Şimdi Ara

Call of Juarez Bound in Blood Türkçe Yama FİNAL SÜRÜM (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
24.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Elinize sağlık birşey sorucam
    Eski save dosyamla devam edebilirmiyim yoksa basdan mı baslamam lazım?

teşekkürler..
    evet save dosyanıza hiç birşey olmuyor..Ama yinede yedeklemekte fayda var.
  • hemen indiriyorum yamayı çok teşekürelr bidaha bitiriyim oyunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricky10

quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

Call of Juarez Bound in Blood Türkçe Yama FİNAL SÜRÜM
    resimle açıklasan daha iyi olur

işte hedefi biraz daha yukarı getirip topu ateşliceksin.

Toplar tüfekler gibi mermiyi dümdüz bir rotayla hedefine ulaştıramaz, herhalde bu oyunun geçtiği dönemdeki topların zayıflığından kaynaklanıyor.

Bu yüzden vurmak istediğiniz yerin biraz üzerine hedef almalısınız. Zaten merminin düştüğü yeri görebilirsiniz. Ona göre hiza alarak hedefleri vurun.

Aynı şey ok kullanırken de oluyor, top kadar abartılı olmasa da. Ok kullanırken de eğer çok uzak bir mesafeyi vuracaksanız hedefinizin birkaç santim üzerine nişan alın.

• Teşekkürler yamalarınızın devamını bekliyoruz=)
  • Star wars serisi oyunlarınada bekliyoruz
  • elinize sağlık oyunların türkçe yamalarını yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum oyunlardan alınan zevki bir kat daha artırıyor ama biraz daha erken olsa tamam kolay iş değil hemen olmaz ama geç olunca oyunu çoktan bitirmiş oluyoruz
  • Oyunu İngilizce oynamak da kötü bir şey değil, bu sayede İngilizcem gelişiyor desem yalan olmaz.
  • İngilizcenin bol bol gelişmesini diliyoruz kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

elinize sağlık oyunların türkçe yamalarını yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum oyunlardan alınan zevki bir kat daha artırıyor ama biraz daha erken olsa tamam kolay iş değil hemen olmaz ama geç olunca oyunu çoktan bitirmiş oluyoruz

evet haklısınız birdahaki çalışmamızda tavsiyenizi göz önünde bulundurucağız..

Edit: Yamanın final sürümü 30 mart'a yayınlanacaktır..

Teşekkürler :)
  • sistemim dual core e8500 ekrankartım hd4870 4gb ram
    wolfenstein, call of duty 2 enson çıkan oyununu bunun gibi tüm enson çıkan oyunları çok rahat en son ayarda oynayabiliyorum.ama call of juarez blood in blood u kurdum oyunu açar açmaz acayip kasıyor mouse çok yavaşlıyor görüntüler ve hareketlerim çok kasılıyor en düşük ayara getirdim yine kasıyor neden olabilir ki acaba yüklediğim oyunun dvd sinde mi arıza vardı sildim tekrar yükledim aynı .ne yapmam lazım.başka bir dvd mi alıyım?
  • Elinize sağlık beyler.

Oyunu oynayamamıştım. Eğer yüklemeye karar verirsem Türkçe oynarım artık..
  • Ellerinize sağlık efenim.
  • Bilgi : Yamanın Final sürümü üzerinde çalışmaktayız ..

Çıkış Tarihi : 30 Mart

Ayrıca yamamız işnize yaradıysa ne mutlu bize ..:)
  • çok kaliteli yama olmuş elinize sağlık
  • elinize sağlık. tüm çevirmenlerin eline sağlık
    sayenizde çıkan oyunlara direk atlamıyorum bekliyorum tr yaması çıkan oyunları oynuyorum(tabi hikayesi olan oyunlar için geçerli) fps ler hariç
    şimdi yamanın hürmetine oyunu kurcam
    fallout çeviren arkadaşlar var onlarda bitirirse falloutu da yüklerim
    dragon age yi zaten bekliyorum
    mass effect 2 de olsa güzel olurdu
    benim ingilizcem yok ama dosya dağıtımı gibi işlerde isteyen olursa elimden geleni yaparım. istenilen oyunun istenilen dosyasını istenilen kişilere ulaştırırım. ingilizce bilmiyom bari bu şekilde katkım olsun.
    bir daha başka bi yama yapmak isterseniz ve bu konularda yardıma ihtiyacınız olursa haber verirsiniz
  • Harikasınız. Hemen deniyorum.
  • Elinize sağlık.
  • yamayı yapan arkadasların ellerine sağlık oyunda çok güzelmiş harikaymış hatta.
  • bu yama sayesinde oyuna tekrar başladım
  • final sürümü bugün çıkacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.