Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.662
Cevap
472
Favori
2.777.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de bu modele denk geldim. 15.500 TL görünüyor. Çok iyi değil mi?

www.n11.com
    Samsung WW11BBA046AEAH 1400 Devir 11 KG Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-ww11bba046aeah-1400-devir-11-kg-camasir-makinesi-29670620?magaza=mediamarkt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• FP olarak kullanıp önerdiğini bir ürün var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

Kasım indirimlerinde çamaşır ve kurutma makinesi almak istiyorum.

Bu iki ürünü önerir misiniz ?

Siemens WG52A2Z0TR 10 KG 1.200 devir çamaşır makinesi

Siemens WQ44G2C1TR 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 2 Kasım 2024; 8:50:43 >
  • Merhaba,

11-12 yıllık bir Electrolux yıkama+kurutma hibrit makinemiz var, bunca yıldır bir kez yüzümüz gülmedi, kaç kere arıza yaptı parçaları değişti sayamadım. Uzun süredir de kurutması çalışmıyor ve dolayısıyla bir kurutma makinesi almayı planlıyoruz.

Eski makineyi dayandığı kadar yıkama amaçlı kullanacağız ve kurutmayı üzerine kurdurmak istiyoruz.

Önceliğimiz ütü ve kırışıklık desteği olması. Hızlı kurutması vb önemli değil zaten gece yatarken çalıştırıyoruz. Benim dikkatimi çeken model Bosch WQB245AXTR, ne dersiniz bu modeli almalı mıyız yoksa başka önereceğiniz marka model var mıdır?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenityatlast -- 6 Kasım 2024; 20:22:33 >
  • samsung kurutma makinesi önerir misiniz ?

• serenityatlast S kullanıcısına yanıt
    Yıkama+kurutma hiçbir marka önermem. Electrolux kurutma makinem var 3 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Bosch marka da iyidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen gün sizlere Siemens WQ44G2C1TR 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi modeli sormuştum. N11 'de kampanya yakalayınca geçen gün sipariş verdim. Hızlıca kurulum yapıldı, geldiği günden beri her gün çalışıyordur. