Şimdi Ara

Cam tavanlı araç sahipleri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam cam tavanlı aracı yani audi a3 un cam tavanı açık şekilde 85 90 la gidersek zararı olur mu ve bu hızlarda cam tavanı açıp kapatmanın zararı olur mu

• yüksek hızlarda mekanizma zarar görebilir.

• Yüksek hızlarda zarar görür.
  • Saolun beyler
  • çok fazla açılmadığı sürece sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
  • görmemişin cam tavanlı a3'ü olmuş yolda açıp kapatmış
  • mekanizmayi zararini bilmiyorum ama bende cam tavanin ic kismindaki perde zarar gormustu. yolcu tarafi asagi dusuyordu.
  • Cam kopabilir
  • O nası bi başlık açma şeklidir yahu, cam tavanlı araç sahipleri, alayınızın .... der gibi.
  • 190 km hızda kapattım bir şey olmadı.
  • Söveceksin sandım
  • 2007 Model Scenic II aracımın kullanım kılavuzu, 60 Km hız üzerinde kesinlikle açılmamalıdır diyordu, cam tavan. Hem mekanizma zarar görüyor hem de seyir güvenliği açısından tehlikeliymiş...
  • Tavsiye etmem, ters bir rüzgarda dayanamaz o camı tutan ayaklar.
  • başlığın 'açılır cam tavanlı araç sahipleri' olarak değişmesi gerekiyor. her cam tavan açılmıyor zira.
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    insanları ayırmayalım
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Üsdü.
  • Geçen Facebook grubumuzda gördüm bir abimizin camı uçmuş yolda giderken. Araç megane 2. 60 km üzeri hızlarda kullanılmaması gerekiyordu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plekumat06

insanları ayırmayalım
    buna insan ayırmak denmez ki.

benim arabamın cam tavanı açılmıyor. açılmayan bir şeyi nasıl açmaya çalışacağım? asıl sen bizi ayırıyon
  • 110- 120 km de bile çalışıyor, sıkıntı olmaz ama 80-90 sonrası gürültülü oluyor kullanmak istemiyorsun zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.