Şimdi Ara

Cam suyu yerine Cam sil koymak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nuroxy Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 1 bardak oto şampuanı üzerine su ekliyorum. Son derece temiz oluyor camlar. Şampuanın su kaydırma özelliği çok işe yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drumyr kullanıcısına yanıt

takipteyim merak ettim sonucu ne olacak

• Yukarıda belirtilen malzemelerden sadece oto şampuanına muhalefet etmem. Çünkü kaliteli bir oto şampuanı, boyaya zarar vermemesi için kostik esaslı değil, daha farklı bir teknikle üretilir.

Sirke ilk başta asidik olduğu için camın üzerindeki birikimleri temizleyerek olumlu bir izlenim edindirebilir. Ancak uzun vadede camın parlaklığını alarak özellikle gece sürüşlerinde görme sorunlarına yol açar.

Son olarak kullandığım silecek fiyatını paylaşayım. Grafiti gittikten sonra yukarıda bir arkadaşın dediği gibi kurşunkalem ucunu tozlaştırarak sürmeyi denedim ama neredeyse hiç etkisi olmadı.

Daha iki gün önce bir benzinciden iki litresini 7 TL.ye aldım. Su ile karıştırmadan tamamen saf olarak dolduruyorum. Aracı fazla kullanmadığım için sonbahar ve kış şartlarında bu iki litre en az 3-4 ay gidecektir. Doğal olarak fazla bir maliyeti olmuyor.

İstanbul gibi kışın sert geçmediği iklimde yarı yarıya su ile karıştırılırsa, daha ekonomik olacağını düşünüyorum.

Cam suyu yerine Cam sil koymak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 10 Ekim 2020; 19:19:35 >

• würth konsantre cam sabunu + marketteki en ucuz şişe içme suyu

• Ben hep camsil koyuyorum silecek silbak marka 1 yıl çok rahat gidiyor silecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yıllardır camsil koyuyorum.Hiç birşey olmaz rahat ol.Anfirizli suların zamanla sileceği bozduğunu unutmayın.

• ben yıllardır sıvı arap sabunu koyuyorum(hem güzel temizliyor hem iz yapmıyor)

• Vay be neler varmış burda

Ben kullandım bunu. 2.5 litrelik suya attım. Cam güzel parlıyor ve temizlenmiş hissiyatı güzel ama sinek ölülerini çıkaramıyor sanki.

Bence zaten çok ucuz olduğu için gayet mantıklı.

• hiçbir şey olmaz.

• Cam suyu dediğin şey cam silin sulandırılmış hali zaten.

Depoya yarım litre camsil doldur kalanını suyla tamamla cam suyun hazır.

1. si silgeçlerin ömrünü anında bitirirsin.
    2. si özellikle kış aylarında o camsil anında donar ve malum cama çamur vs gelirse kaza bile yapabilirsin. benzinliklerde satılan camsuları antifrizlidir donmaz.
    3. eğer kışın hortumda camsil veya normal su kalırda donarsa cam suyu haznesini hatta hortumlarını patlatır durduk yere masraf açar.

Hiç kafa ağrıtmadan cam suyu konulmalıdır. zor geliyorsa internetten 20 kiloluklardan sipariş verirsin baya bi gider.

• 1bardak üzüm pekmezi ile 3lt suyu katıştırın. Öyle deneyin.

Camlar çok kirliyse,1tatlı kaşığı tahin de ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickenick -- 11 Ekim 2020; 1:41:39 >
  • Evinizde su arıtmanız varsa ondan doldurunuz yeterlidir. Saf suya yakın kendisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phbfmv

Ben 1 bardak oto şampuanı üzerine su ekliyorum. Son derece temiz oluyor camlar. Şampuanın su kaydırma özelliği çok işe yarıyor.

Bende aynı şekilde yapıyorum. Turtlewax cilalı şampuan su kaydırma özelliği harika. Meguiars sarı şampuan da iyi diyorlar.

• Yazın farketmez kışın sıkıntı ama

• https://urun.n11.com/cam-suyu/divortex-30-antifrizli-sampuanli-cam-suyu-1-lt-x-5-adet-P154632763

Divortex - 30° Antifrizli & Şampuanlı Cam Suyu 1 lt x 5 Adet

2 paket sigara parası bile değil

tavsiye ederim tertemiz yapıyor camı

• şokta 7 liraya satılan çamaşır makinesi temizleyici de iyi iş görür

üstelik köpürmez

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

https://urun.n11.com/cam-suyu/divortex-30-antifrizli-sampuanli-cam-suyu-1-lt-x-5-adet-P154632763

Divortex - 30° Antifrizli & Şampuanlı Cam Suyu 1 lt x 5 Adet

2 paket sigara parası bile değil

tavsiye ederim tertemiz yapıyor camı

Paylaşım için teşekkürler.

Güzel ürün, güzel fiyat. Cam suyu yerine Cam sil koymak 

Hemen bir set sipariş verdim.

• İçme suyu ve cam sili karıştırıp koyarım senelerdir hiçbişey olmuyor .

• 3 litresini 7.5 liraya aldım geçen hafta petrolden, camsilden çok farkı olacağını düşünmüyorum.

Ama yukarıdaki karışımlar hoşuma gitti bulaşık deterjanlı falan olanlar denemek lazım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.