Şimdi Ara

Cam suyu yerine Cam sil koymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
4.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anneannemin evdeki camları sildiği sprey cam sil suyunu arabanın cam suyu haznesine koyup kullanmak sorun yaratır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

Sakın koyma.

Camsil'de bulunan kostik sileceğinin üzerinde bulunan ve camın üzerinde kaymasını sağlayan grafit maddesini yok edecektir.

Bunun sonucunda geriye camın üzerinde zıplaya zıplaya, iz bıraka bıraka ilerleyen bir sileceğin olacak.

Hatta sileceğin lastik kısmına el ile bile dokunulmamalıdır. Elimizdeki yağ o bölgedeki grafiti azaltarak verimini düşürecektir.

Benzin istasyonlarında, zincir marketlerde satılan mevsimlik cam suyu kullanmanı tavsiye ederim.

Hocam dert ettiğiniz şeyi ufak bir kurşun kalemle çözebilirsiniz, sakın koyma diye başlamişsınız tamam ama sanki dunyanın sonu olacakmış gibi algilanıyor 😄

Sakın koyma.

Camsil'de bulunan kostik sileceğinin üzerinde bulunan ve camın üzerinde kaymasını sağlayan grafit maddesini yok edecektir.

Bunun sonucunda geriye camın üzerinde zıplaya zıplaya, iz bıraka bıraka ilerleyen bir sileceğin olacak.

Hatta sileceğin lastik kısmına el ile bile dokunulmamalıdır. Elimizdeki yağ o bölgedeki grafiti azaltarak verimini düşürecektir.

Benzin istasyonlarında, zincir marketlerde satılan mevsimlik cam suyu kullanmanı tavsiye ederim.

• 1:e 5 sulandırırak koyabirisin. Direkt koyma.
  • Sakın koyma.

• Eskiden beri koyuyorum hiç bir sorun yaşamadım.

Ama bolca sulandırman gerekir. Araban beyaz renkli ise kaputu kaldırdığın zaman su tahliye kanallarında mavi mavi lekeler görürsün.

Onun yerine yazlık cam suyu al onu kullan. Autokit marka aldım ben limon kokulusu gayet başarılı Cam suyu yerine Cam sil koymak 

• en güzel ve basit yöntemi bir çorba kaşığına yakın bulaşık deterjanı (pril) koyun üstünü su ile tamamlayın. camlar pırıl pırıl. ben uzun zamandır öyle kullanıyorum. özellikle kuş pisliklerinde çok işe yarıyor.

• Sıvı sabunu sulandirin koyun. Kışın antifirİZ yazın sabun.
  • bimde a101 de satılanlar normal değil mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM Arabamın cam suyu bitti
    17 yıl önce açıldı
    Cam Silme Robotu İçin Tavisye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen bi 5lt aldim acaba üzerinde ne yazıyor🤣
  • Bu haplar çıkmış aliexpreeste görmüştüm. Başarılı mıdır? Zararli mıdır bilmem ama suyla karıştırıyorsun . Pratik duruyor

Cam suyu yerine Cam sil koymak
  • Komple doldurdum hazneyi ne gibi zararı olur bilemem ama güzel köpürüyor  

not: Cam sil + pril + kışlık antifrizli cam suyu + arıtma kireçsiz içilebilir su karışımı koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drumyr -- 10 Ekim 2020; 13:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

en güzel ve basit yöntemi bir çorba kaşığına yakın bulaşık deterjanı (pril) koyun üstünü su ile tamamlayın. camlar pırıl pırıl. ben uzun zamandır öyle kullanıyorum. özellikle kuş pisliklerinde çok işe yarıyor.

köpürtmez mi hocam?

• adembey2018 A kullanıcısına yanıt

geçen yıl AliExpress den aldım. 5 lt lik kaba içme suyu (çeşme değil) ile 1 tane atıyorum. mavi yazlık silecek suyu hazır. bimdekilerde belki böyledir mantığı bilemiyorum

• quote:

Sakın koyma.

Ben sirke de ekliyorum çok verimli kireç kalıntı bırakmıyor hiç sorun yaşamadım

• Drumyr kullanıcısına yanıt
    😮😮😮😮
  • quote:

Sakın koyma.

Hocam dert ettiğiniz şeyi ufak bir kurşun kalemle çözebilirsiniz, sakın koyma diye başlamişsınız tamam ama sanki dunyanın sonu olacakmış gibi algilanıyor 😄

• ara sıra bunla temizliyorum camları, kir ve kireç yok edicisi, üstün Alman teknolojisi

www.rossmann.com.tr
    DOMOL BANYO YÜZEY TEMIZLEYICI KIR VE KIREÇ ÇÖZÜCÜ SPREY LIMON KOKULU 750 ML
    https://www.rossmann.com.tr/domol-banyo-yuzey-temizleyici-kir-ve-kirec-cozucu-sprey-limon-kokulu-750-ml-p-sr12060855

• zero01 kullanıcısına yanıt

eğer ki prili çok kaçırmazsanız sorun olmaz bir de prili önden değil suyun çoğunu koyduktan sonra ekleyin baştan eklenince su kabında köpürme oluyor.

• seramik kaplamacılar pril aşındırır
  • Depoya bir bardak üzüm sirkesi koyun. Hem camlarınız pırılpırıl olur hemde kanallar kireçlenmez.
  • Daha ne cevherler cikacak buradan, takipteyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.