Şimdi Ara

Call Of Juarez Gungslinger Türkçe Yama Projesi [ÇIKTI] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
16
Favori
30.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SilentPower

Aslında her şey beklediğim gibi olsaydı şuan yama çıkanı 1 hafta olmuştu. Fakat çeviri başladıktan 1-2 hafta geçtikten sonra ekipten çoğu kişi çeviri için boş vakit bulamadığından ayrıldı. Ben tek kalınca ne kadar çaba göstersem de oyun içi açıklamalarda çok uzun metinler bulunuyor. Umarım en azından bu ay sonu çeviri kısmını bitirip, 2-3 günde de test kısmını bitirdikten sonra çıkarırım yamayı. Yama kalite olarak beklediğinize değecek.

Beklemedeyim SilentPower ellerine sağlık . Bu güzel oyunu çevirdiğin için tekrar teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Aslında her şey beklediğim gibi olsaydı şuan yama çıkanı 1 hafta olmuştu. Fakat çeviri başladıktan 1-2 hafta geçtikten sonra ekipten çoğu kişi çeviri için boş vakit bulamadığından ayrıldı. Ben tek kalınca ne kadar çaba göstersem de oyun içi açıklamalarda çok uzun metinler bulunuyor. Umarım en azından bu ay sonu çeviri kısmını bitirip, 2-3 günde de test kısmını bitirdikten sonra çıkarırım yamayı. Yama kalite olarak beklediğinize değecek.

Beklemedeyim SilentPower ellerine sağlık . Bu güzel oyunu çevirdiğin için tekrar teşekkürler .

Teşekkürler fakat her ne kadar çeviriyi yöneten ve diğer çevirmenlerden daha fazla kısmı çeviriyor olsam da onlarında emeği olduğunu unutmayalım.

• yine güzel bir çalışma kolay gelsin ama arkadaşın tek kalması ilginç olmuş doğrusu , oyunçeviri gibi oluşumlarda yer alanlarca desteklenmeli böyle yama çalışmalar bence
  • Çeviri %80 olmuştur arkadaşlar. Bir daha ki sefere test aşamasına geçildiğinde güncellenecek. Anlayışınız için de ayrıca teşekkürler. Bu sıcakta bilgisayar başında çeviri yapmak epey zorlayıcı oluyor.
  • Kolay gelsin yeni gördüm bende. Bioshock tan sonra kadayıf gibi olur bu
  • quote:

Çeviri %80 olmuştur arkadaşlar. Bir daha ki sefere test aşamasına geçildiğinde güncellenecek. Anlayışınız için de ayrıca teşekkürler. Bu sıcakta bilgisayar başında çeviri yapmak epey zorlayıcı oluyor.

tam ne zamana bıter kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaerdem

quote:

Çeviri %80 olmuştur arkadaşlar. Bir daha ki sefere test aşamasına geçildiğinde güncellenecek. Anlayışınız için de ayrıca teşekkürler. Bu sıcakta bilgisayar başında çeviri yapmak epey zorlayıcı oluyor.

tam ne zamana bıter kardeş

Vakit vermek istemiyorum fakat zaten tahmin edebilirsiniz herhalde %80 olduğuna göre.
  • Dostum elinde çevirilecek text'ler varsa benimle iletişime geçebilirsin. Çalıştığım için çok zamanım olmayabiliyor ama ucundan köşesinden yardım etmek isterim. Maksat işler hızlansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Dostum elinde çevirilecek text'ler varsa benimle iletişime geçebilirsin. Çalıştığım için çok zamanım olmayabiliyor ama ucundan köşesinden yardım etmek isterim. Maksat işler hızlansın.

PM attım dostum.
  • Kurulum programını ben yapabilirim istersen. PM yoluyla iletişime geçersen detaylıca konuşabiliriz.

Herkese hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyond Two Souls

Kurulum programını ben yapabilirim istersen. PM yoluyla iletişime geçersen detaylıca konuşabiliriz.

Herkese hayırlı günler.

işte karşılıksız olay bunlardır,yardımlaşma severek yapma trip atmadan sizleri gördükçe daha çok mutlu oluyorum.
  • Hocam konuyu takip ediyorum oyunu edindik kurduk sizi bekliyoruz Kolay gelsin...
  • hala beklemedeyım : )
  • Ramazana Kadar Çıkarda Sahura Kadar Oynayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago06

Ramazana Kadar Çıkarda Sahura Kadar Oynayak

Eskiden arkadaş iftara kadar ets oynuyodu iyi zaman öldürüyodu
  • tahmini ne zman biter beklemedeyizz
  • f1 2012 ye benzemesinde sonu, iyi calismalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk çıktığı zaman bitirmiştim.Yama konusunu şimdi gördüm.Türkçe yaması olsa da oynasam diyordum.Artık bir kez daha bitiririm.Oyun çok güzel olmuş.
    Kolay gelsin,emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

f1 2012 ye benzemesinde sonu, iyi calismalar

F1 2012 dışında çıkardığımız iki yama var ve sırf bir yamayı çıkaramadık diye böyle bir şey söylemen hiç hoş değil.
  • Silentpower , yama ne zaman çıkacak kesin bilgi verir misin ne kadar kaldı ??

CD ye çekecem oyunu hala çekemedim yamayı bekliyorum boşa cd yakmıyım :))
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.