Şimdi Ara

Call Of Juarez Gungslinger Türkçe Yama Projesi [ÇIKTI] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
16
Favori
30.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merakla bekliyoruz.
  • Konuşma metinlerinin çoğu bitti. Az bir şey konuşma metni ve oyun içi açıklama kaldı.
  • Hadi hayırlısı bekliyoruz bakalım.
  • Oyun fena değildi ama çok basitti vur geç vur geç
  • ellerinize sağlık bende diyordum böyle güzel senaryolu bir oyuna türkçe yama lazım diye oyun çeviri ekibinden önce siz başlamışsınız projede emeği geçen tüm arkadaşlara kolay gelsin beklemedeyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Konuşma metinlerinin çoğu bitti. Az bir şey konuşma metni ve oyun içi açıklama kaldı.

heyecan metre tavan yaptı.. Kolay gelsin..
  • Yama bu hafta içi çıkarmı acaba sabırsızlanıyorum
  • Çeviri bitmek üzere galiba ama genede yardım etmek isterim, aşırı derecede boş vaktim var çeviride yardıma ihtiyacın olursa pm at dostum.
  • Bekleyişteyiz.Hayırlı çeviriler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

f1 2012 ye benzemesinde sonu, iyi calismalar

F1 2012 dışında çıkardığımız iki yama var ve sırf bir yamayı çıkaramadık diye böyle bir şey söylemen hiç hoş değil.

ne alaka hos degil falan demissin, olmayan birsey mi soyledik yada hakaretmi ettik, sadece temenni de bulundum, tekrardan iyi calismalar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bir arkadaştan çevirmiş olduğu dosyayı atmasını bekliyorum o dosyasını atınca konuşma metinleri bitmiş oluyor. Geriye sadece çok çok az miktarda oyun içi metin kalıyor 1 günde bitecek kadar az. Yani en geç Cuma günü kesinlikle teste geçmiş olunur. Bu arada yamanın uzun sürmesinden dolayı gerçekten üzgünüm fakat tek başıma kalınca çok yavaşlamıştı. Şuan sağ olsun forumdan birkaç arkadaşın katılımı ile hızlandı.

@kajmeran89

Daha çok alaycı bir tavır kullanmışsın yorumu atarken, bu yüzden öyle dedim. Yanlış anlama. Teşekkürler.

@Xan'ela

Hafta içi değil de hafta sonuna çıkacağını söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 11 Temmuz 2013; 2:20:33 >
  • quote:

Şuan bir arkadaştan çevirmiş olduğu dosyayı atmasını bekliyorum o dosyasını atınca konuşma metinleri bitmiş oluyor. Geriye sadece çok çok az miktarda oyun içi metin kalıyor 1 günde bitecek kadar az. Yani en geç Cuma günü kesinlikle teste geçmiş olunur.

@kajmeran89

Daha çok alaycı bir tavır kullanmışsın yorumu atarken, bu yüzden öyle dedim. Yanlış anlama. Teşekkürler.

@Xan'ela

sana oyle gelmis hocam oyle anladiysan da kusurabakma alayci tavirla yazmadigima emin olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

quote:

Şuan bir arkadaştan çevirmiş olduğu dosyayı atmasını bekliyorum o dosyasını atınca konuşma metinleri bitmiş oluyor. Geriye sadece çok çok az miktarda oyun içi metin kalıyor 1 günde bitecek kadar az. Yani en geç Cuma günü kesinlikle teste geçmiş olunur.

@kajmeran89

@Xan'ela

sana oyle gelmis hocam oyle anladiysan da kusurabakma alayci tavirla yazmadigima emin olabilirsin

Anladım. Kusura bakma o zaman ben yanlış anlamışım. F1'de bir yığın uzun uzun, sıkıcı metinler vardı ve daha %35 gibi bir ilerlemeye geldiğimde çeviride tek kalmıştım. Ondan dolayı yarıda bırakmak zorunda kaldım.

• Üstteki mesaj neden Onay Bekliyor a düştü? Ben okudum da Şikayetlik bir şey var mıydı? Bu arada oyunu Steam indiriminden aldım bugün, zaten alcaktım ama indirimle almam iyi oldu. İndirdim seni bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Üstteki mesaj neden Onay Bekliyor a düştü? Ben okudum da Şikayetlik bir şey var mıydı? Bu arada oyunu Steam indiriminden aldım bugün, zaten alcaktım ama indirimle almam iyi oldu. İndirdim seni bekliyorum

Yarın akşam teste geçiyorum. Testi elimden geldiğince kısa tutacağım fakat sırf kısa tutmak için test kalitesini de düşürmeyeceğim.
  • yarın test etsen cumartesi gecesine yayınlarsın heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago06

yarın test etsen cumartesi gecesine yayınlarsın heralde

bilmiyorum bana göre pazar gününe yayınlarım gibi geliyor
  • Oyunu orjinal almayı düşünenler varsa, oyunun orjinal keyi şuan sanalsaray'da 14,25 TL. Bu fırsatı kaçırmayın derim.
  • kolay gelsin arkadaşlar bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.