Şimdi Ara

Call of Juarez Bound in Blood Türkçe Yama FİNAL SÜRÜM (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
24.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktay_reis

final sürümü bugün çıkacak mı?

üzqünüz bazı ufak nedenler yüzünden yamayı 1 Nisan 'a ertelemek zorunda kaldık..

Önceki sürümde zamanından önce çıkmıştı..Sağlam bişey olucağından emin olabilirsiniz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricky10

quote:

üzqünüz bazı ufak nedenler yüzünden yamayı 1 Nisan 'a ertelemek zorunda kaldık..

Önceki sürümde zamanından önce çıkmıştı..Sağlam bişey olucağından emin olabilirsiniz ..

1-2 gün den birşey olmaz zaten çok kaliteli bir yama olmuş elinize sağlık.

yalnız başka oyunlarada çeviriler bekliyoruz

• Emeğinize sağlık arkadaşlar, çok güzel bir çalışma devamını bekleriz.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 1-2 gün dedik fakat hala çıkaramadık burdan çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum..
    ByFlash ( Ömer ) le o günden bu güne bağlantı kuramadık..Onun için ilk mesaja hala Final Sürümünü ekliyemedik..
    Sanırım mesaj olarak Final sürümünü burdan yayınlicam..Artk o gelincede ilk mesaja koyarız..

Sözümüzde duramadığımız için üzgünüz ..Kusra bakmayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 1-2 gün dedik fakat hala çıkaramadık burdan çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum..
    ByFlash ( Ömer ) le o günden bu güne bağlantı kuramadık..Onun için ilk mesaja hala Final Sürümünü ekliyemedik..
    Sanırım mesaj olarak Final sürümünü burdan yayınlicam..Artk o gelincede ilk mesaja koyarız..

Sözümüzde duramadığımız için üzgünüz ..Kusra bakmayın

bunlar ufak tefek şeyler hocam kafaya takılacak hiçbirşey yok. zaten yayınladığınız sürümde çok ufak hatalara rastladım onlarda devede kulak kalır... onun için final sürümü yayınlamasanızda kimseninşikayetçi olacağını sanmam

• siteyi yeni yeni dolaşmaya başladım arkadaşım. bu çalışmanın çok oyuncu bölümü için kalanı ben halledebilirim. ancak ben henüz bu türkçe yamayı test etmedim. ama olsun ederiz görürüz ne dersin birlikte bir çalışmamız olsun. :)
  • Teşekkürler arkadaşlar oyunu daha önce oynamamıştım yamayı görünce oyunu indirdim
  • Ve sonunda FinaL sürümü çıktı arkadaşlar..

İyi oyunlar herkese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimtr

siteyi yeni yeni dolaşmaya başladım arkadaşım. bu çalışmanın çok oyuncu bölümü için kalanı ben halledebilirim. ancak ben henüz bu türkçe yamayı test etmedim. ama olsun ederiz görürüz ne dersin birlikte bir çalışmamız olsun. :)

olur Byflash la iletişime qecin en kısa zamanda :)
  • Bu oyunu orijinal alan var mı :) Multi oynayan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Bu oyunu orijinal alan var mı :) Multi oynayan :)

Call of Juarez için orjinal gerekiyor mu bilmiyorum. Gameranger'dan oynanıyor, o yüzden Gerena ve Hamachiden de oynanıyordur.

Ama hiç tavsiye etmiyorum. Adamlar sadece singeplayer kısmını harika yapmışlar ama multiplayer berbat. Çok sıkıcı ve vasat.
  • Eline sağlık. Türkçe yama ile bir kez daha bitirdim. Yama kaliteli gerçekten oyunda tabiki. Ellerinize sağlık. Daha fazla türkçe yama ile tekrar görüşmek üzere :)
  • Aaa yeni gördüm hemen başlıyorum indirmeye =) Ellerinize sağlık
  • Oyunu oynamadım , bilmiyorum.Ama madem bu kadar uğraşılıp çeviri yapılmış , en kısa zamanda edinip ( yani indirip ) oynayacağım.Yama için de ellerinize sağlık.
  • Tavsiye ederim. Güzel ve sürükleyici bir oyun...
  • ne kadar zahmetli bir iş olduğunu çok iyi biliyorum BRAVO
  • oyunu yeni kurdum
    yamayı da kurup ilk defa coj oynayacağım.
    teşekkürler
  • Herşeyden önce emeğinize sağlık teşekkürler ama ben windows 7 de türkçeye çeviremedim maalesef not defterinide okudum harfiyen uydum söylenenlere yinede türkçeye çeviremedim w7 de türkçe oynayan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum...
  • Şöyle yap kardeş.

Yamayı kur.Sonra kurduğun dizine git. DataEn.pak isimli bir dosya olması lazım. O dosyayı kopyala. Oyunu kurduğun dizindeki Data iimli klasörün içindeki aynı dosyanın üzerine yapıştır. Değişikliği onayla. Oyun Türkçe olacaktır. Olmazsa pc yi kapatıp aç. Önbellekten okuyabiliyor bazen.
  • Teşekkürler...

Oynamak için Türkçe yamayı bekliyordum...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.