Şimdi Ara

Call Of Juarez Gungslinger Türkçe Yama Projesi [ÇIKTI] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
16
Favori
30.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çeviri son 4-5 gündür çok yavaş ilerliyor çünkü ekip şuan sadece 2 kişi kaldı. Kesinlikle bu ay bitmeden yamanın çıkacağını garanti edebilirim.
  • sana güveniyoruz zaten önceki projlerinden gerekli itibarı sağladın bizlere.o yüzden fazla acale etmesende olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --MichaeL-- -- 13 Haziran 2013; 21:35:24 >
  • bekliyoruz reyiz
  • acelemiz yok zaten reis.. Vahşi batı biraz daha bekleyebilir.. KOLAY GELSİN..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize sağlık. Başarılar diliyorum
  • başarılar, büyük bir heyecanla bekliyoruz.
  • Şimdiden emeği geçenlere teşekkür ederiz.Ne demişler geç olsun ama güç olmasın.
  • Anlayışınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Yama çok hızlı gitmiyor fakat kalitesinden şüphe olmasın. Çeviride yer alan kişilerin hepsi az da olsa tecrübeli kişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 15 Haziran 2013; 2:42:34 >
  • ya beyler konuyla alakasız olacak ama doğru düzgün başlık yok oyunla ilgili son bölümde (sanırım) herkesi öldürdükten sonra başladığımız yere geri dönüyoruz böyle saçma bir yer herkesi öldürdükten sonra napıyoruz orada? sonuna geldiğim nadir oyunlardan gerçekten.
  • elinize sağlık şimdiden beklemekteyiz :D
  • Oyunceviri forumlarından yardım al diyicem de. Geri zekalılar forumu kapatmış. :D Gerçi ordan yardım alsan yama %99 a bir günde gelir geri kalan % 1'i ise 9 ayda bitirirsin :D
  • @SlientPower , bu yama bittikten sonra Sleeping Dogs'u Türkçeleştirmeyi düşünür müsünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyusufg

Oyunceviri forumlarından yardım al diyicem de. Geri zekalılar forumu kapatmış. :D Gerçi ordan yardım alsan yama %99 a bir günde gelir geri kalan % 1'i ise 9 ayda bitirirsin :D

Laflarına dikkat et senin ne haddine bir insana, bir topluluğa geri zekalı demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc ugur

@SlientPower , bu yama bittikten sonra Sleeping Dogs'u Türkçeleştirmeyi düşünür müsünüz?

aynen hocam büyük sevap kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyusufg

Oyunceviri forumlarından yardım al diyicem de. Geri zekalılar forumu kapatmış. :D Gerçi ordan yardım alsan yama %99 a bir günde gelir geri kalan % 1'i ise 9 ayda bitirirsin :D

Kafa bir milyon
  • Arkadaşlar lütfen konuda OyunÇeviri'ye karşı hakaret içeren yorumlar yapıp tartışma ortamı yaratmayın. Burada ne yama konusu görsem, hepsinde aynı olay var hep OyunÇeviri'ye hakaret içerikli yorumlar yapılıyor.
  • Bu hafta sonundaki sınava kadar çevirilmezse sınavdan sonraki bütün günümü çeviriye ayırabilirim eğer yardım gerekiyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 17 Haziran 2013; 23:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Bu hafta sonundaki sınava kadar çevirilmezse sınavdan sonraki bütün günümü çeviriye ayırabilirim eğer yardım gerekiyorsa

Yardım pek fena olmaz çünkü bu Cuma'dan önce adam akıllı çeviremiyorum çok önemli işlerim olduğumdan. Fakat Cuma'dan itibaren kalan tüm günlerimi tam gün çeviri yapmaya ayıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Bu hafta sonundaki sınava kadar çevirilmezse sınavdan sonraki bütün günümü çeviriye ayırabilirim eğer yardım gerekiyorsa

Yardım pek fena olmaz çünkü bu Cuma'dan önce adam akıllı çeviremiyorum çok önemli işlerim olduğumdan. Fakat Cuma'dan itibaren kalan tüm günlerimi tam gün çeviri yapmaya ayıracağım.

Pazar gününe kadar bitmezse pazar günü bütün gün çevirebilirim pazar günü yazarım özelden bilgilendirirsin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 18 Haziran 2013; 14:57:26 >
  • valla yamayı bekleyemedim bitirdim oyunu. ne çok uzun nede çok kısa sürdü senaryo. tam ayarındaydı. inşallah en kısa zamanda yama biter oynayacak arkadaşlar için..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.