Şimdi Ara

Cam Otomatiği Elektrik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sağ ön cam otomatiği çalışmıyordu.Sanayiye gittim cam motoru ölmüştür diyip 250 lira para istediler.Ben de eve dönüp kendim söktüm. Motoru ve açma kapama tuşunu arka kapıda denedim ikisi de gayet iyi çalışıyor.Takıldığım nokta ise şu kapıdaki kontrol tuşuna gelen kablolar arabada nereye gidiyor oradaki bağlantı nedir ,bağlantıda sorun olduğunu düşünüyorum çünkü şöför tarafındaki kontrollerden de cam çalışmıyor. 2001 honda civic

• Sağ ön cam hem sağ ön kapıdaki anahtardan hemde şoför tarafındaki anahtardan kumanda edilmiyor. Kapı pandizotunu çıkarıp, Cam kaldırma mekanizmasını (mororu) söklerek arka kapıda boşda denediniz çalıştı, doğru mu anladım?

Yani cam açma kapama anahtarları ve cam motorunu test ettiniz her ikiside sağlam.
    Öncelikle sigorta kutusuna bak sigortası atmış olabilir sigorta sağlamsa, sağ ve sol direk ve kapı arasındaki kabloları kontrol et kopukluk varmı son olarak sağ ön kapı daki cam motoruna takılan soketi kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 4 Haziran 2017; 9:42:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cam a ait özel sigorta olduğunu öğrendim bugün onu kontrol edeceğim olmazsa dediğiniz gibi soket ve kablolara bakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.