Bildirim
Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU] (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hükümran
Aynı sorunu çözmek için dünden beri uğraşıyorum. Port açma,DMZ,DNS değiştirme,IP değiştirme hiçbiri işe yaramadı. En son eski CoD sürümlerinde bu hatayı alanlar nasıl çözmüş diye aramaya başladım. Birisi UPnP yi kapatın sorun çözülüyor demiş. Bende airties 5650 modem var UPnP hep etkin. UPnP ayarları kısmından Port yönlendirme etkin ve devre dışı var. Etkindi devre dışı yaptım. Modemi resetledim tekrar denedim biraz bekletti ama sonunda bağlandı. Sizde bu çözümü bi deneyin.
Eyvallah böyle yapınca sorunsuz oynandı. -
Oyun oynanışı zevkli bildiğin hızlı-seri ,respawnlar abuk sabukta olsa diğer cod oyunları gibi.Sniper çok zevkli sesinede bayıldım .M1 garand da aynı keza.Modlar hoş zevkli haritaların bazıları respawnlardan dolayı sinir edebiliyor.Grafiklere çok takılmayın beta bu Black ops 3 beta(bildiğin silahlar 3d model gibiydi çevre falan) ile sonrasına bakın dediğimi anlarsınız.
Konsol oyuncusuysanız düşünmeden alın bence.
Ama pc e alınmaz bu oyun ömrü kısa oluyor ayrıca hack vs olma olasılığı yüksek tavsiye etmem .Fakat bundan sonraki oyun alınır, büyük ihtimal steami bırakacak activision .Blizzard launcherinda olacak destiny 2 gibi. -
Mapler yine güzel değil. Koridor gibi hepsi. -
grafikte keramet olsaydı star wars ölü bir oyun olmazdı öve öve bitiremediğiniz bf bile en fazla 2 hafta oynandı çünkü oyun aşırı sıkıcı -
quote:
Orijinalden alıntı: Hükümran
Aynı sorunu çözmek için dünden beri uğraşıyorum. Port açma,DMZ,DNS değiştirme,IP değiştirme hiçbiri işe yaramadı. En son eski CoD sürümlerinde bu hatayı alanlar nasıl çözmüş diye aramaya başladım. Birisi UPnP yi kapatın sorun çözülüyor demiş. Bende airties 5650 modem var UPnP hep etkin. UPnP ayarları kısmından Port yönlendirme etkin ve devre dışı var. Etkindi devre dışı yaptım. Modemi resetledim tekrar denedim biraz bekletti ama sonunda bağlandı. Sizde bu çözümü bi deneyin.
Bende de oldu. Teşekkürler -
-
Çocukluğum codla geçti ama gerçekten bu Oyun aşırı kötü.Nerede o cod2 cod5-ww...Piyasaya çıksın alır indirir oynarım tekli modunu sonra geri dönüşüm kutusuna yalla.. -
Merhaba arkadaşlar ben de betayı indirdim fakat grafikleri fullememe rağmen texture'lar aşırı kalitesiz görünüyor sanırım bir problem var ama çözemedim sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim gpu: gtx660m 2 gb -
PS4 betasından sonra PC'de de 5 saat kadar betayı oynadım.
PC sürümünden grafik kalitesi olarak bir kaç tık önde bir görsel deneyim bekliyordum fakat Ps4 Pro ile oynadığım görsellikten hiç bir farkı yok.
Hatta bana renk paleti daha açık gibi geldi PC sürümünün ve bunu pek beğenmedim. İkisini de aynı ekranda oynadım ve aynı parlaklık seviyelerinde falandı.
GTX 1070 var ve VRAM'in 8 GB'nı da sömürüyor. Sömürsün zararı yok tabi yatsın diye koymamışlar fakat oyunda çok fazla anlık takılma, stuttering sorunu var buna rağmen.
Çökme falan yaşamadım lakin anlık takılmalar can sıkıcı, sizde de bu tip bir olay var mı? Tam sürümde çözülür diye umuyorum.
Görsellikle ilgili son değinmek istediğim kısım AA ayarı.
SMAA ve Filmic SMAA bence görüntüyü acayip bulanıklaştırıyor. Evet belki köşe yumuşatmalar daha başarılı bu ayarlarda lakin görsel anlamada FXAA bana daha net, güzel geliyor.
Oynanış kısmı için uzun uzadıya bir şeyler yazmak istemiyorum. Her platforma ücretsiz beta yapıldı. Beğenen alısın, beğenmeyen almasın.
