Bildirim
Cam tavanlı araç sahipleri!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yüksek hızlarda mekanizma zarar görebilir.
-
Yüksek hızlarda zarar görür. -
Saolun beyler -
çok fazla açılmadığı sürece sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. -
görmemişin cam tavanlı a3'ü olmuş yolda açıp kapatmış -
mekanizmayi zararini bilmiyorum ama bende cam tavanin ic kismindaki perde zarar gormustu. yolcu tarafi asagi dusuyordu. -
Cam kopabilir -
O nası bi başlık açma şeklidir yahu, cam tavanlı araç sahipleri, alayınızın .... der gibi. -
190 km hızda kapattım bir şey olmadı. -
Söveceksin sandım -
2007 Model Scenic II aracımın kullanım kılavuzu, 60 Km hız üzerinde kesinlikle açılmamalıdır diyordu, cam tavan. Hem mekanizma zarar görüyor hem de seyir güvenliği açısından tehlikeliymiş... -
Tavsiye etmem, ters bir rüzgarda dayanamaz o camı tutan ayaklar. -
başlığın 'açılır cam tavanlı araç sahipleri' olarak değişmesi gerekiyor. her cam tavan açılmıyor zira. -
insanları ayırmayalım -
Üsdü. -
Geçen Facebook grubumuzda gördüm bir abimizin camı uçmuş yolda giderken. Araç megane 2. 60 km üzeri hızlarda kullanılmaması gerekiyordu sanırım. -
buna insan ayırmak denmez ki.quote:
Orijinalden alıntı: plekumat06
insanları ayırmayalım
benim arabamın cam tavanı açılmıyor. açılmayan bir şeyi nasıl açmaya çalışacağım? asıl sen bizi ayırıyon -
110- 120 km de bile çalışıyor, sıkıntı olmaz ama 80-90 sonrası gürültülü oluyor kullanmak istemiyorsun zaten.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
190 km hızda kapattım bir şey olmadı.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X