Şimdi Ara

Call Of Juarez Gungslinger Türkçe Yama Projesi [ÇIKTI] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
16
Favori
30.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen biraz sabır. Ben bu son satırların bu kadar ağır geleceğini hiç düşünmemiştim. Bundan sonra da hiçbir çeviride tarih vermeyeceğim. Alt üstü son kısım neden bu kadar sürüyor ki diyenler için ise;

1 Satırdaki karakter sayısı: 1046

Kelime sayısı:183
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Arkadaşlar lütfen biraz sabır. Ben bu son satırların bu kadar ağır geleceğini hiç düşünmemiştim. Bundan sonra da hiçbir çeviride tarih vermeyeceğim. Alt üstü son kısım neden bu kadar sürüyor ki diyenler için ise;

1 Satırdaki karakter sayısı: 1046

Kelime sayısı:183

kolay gelsin hocam..fazla sıkıntı yapma...herkes sabretmesini bilecek..
  • Ayrıca bir kovboy oyunu olmasına rağmen bir ton vikipedi metni var. Umarım oynayanlar bu bilgileri okur.
  • quote:

Ayrıca bir kovboy oyunu olmasına rağmen bir ton vikipedi metni var. Umarım oynayanlar bu bilgileri okur.

okuyacağız hocam işin en güzel kısmı o nuggets denen kısımlarda . güzel tarihi bilgiler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Ayrıca bir kovboy oyunu olmasına rağmen bir ton vikipedi metni var. Umarım oynayanlar bu bilgileri okur.

okuyacağız hocam işin en güzel kısmı o nuggets denen kısımlarda . güzel tarihi bilgiler var

Kesinlikle katılıyorum, fakat o tarihi bilgiler de bizim en çok canımıza okuyan kısımdır sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle katılıyorum, fakat o tarihi bilgiler de bizim en çok canımıza okuyan kısımdır sanırım.

sizin gibi ingilizce bilen kardeşlerimiz sayesinde biz de bilgileniyoruz allah razı olsun bu çeviri benim için önemliydi vahşi batıya ilgim var .

• quote:

quote:

quote:

quote:

sizin gibi ingilizce bilen kardeşlerimiz sayesinde biz de bilgileniyoruz allah razı olsun bu çeviri benim için önemliydi vahşi batıya ilgim var .

Rica ederim. Her şey Türkçe oyun için.

• reis oyunu kutusundan çıkardım. Yama beklenir sıkıntı yok. Kolay gele
  • Merak etmeyin, çıkacak elbette kısa bir süre içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 15 Temmuz 2013; 1:09:23 >
  • Yarın Manisa ya gideceğim. Orada oynarım artık, normalde Masaüstüm daha iyi olduğu için oyunları orda oynarım ama Laptopa yükledim artık oyunu. Kolay gelsin
  • Yamadan kısa bir sahne içeren video çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 15 Temmuz 2013; 3:33:29 >
  • quote:

Okuruz tabii hocam.Oyunu önceden bitirmiştim ben.Billy The Kid gibi karakterlerin vikipedi bilgileriyle dolu,onları okumak keyifli olacak.
  • yama gercekten güzel olmuşa beziyor videodanda anlaşlacagı gibi elinize saglık

aslında forumdonanım türkce yama ekibi olsa çok müthiş olur sonunca forumda türkce yama yapan kişiler var
  • Valla her dakika yeniden foruma girip yeni gelen gönderileri izliyorum.Gerçi ben girdiğimden beri çok uzun zaman olmadı yani inşallah ben sizler kadar beklemeden bu yamaya kavuşucağım.Birde benim şansıma dil ingilizce bile değil arapça hiçbişey anlamıyorum.Birde laptop olduğu için oyun kasıyor.Bari ingilizce olsa :(
  • Vallaha sabırsızlanıyoruz SilentPower,hergün sayfayı yeniliyoruz bekle bekle nereye kadar.
    Bu arada çevirmeyi düşündüğün yeni oyun varmı?varsa bilelim ki boşuna başlamayalım oyuna
    Kolay gelsin ellerinize sağlık.
  • 2 ay dolmadan bitecek.teşekkürler
  • ekoroglu E kullanıcısına yanıt
    Sen ekiptenmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skolmatik

Sen ekiptenmisin?

Değil. Sanırım övmek amacıyla yazdı, teşekkürler.
  • Yarın Geliyor Yama Galiba
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.