Şimdi Ara

Call Of Juarez Gungslinger Türkçe Yama Projesi [ÇIKTI] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
16
Favori
30.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceki oyun baya kötüydü bu güzelmi bari daha oynayamadım. ekran kartı alcam
  • saat 15.30da birkaç saate gelior yazdın 5buçuk saat oldu nerde kaldı yama hocam sabırsızlanmaya başladık
  • Setup'ı yapan arkadaş ufak bir hata yapmış onu düzeltmesini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Setup'ı yapan arkadaş ufak bir hata yapmış onu düzeltmesini bekliyoruz.

Setupa gerek yok normal dosyayı verin biz atarız elle. Setupta sonra çıkabilir.
  • biraz daha sabır demekki..
  • 2 saat beklememe rağmen çevrimiçi olmadığı için şuan için direk dosyayı koydum ilk sayfaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

2 saat beklememe rağmen çevrimiçi olmadığı için şuan için direk dosyayı koydum ilk sayfaya.

Eyvallah açtım ana menüye baktım sıkıntı yok.
  • elline koluna emeğine sağlık SilentPower @SilentPower

elimdeki oyun orijinal steam üzerinde. türkçe yama sıkıntı cıkarmaz değil mi hesap açısından ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 26 Temmuz 2013; 21:46:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

elline koluna emeğine sağlık SilentPower @SilentPower

elimdeki oyun orijinal steam üzerinde. türkçe yama sıkıntı cıkarmaz değil mi hesap açısından ?

Çıkarmaz.
  • emeğinize sağlık....(geçmiş olsun)
  • emeğinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 26 Temmuz 2013; 22:20:56 >
  • tebrikler...tebrikler...tebrikler.. başarılı çalışmalar.telltalegames in jurassic parkı nı çevirirmisin?hoş bir adventure oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celcius100

tebrikler...tebrikler...tebrikler.. başarılı çalışmalar.telltalegames in jurassic parkı nı çevirirmisin?hoş bir adventure oyunu.

Maalesef şu anki projelerimiz arasında yok ama ileriki zamanlarda düşünülebilir.
  • Teşekkürler sonra ki çevirilerinizde başarılar.
  • Günlerdir sessiz sakin bekliyordum, çok çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın kurulumda ufak bir hata yapmışım hemen düzeltiyorum. Birazdan kurulum dosyasını göndereceğim.
  • Oyunda kenarlar herkeste mi siyah?
  • 1.Bölümünü oynadım. Altyazı baya iyi olmuş ellerinize sağlık.
  • blackbox sürümünü indirsem sorunsuz çalışırmı acaba?
  • Teşekkür ederim size. Şu aralar yoğun olduğum için Oyunlara vakit ayıramıyorum lakin ilk fırsatta bakıcam
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.