Özellikle en son aldığım Infinite Warfare'e acımıştım fakat bu oyunu alır yenisi gelene kadar iyi kötü oynarım. Son oyundan çok çabuk kopmuştum.
-
Dün beta versiyonunu oynadım bf1 oynayan birisi olarak grafikler hoşuma gitmedi oynanış ve hitreg sorunu olmaması çok güzel en beğendiğim özelliği kill cam özelliği oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grafikler berbat insan bi grafik motorunu degiştirir 2017 yılına yakışmamış 5 saat oyun sonunda yine olmamış bf1 alan arkadaşlar hiç cod bakmasınlar bile verilecek paraya yazık ve oyunda wh kullanan var oyun gene hile ile dolu adam açmış aim wh yapıştırıyor 3 lvl olmuş 50 kill yapmış o da iyi :) -
Oyunun grafikleri berbat ve kullandığım kart 4GB olmasına rağmen 1080p'de 4GB VRAM tüketimi mevcut, herhalde kart 4GB üstü olsa 4GB'ida geçecek, bu kadar dandik grafik ve nasıl bu kadar vram tüketiyor aklım almadı.
COD1 COD2 MW MW2 BLACK OPS'dan sonra COD'u bırakmış bir MP oyuncusu olarak söylüyorum gidin bunu oynayacağınza COD2 oynayın daha iyi oyun, oyun çöp.
Oynanış, grafikler, optimizasyon herşey berbat bildiğin F2P oyun yapmışlar 200 TL'ye kakalamaya çalışıyorlar.
Ekleme;
Mesajı yazdıkdan sonra gördüm yukarıda bir arkadaş 1070 ile 8GB vram tüketiyor demiş, komedi resmen oyunun optimizasyonu, büyük ihtimal 1080 ti'da da 11gb tüketecektir. Oyunun grafikleri iyi olsa birşey yinede demiyecemde F2P FPS oyunlarından hallice hatta çoğundan daha kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Eylül 2017; 21:54:57 > -
Grafiklere aşırı kötü diyenleri pek anlamıyorum, bence grafikleri oldukça yeterli. Resolution Scale ayarlamayı unutmayın kaliteye katkısı çok büyük, bir de neden bilmiyorum grafik ayarlarında aslında aşağı iniyormuş, başka seçenekeler var ama mouse ile inmiyor klavyenin aşağı tuşu ile görebiliyorsunuz ve size hiç belli etmiyor aşağı tarafta başka ayarların olduğunu. Grafikler çığır açan tarzda değil ama gayet iyi. -
5 saatin üzerinde oynadım oyun fena değil ama kesinlikle o fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. Hele BF1 gibi bir rakibi varken çok zor. Grafikler fena değil öyle abartılacak kadar kötü değil gayet oynanır ama çok iyi de değil. Oynanış olarak War modunu sevdim onun da tek map olması kötü ileride belki yenileri de eklenir.
Oyunun saçma bulduğum bir yanı oyunun adı bile WWII ama silahlarda red dot sight var
Kendimce bir sıralama yaparsam WaW > WW2 > CoD2 > CoD1 -
Oyun epey hoşuma gitti böyle hızlı yapıdaki oyunları aslında ne kadar sevdiğimi fark ettim. Fiyatı alınabilir olsa alıp saatler gömmek isterdim ama şu haliyle imkansız o kadar parayı vermem. 90tlyi aşmamalı oyun dediğin ama nerdee Türkiyede. -
Takıla takıla oynadım az önce,sayısız kere öldüm.Oyun çıkınca bunun düzelmiş olması gerekir. -
bende cpu hatasi verdi acilmadi oyun phenom 2×4 965 islemci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyuna benim lafım yok, bi sıkıntısını görmedim seven alır oynar. Ama F2P de olsa ben yine COD oynamam tekrar farkettim. Adamı görmenle ölmen bir. Çatışma falan yok oyunda. Karşı karşıya da direk öldürüyolar, koşarken arkadan öldürüyolar, random bomba sallıyolar bombaya oturtup öldürüyolar, sniperlara zaten laf yok herkes 30 shoot 30 kill. WW2 temasının da hiç bi manası yok. O gelecekte geçen oyunlarla farkı, arkanda bi jetpack yok. -
Oyunun saçma sapan vram kullanımından sonra birde tüm 4 çekirdekli işlemcileri %100 kullanıyormuş(7600K dahil) bide bu çıktı, gelmiş geçmiş en kötü konsol portu optimizasyonu yapmışlar, helal olsun.
Ayrıca oyunda FPS yüksek olsa bile durmadan bir anlık takılma ve stuttering oluyor, böyle bu oyun oynanamaz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X