Şimdi Ara

Cam buzluyken açma tuşuna bastım,artık açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar megane 2 aracımın camı buzluyken yanlışşıkla bastım ve artık buz eridiğği halde açılmıyor ne olmuş olabilir

• eski aracımda bende yapmıştım bi anlık dalgınlıkla sigortası atmıştı bi bakın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

eski aracımda bende yapmıştım bi anlık dalgınlıkla sigortası atmıştı bi bakın isterseniz

Tık tık ediyo cama hareket gidiyor 1 mm oynuyor sadece , sivastanmısınız sizde
  • Renoların son derece düşük kalite cam kaldırma mekanizlmaları var. Plastik parçalardan oluşuyor ve kolaylıkla kırılıyor, neyse ki tamiri de kolay.. Büyük ihtimal bi parçayı kırdınız o yüzden açılmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

eski aracımda bende yapmıştım bi anlık dalgınlıkla sigortası atmıştı bi bakın isterseniz

Tık tık ediyo cama hareket gidiyor 1 mm oynuyor sadece , sivastanmısınız sizde

Sigorta değilse bi fikrim yok benim aracımın sol ön camıda bozuldu inip çıkarken takır tukur ses geliyo bazen inerken çıkıyo bazen kapatayım diyorum açıyo.Okuduğum kadarıyla dişlisi plastik tırnakları kırılmıştır deniyo 50tl civarında bi masrafı varmış ama gidip yaptıramadım bi türlü

Bu arada memleket sivas ama orda değil ankara'da yaşıyorum.Siz ordasınız galiba

• Benimkide dişliden dolayı olabilir bi baktırayım.Evet sivasta ikamet ediyorum.Soğuklar başladı sabah -11 dereceydi sıkıntılarda başladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

Benimkide dişliden dolayı olabilir bi baktırayım.Evet sivasta ikamet ediyorum.Soğuklar başladı sabah -11 dereceydi sıkıntılarda başladı :)

Servise götürmeyin o kapı döşemesini söküp takmasına bile dünya para isterler tamirle zaten uğraşmazlar.Sanayide bu işlerle uğraşan yerlerde kolayca yapılır

Ankara'da bu sabah -11 di tam,ordan bi farkı yok yani :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 sene önce aynı sorunu bende yaşadım . Sol Şöför camı mekanızmasına bastım zorlandı aşa iner çıkar gibi oldu sonra pat aşa düştü yukarı çıkmadı.Düğmeye bastığımda 1 -2 cm hareket ediyor o kadar.

Renault servisine götürdüm.Mekanızma değişmesi lazım işçilik dahil 250 tl dedi.Camcıya götürdüm 120 tl 30 da içlik 150 ye mekanızmayı değiştirim dedi.En son Sanko sanayiye götürdüm.

Mekanızmadaki yay yerinden kurtulmuş renolarda sık oluyor dedi.Sağolsun içini açtı yayı geri sardı ve taktı 50 tl ye halloldu.Düğmeye bastığınızda hareket ediyorsa ses geliyorsa mekanızmada sorun yoktur.
  • Krikonuzdaki fiber , halat , makara dağılmış.
    Temiz bir krikocuya götürün 50-60 liraya hallolur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.