Yamayı kur.Sonra kurduğun dizine git. DataEn.pak isimli bir dosya olması lazım. O dosyayı kopyala. Oyunu kurduğun dizindeki Data iimli klasörün içindeki aynı dosyanın üzerine yapıştır. Değişikliği onayla. Oyun Türkçe olacaktır. Olmazsa pc yi kapatıp aç. Önbellekten okuyabiliyor bazen.
Tekrar teşekkürler...
Yamayı sorunsuz kurdum; sorunsuz çalışıyor... Yamadan önce sadece 1. bölümü oynamıştım; kaldığım kayıttan da sorunsuz devam etti...
Yamadaki txt dosyasında anlatıldığı gibi kurdum... Win7 64bit'te kurdum... Yamayı "Yönetici Olarak Çalıştır" dedim, bir aksilik olmasın diye... Bir de yamada default ayar olarak C:/ dizini gözüküyor; kurduğunuz dizinin harfini yazmanız yeterli Hatırlatma olarak yazayım dedim...
elinize emeğinize sağlık böyle çalışmaları hep görmek isteriz..
elinize saglık ama turkceye ceviremedim bir türlü.. Win XP oyunun kurulu oldugu yer D:\OYUNLAR\Call Of Juarez.. yamada burayı gosteriyorum ok e tıklıyorum oyun hala ingilizce- alt yazıyı aktif ettim olmuyor
Manuel kurulum dene. Aşağıdaki sırayla uygula...
Yamayı kur.Sonra kurduğun dizine git. DataEn.pak isimli bir dosya olması lazım. O dosyayı kopyala. Oyunu kurduğun dizindeki Data isimli klasörün içindeki aynı dosyanın üzerine yapıştır. Değişikliği onayla. Oyun Türkçe olacaktır. Olmazsa pc yi kapatıp aç. Önbellekten okuyabiliyor bazen.
quote:
Orijinalden alıntı: t_garret
elinize saglık ama turkceye ceviremedim bir türlü.. Win XP oyunun kurulu oldugu yer D:\OYUNLAR\Call Of Juarez.. yamada burayı gosteriyorum ok e tıklıyorum oyun hala ingilizce- alt yazıyı aktif ettim olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: byflash
Manuel kurulum dene. Aşağıdaki sırayla uygula...
Yamayı kur.Sonra kurduğun dizine git. DataEn.pak isimli bir dosya olması lazım. O dosyayı kopyala. Oyunu kurduğun dizindeki Data isimli klasörün içindeki aynı dosyanın üzerine yapıştır. Değişikliği onayla. Oyun Türkçe olacaktır. Olmazsa pc yi kapatıp aç. Önbellekten okuyabiliyor bazen.
quote:
Orijinalden alıntı: t_garret
teşekkürler dediğini yaptım oldu
İyi oyunlar :)
Teşekkürler
Süper oldu diyebilirim. Türkçe mi bu kadar sevdiğimi bilmiyordum
oyunun sonuna gelmiştim.ama yamayı yükledim tekrar başlıyacam
Yama icin tesekkürler oyunu bugun bitirdim artık türkce yama ile en zor da oynarım
quote:
Orijinalden alıntı: Magical Zero
Yama icin tesekkürler oyunu bugun bitirdim artık türkce yama ile en zor da oynarım
bende türkçeyi yükledikten sonra en kolayında oynadım.hikaye tam otursun diye
Yeni aldım oyunu yüklücem birazdan süper ya bakalım
bir kez daha ellerine sağlık üstadlar cok teşekkür ederiz ah su read dead redemption bi pcye cıksaydı
Teşekkürler deneyeceğim, film gibi oyun.
Oyunu Online Oynamak isteyenler bu grup msn i eklesinler:
oyun bitmek üzre yen gördüm yamayı ziyan etmeyeyim bitince baştan oynarım ellerinize gözlerinize beyninize sağlık cidden çok zor iş bende bir ara denemiştim :)
Oyunu yeni denicem yazılanlara bakarsak baya iyi bişey.Türkçe yamada tuzu biberi oldu.Yamada emeği geçen herkese teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ejdernedim
sistemim dual core e8500 ekrankartım hd4870 4gb ram wolfenstein, call of duty 2 enson çıkan oyununu bunun gibi tüm enson çıkan oyunları çok rahat en son ayarda oynayabiliyorum.ama call of juarez blood in blood u kurdum oyunu açar açmaz acayip kasıyor mouse çok yavaşlıyor görüntüler ve hareketlerim çok kasılıyor en düşük ayara getirdim yine kasıyor neden olabilir ki acaba yüklediğim oyunun dvd sinde mi arıza vardı sildim tekrar yükledim aynı .ne yapmam lazım.başka bir dvd mi alıyım?
kardeş sorununu nasıl çözdüğünü söyleyebilirmisin bende yenii kurdum ama oyun kasıyor lütfen bi yardım edin