Şimdi Ara

Call Of Juarez Gungslinger Türkçe Yama Projesi [ÇIKTI] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
16
Favori
30.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemosass

valla yamayı bekleyemedim bitirdim oyunu. ne çok uzun nede çok kısa sürdü senaryo. tam ayarındaydı. inşallah en kısa zamanda yama biter oynayacak arkadaşlar için..

Ortalama kaç saat sürüyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

quote:

valla yamayı bekleyemedim bitirdim oyunu. ne çok uzun nede çok kısa sürdü senaryo. tam ayarındaydı. inşallah en kısa zamanda yama biter oynayacak arkadaşlar için..

hocam bitmesin diye hep az az oynadım. ama bsc de izlediğim inceleme videosunda 5-6 saat söylenmişti.
  • quote:

quote:

quote:

hocam bitmesin diye hep az az oynadım. ama bsc de izlediğim inceleme videosunda 5-6 saat söylenmişti.

Teşekkür ederim bende 3-4 saat oynadım biter heralde ama türkçe yamayı bekliyorum umarım çabuk biter bu arada tekrar arkadaşlara kolay gelsin diyelim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim bende 3-4 saat oynadım biter heralde ama türkçe yamayı bekliyorum umarım çabuk biter bu arada tekrar arkadaşlara kolay gelsin diyelim.

önemli değil iyi oyunlar.

• Başarılar,takipteyim
  • Son 1-2 haftadır yamada tek başımayım ve 1 hafta hiç çeviri yapamadım meşgul olduğumdan dolayı. Her zaman çeviri yapan çevirmen arkadaşlarım bu sefer pek katılım göstermediği için yama geç ilerliyor, ama söz verdiğim gibi bu ay bitmeden çıkarmak için elimden geleni yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 21 Haziran 2013; 22:12:59 >
  • Herşeyin hayırlısı
  • Takip ediyorum, çeviri olursa oyunu satın alıp oynayacağım.Hiç başlamadım
  • Çok gecikmesin
  • Kendi başıma son hız devam ediyorum arkadaşlar. Çeviri %75 oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Kendi başıma son hız devam ediyorum arkadaşlar. Çeviri %75 oldu.

Kolay gelsin
  • ky gelsin, elinize sağlık. Beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Kendi başıma son hız devam ediyorum arkadaşlar. Çeviri %75 oldu.

Yine yeniden çok kolay gelsin :)
  • yamanın ilerleyebilmesini görmek güzel
  • Silentpower kolay gelsin.Bilseydim oyuna başlamazdım,ama oyun güzel ikici kez oynamayı hak ediyor,yamanı bekliyoruz.
  • kolay gelsin arkdaşlarr
  • beklemedeyiz
  • İyi çalışmalar diliyorum.
  • Bioshock infitenin yaması çıktı bu çıkana kdr onu oynayım buda 1 haftaya kalmaz galiba
  • Aslında her şey beklediğim gibi olsaydı şuan yama çıkanı 1 hafta olmuştu. Fakat çeviri başladıktan 1-2 hafta geçtikten sonra ekipten çoğu kişi çeviri için boş vakit bulamadığından ayrıldı. Ben tek kalınca ne kadar çaba göstersem de oyun içi açıklamalarda çok uzun metinler bulunuyor. Umarım en azından bu ay sonu çeviri kısmını bitirip, 2-3 günde de test kısmını bitirdikten sonra çıkarırım yamayı. Yama kalite olarak beklediğinize değecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 27 Haziran 2013; 18:34:57 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.