Şimdi Ara

Call of Juarez Bound in Blood Türkçe Yama FİNAL SÜRÜM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
24.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Sürüm yayınlandı. Linkleri aşağıda. Herkese iyi oyunlar...

Çeviri ve Düzenleme :
    Ahmet Ay (player8)
    Ramazan Cömert (ricky 10)
    Ömer Özkon (byflash)
    Nurullah (Nurullah_198)

Çeviri Durumu :
    Tek Kişilik hikaye modu %99,9 :)

http://www.oyunceviri.com/call-of-juarez-2-bound-in-blood/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 3 Eylül 2017; 23:51:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Call of Juarez: Bound in Blood Türkçe Yama Final Sürüm

Call of Juarez: Bound in Blood Türkçe Yaması ile oyunun keyfini Türkçe olarak çıkarabilirsiniz. Call of Juarez Bound in Blood Türkçe Yama Steam sürümünü de içeren bu yama ile oyundaki tüm metinler Türkçe'ye çevrilmiştir.

Call of Juarez Türkçe Yaması yükleme işlemi oldukça basittir. Yamayı indirdikten sonra oyunun kurulu olduğu dizine taşıyın ve kurulumu tamamlayın.

Bazı kullanıcılar Call of Juarez Bound in Blood Türkçe Yama Olmuyor sorunu ile karşılaşabilirler. Bu sorunu çözmek için şunlardan emin olmalısınız:

• İndirdiğiniz yamanın en son Final Sürüm olduğundan emin olun.
    • Yamayı oyunun kurulu olduğu dizine doğru bir şekilde taşıdığınızı kontrol edin.
    • Oyunun en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun.

Call of Juarez 1 Türkçe Yama da mevcuttur ve aynı şekilde kurulabilir.

Bu yama sayesinde oyunun tüm metinlerini Türkçe olarak okuyabilir ve oyunun hikayesini daha iyi anlayabilirsiniz. Yamayı indirmek ve kurmak, oyun deneyiminizi büyük ölçüde iyileştirecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Birinci oyunu Türkçe yama ile oynayıp büyük keyif almıştım, merakla bekliyorum.Başarılarr..
  • eminim yardım eden çıkacaktır. Gerçekten oyunu tekrar bitirmem için güzel bir sebep
  • arkadaşlar ben oyunu yenı aldım Call of Juarez - Bound in Blood.. yukledım masa ustunde oyuna tıkladım ve pc reset attıyor kendıne oyun acmıyor.., diğer oyunalrda bole sorun yasamadım..buna bi cozum bi care bulabılir mısınız oyunu nasıl oynıyabılırız. yardımcı olursanızı sewınırım...
  • Oyunun exe si yanlış. Anlamışsındır :)
  • ben yardımcı olmak isterim dil dosyalarını yollarsanız hemen baslıyabilirim :)

msnimi eklerseniz yada burdan dosyaları paylaşırsanız oynayarak, uygulayarak dili çevirmeye çalışırım =)
  • msn adresinizi yazarsanız ekleyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm olarak attım eklerseniz sevinirim :)
  • Şimdiden ellerinize sağlık. Bende bugun oynamaya başladım. Eğer çıkartmakta ciddi iseniz yama çıkıncaya kadar oynamayacağım.
  • Elbette çıkartacağız
  • Bu oyunu geç olsada keşfettim şu an birincisini oynuyorum türkçe olarak ikinciside türkçe olursa süper olur ,yapanların emeğine sağlık.
  • Dil dosyalarını bi yere yükleyip pm ile atarsan hemen başlarım çevirmeye
  • çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir..
    Screenshotları birazdan ekliyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Elbette çıkartacağız

Peki şuan ki ilerleme hızı ile ne kadar süre bitebilir? Duruma göre ilk oyununuda oynayacağım.
  • tahmini çıkış süresi martın başları veya ortaları olabilir.
    ama şuan çalışmalarımız hızla sürüyo menüler+görevler tamamen türkçeleştirimiş durumda..

Altyazılarda sorunsuz bi şekilde çevriliyor altyazılarda konunun tamamen kavranması için çalışmayı iki arkadaş ortak olarak baştan başladık çevirmeye..

henüz % 15 lerdeyiz başlayalı 2 gün oldu.. Yani daha erkende çıkabilir fakat sağlıklı bir yama olması için biraz sabır şart..:)

Yani Çıkış Marta sarkacak..Ama iyi ve kaliteli bi çeviri yapacağımızdan emin olabilirsiniz..

İyi forumlar :)
  • eh bizede sabırla beklemek düşüyor o zaman :) Kolay gelsin
  • Ellerinize sağlık çevirmen arkadaşların çoğalması güzel bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

Dil dosyalarını bi yere yükleyip pm ile atarsan hemen başlarım çevirmeye

Msn adresinizi yazarmısınız ? Ekleyeyim. Detayları konuşuruz...
  • bu oyunun türkçe olması süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrerto61

arkadaşlar ben oyunu yenı aldım Call of Juarez - Bound in Blood.. yukledım masa ustunde oyuna tıkladım ve pc reset attıyor kendıne oyun acmıyor.., diğer oyunalrda bole sorun yasamadım..buna bi cozum bi care bulabılir mısınız oyunu nasıl oynıyabılırız. yardımcı olursanızı sewınırım...

ses çıkışın 44100 değilse eğer oyuna girmiyor.. garip bir bug ı oyunun.. bi kontrol et istersen..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.