belleğini tüketiyor.
  • Optimizasyon gayet güzel olmuş. 1080 p ultra olarak oyunu oynuyorum ve özlediğimiz single olarak bu sefer cod olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bu oyunda kırılmış Denuvo kopya oyunun sonu olduğu söyleniyordu oysa

repack indiriyorum 35GB torrent olarak hızı down 1 megabit
  • Sorunsuz çalışıyor :)

• Ekran yeşil yeşil oluyor,bu nasıl düzelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Sorunsuz çalışıyor :)

qoob repack kıran

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Resimler şimdi açıldı. Şahane, çok güzel.

Adamlar çalışıp, çabalayıp ortaya bir eser çıkartmış. öyle on dakika oynadıktan sonra, yok, olmamış, batırmışlar filan demek yararlı bir eleştiri olmaz. Call of Duty resmi youtube sayfasında yayınlanan videolara baktığımızda görüyoruz ki geliştirici ekip Cebelitarık boğazına kadar giderek savaş alanlarını yerinde görmüşler. Bunlar önemli ayrıntılar.

Bu yıl yapımcıların PC sürümü içinde gayretli olduklarını görüyorum. Steam forumlarında konulara mesaj bırakmaları önemli adımlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 4 Kasım 2017; 17:19:25 >
  • Keşke bölüm sayısı fazla olsaymış.Hatırlıyorum da COD 2'de bir sürü bölüm vardı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.