Şimdi Ara

Call Of Juarez Gungslinger Türkçe Yama Projesi [ÇIKTI] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
16
Favori
30.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SilentPower

Konu %95 olarak güncellenmiştir.

%99.99 olarak güncellendi.siz daha buraya 10 defa girersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celcius100

quote:

Neden aynı mesajı iki kere alıntılayıp ikisinde de farklı bir yorum yazdın? Yamanın saatler sonra ya da yarın çıkacağını belirtmek amacıyla %95 yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 25 Temmuz 2013; 22:52:05 >
  • Elinize sağlık arkadaşlar.
    Başroldeki dayının psikolojik gelgitlerini tam olarak anlayıp oynamak güzel bir deneyim olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celcius100

quote:

Neden aynı mesajı iki kere alıntılayıp ikisinde de farklı bir yorum yazdın? Yamanın saatler sonra ya da yarın çıkacağını belirtmek amacıyla %95 yaptım.

alınmaya gerek yok.esprisine öyle yaptım.bayadır takip ediyorum.%5i hesaplıyorum.kolay gelsin çünkü kolay iş değil.burdaki her mesajada aldırma.

• celcius100 C kullanıcısına yanıt
    merakımdan soruyorum, çeviri yapan sizler; tercümanlık yada ingiliz dilimi okuyorsunuz.yoksa bilgisayarla ilgili bi bölümdemi okuyorsunuz.oyunların dosyalarıyla ilgili bilgileri nerden öğrendiniz
  • Bazen şuraya yazanların cidden psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Bazen şuraya yazanların cidden psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum

psikolojik sorunum olduğunu düşünen çok bilmiş psikolog,sorunumu söyle de belki çözüm ararız.bu insanlar kendini ne zannediyor.önce aynaya bakmalısın.tabii bu sözün derinliğini anlayabilirsen.cevap yok
  • Lütfen tartışma yaratmayalım.
  • arkadaşlar merahaba
    ben bu işi yapanlarında değilde bekleyenlerin çok ciddiye aldığını düşünüyorum tamam belki haklısınız beklemek zor iş sabırsızlanıyor insan ama birde olmadığını düşünün bu yamayı zaten bu insanlar böyle şeyler yapmasa sizde oynayamazsınız önceden catır catır yama çıkaran oyunçeviri böyle konuşmalar yüzünden asıl çevirmenler ayrılmış ve şimdi ise neredeyse istemeden bu yamaları yapar hale gelmişlerdir istediğiniz şey çok gerekli değil hani sonuçta biz yüzde yüz orjinal oyun alıp kullanan insanlar değiliz buna bende dahil olmak üzere ama eğer böyle bir durum hemen almak istiyorsanız para verip almalı ve istenilen satış rakamlarından sonra bu oyunları hemen türkçe oynarsınız o yüzden aceleci ve fevri konuşlara yapmayalım inanın ben iki senedir Deus Ex: Human Revolution sabırla hergün kontrol edip bekliyorum evet insanın bazen isyan edesi geliyor ama yapmıyorum çünkü ben o insanlara para vermediğim gibi gönüllü bir iş yapanada birşey d,yemezsin bu hergün gönüllü olarak sokakta çöp toplayan sivillere benim kapımın önünü süpür demekten başka birşey değil lütfen empati yapalım kendinizi arkadaşların yerine koyalım öyle kızıp bağıracağımıza destek olacak şeyler yapalım yapmayacaksakta hiç birşey yazamayalım iyi geceler

• Bütün çeviri konularında kavga , tartışma var anlamış değilim.
  • Acaba yarın oynarmıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

Acaba yarın oynarmıyız

Yamayı bekleyenler yarın oyunları hazır etsinler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 26 Temmuz 2013; 1:55:55 >
  • quote:

quote:

Acaba yarın oynarmıyız

Akşama mı yoksa akşam olmadan çıkar mı?Öğleden sonra falan.
  • quote:

quote:

Acaba yarın oynarmıyız

Hazır hazır ne zamandır oyun oynamıyorum bioshock infinite den sonra boşluğa düştüm. Bu oyunda 6 saatlikmiş sanırım ben bunu 10 saate uzatırım buda 10 gün demek. Şu boş günlerimin 1 saatini doldurduğun için çok teşekkür ederim ellerine sağlık :)
  • Zaten kalktığımızda öğlen oluyor genelde Dediğim gibi yarın geliyor yama. Uzun uzun yazılmış olan açıklamalar olmasaydı, çoktan çıkmıştı.
  • Sayfalarca makale çevirildi artık giripte bi okursunuz
  • quote:

Zaten kalktığımızda öğlen oluyor genelde Dediğim gibi yarın geliyor yama. Uzun uzun yazılmış olan açıklamalar olmasaydı, çoktan çıkmıştı.

Hepsini okuyucaz kaptan boşa gitmiycek
  • öncelikle kolay gelsin diyorum.tabii bizim eğlenmemiz için sen çalışıyorsun.amacım tartışma yaratmak değildi.şikayet etmeye kimsenin hakkı yok.çevirini kullanacağım için şimdiden sağol.tabii tüm tavırlara karşı olgun olmak gerekir.
  • Bu gün silahlar konuşacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Bazen şuraya yazanların cidden psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum

Sadece bu konuda mı ve daha yeni mi düşünmeye başladın

Ben her DH'ye girdiğimde hemen her konuda öyle insanlar görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Temmuz 2013; 9:49:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.