Oyunu 1 hafta önce orjinal olarak aldım.. Çeviri biter bitmez başlıycam oynamaya.. Şimdiden teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: m-99
şu adamı rahat bırakın da bitirsin çevirisini
bitirene kadar pcyi açmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: deneme1
quote:
Bilgisayarı açmadan nasıl çevireceğim?
Yarıldım lan
quote:
Orijinalden alıntı: SilentPower
quote:
quote:
Burdayken soralım nasıl gidiyor test işleri çok sorun çıktımı?
quote:
Orijinalden alıntı: Jegande
quote:
quote:
quote:
Ben henüz teste geçtim diye bir şey demedim. Geçmiş olsam konuyu da o şekilde güncellemiş olurdum.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben henüz teste geçtim diye bir şey demedim. Geçmiş olsam konuyu da o şekilde güncellemiş olurdum.
Ha dostum ben yanlış anlamışım ozaman kusura bakma ama bu tepkinin sebebini anlayamadım
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ha dostum ben yanlış anlamışım ozaman kusura bakma ama bu tepkinin sebebini anlayamadım
Tepki derken? Kusura bakma belki biraz sert yazmışımdır yoksa tepki vermek istemedim.
Bu ay çıkmaz yama bence
quote:
Orijinalden alıntı: svester
Bu ay çıkmaz yama bence
İşte senin gibi aceleciler yüzünden yama iyice gecikiyor. İnsana iyice acele etmesi için sorumluluk stresi veriyorsunuz, sorumluluk stresi geldikçe insan çeviri yapmaktan bir o kadar daha soğuyor.
Mükemmel bu oyuna Türkçe yama çok yakışır...Emeği geçen herkese şimdiden teşşekürler...
quote:
quote:
Bu ay çıkmaz yama bence
İşte senin gibi aceleciler yüzünden yama iyice gecikiyor. İnsana iyice acele etmesi için sorumluluk stresi veriyorsunuz, sorumluluk stresi geldikçe insan çeviri yapmaktan bir o kadar daha soğuyor.
Benmi aceleciyim sen mi çok yavaşsın ay sonu en geç diyodun 1 ay geçti aradan
quote:
quote:
Bu ay çıkmaz yama bence
Hocam bence sen bu konuya fazla girme. Dikkatin dağılmasın. Yama ne zaman biterse bitsin kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Çünkü siz bunu bir çıkar amacı gütmeden yapıyorsunuz.
quote:
quote:
quote:
Bu ay çıkmaz yama bence
Benmi aceleciyim sen mi çok yavaşsın ay sonu en geç diyodun 1 ay geçti aradan
Bir tahmin olduğunu belirtmiştim. Ayrıca Haziran boyunca çevirmenlerin çoğu meşguldü ve katılım gösteremedi.
quote:
Orijinalden alıntı: _Marvel_
quote:
quote:
Bu ay çıkmaz yama bence
Hocam bence sen bu konuya fazla girme. Dikkatin dağılmasın. Yama ne zaman biterse bitsin kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Çünkü siz bunu bir çıkar amacı gütmeden yapıyorsunuz.
Normalde bu kadar gecikmezdi fakat dediğim gibi Haziran ayı boyunca çevirmenlerin hep işi çıktı. Senin gibi anlayışlı kişilerin olması güzel bir şey.
Aceleye gerek yok ne zaman çıkarsa oynarız yapanların tekrardan eline sağlık
Hocam genelde yama konularına pek mesaj yazmam, ancak başından beri takip ettiğim kadarıyla yaşadığın sıkıntılara rağmen tek başınada olsa yılmayıp insanlara bir nebzede olsa faydalı olmak için gösterdiğin çabayı gerçekten takdir ettim.
Kardeş yanlış anlamazsan bundan sonra yaklaşık bile olsa tarih vermekten kaçın çünkü iyi niyetle sorulsa bile geçiştirmek için bir ay/ bir hafta gibi başta uzun görünen tarihler geceni gündüzüne katsanda yetişmeyince işte böyle saygısızlara koz verip boş yere canınızı sıkıyor.
Ne desek boş takdir beklerken hakarete uğramak herkesin şevkini kırar ancak unutmaki emeğe saygısı olanlar daha çok ve sizin gibi faydalı işler yapan kesimide hep destekliyecektir.
Oyuna başlamıştım, yama TR yama yapıldığını görünce oynamayı bıraktım. Yama 2 ay sonra da çıksa sabırla bekleyeceğim. Yapmış olduğunuz işi taktirle karşılıyorum. Ellerinize ve emeğinize sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: alex59
Hocam genelde yama konularına pek mesaj yazmam, ancak başından beri takip ettiğim kadarıyla yaşadığın sıkıntılara rağmen tek başınada olsa yılmayıp insanlara bir nebzede olsa faydalı olmak için gösterdiğin çabayı gerçekten takdir ettim.
Kardeş yanlış anlamazsan bundan sonra yaklaşık bile olsa tarih vermekten kaçın çünkü iyi niyetle sorulsa bile geçiştirmek için bir ay/ bir hafta gibi başta uzun görünen tarihler geceni gündüzüne katsanda yetişmeyince işte böyle saygısızlara koz verip boş yere canınızı sıkıyor.
Ne desek boş takdir beklerken hakarete uğramak herkesin şevkini kırar ancak unutmaki emeğe saygısı olanlar daha çok ve sizin gibi faydalı işler yapan kesimide hep destekliyecektir.
Katılıyorum. Zaten birkaç önceki yorumumda belirtmiştim bir daha tarih yazmayacağımı.
Yanlış anlama saygım var yaptığın işe ama oyunu oynamak istiyorum bu yüzden biraz aceleci davrandım sonuçta 1 sene de geç çıksa yamayı çıkartmanı beklicem :D