Şimdi Ara

Call of Juarez Bound in Blood Türkçe Yama FİNAL SÜRÜM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
24.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gerçekten biz de oynayarak çeviriyoruz yok böyle bi western oyunu süper gerçekten birde Türkçe oynayınca acaip keyif veriyor..

Yamayı bekleyin gelioo...
  • Başarılar
  • elinize sağlık böyle haberleri görmek çok sevindiriyor beni koly gelsin beklemedeyiz
  • süper bir oyundu...
    türkçe yama çalışmasına emeği geçenlere ayrıca teşekkürler...
  • Forumda çeviriler bir hayli arttı.

Süpersiniz arkadaşlar.
  • Filmleri aratmayan hikayesiyle Türkçe yamayı hak eden bir oyundu, çevirmek aklımdan geçmedi değil, yardım ederdim ama şu anda Dragon Age çevirisine devam ediyoruz, kolay gelsin, başarılar...
  • Dragon Age çevirisininde bitmesini dört gözle bekliyoruz. Sizede kolay gelsin kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moviemetal

Harika
  • yama çıkınca bidaha bitiririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

Filmleri aratmayan hikayesiyle Türkçe yamayı hak eden bir oyundu, çevirmek aklımdan geçmedi değil, yardım ederdim ama şu anda Dragon Age çevirisine devam ediyoruz, kolay gelsin, başarılar...

Evet gerçekten güzel bir konusu olan bir oyun çevirirken haz alıyoruz gerçekten desteğin için teşekkürler..

Dragon Age Origins'in yanında 32 dişten 1'i gibi kalıyo ama gerçekten değer ..!!

Sizede çalışmanızda başarılar umarım en yakında zamanda oyun çıkar ve hayatımda hiç oynamadığım bir RPG oynarım :)

• Ellerine Sağlık.
  • Call of juarez'i 5 dakika önce bitirdim. Şimdi Call of Juarez - Bound in blood'u oynamak için türkcesini bekliyorum. Bir kaç bölüm oynamıştım ama baştan başlarım artık :)
  • sinematrik kurgunun son derece başarılı kullanıldığı olay örgüsü çok iyi oturan bir seri.. ikisinide bitirmiş biri olarak hem konu hemde sebep sonuç ilişkisini bağlama yöntemi bakımından oyunu tek geçiyorum.. çeviri kararı alınması son derece başarılı bir karar yapan arkadaşların ellerine sağlık..

ilk oyundada en sevdiğim olay yeşillik içinde atla süzülmekk
  • Bende bekliyorum kolay gelsin
  • kolay gelsin
  • kolay gelsin
  • MERAKLA BEKLİYORUZ
  • Nasıl gidiyor arkadaşlar çeviri işi beklendiği gibi 15 marta hazır olacak mı inşallah :)
  • yama Tüm hızıyla devam ediyor..

Son durum Hikaye %90 Türkçe...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.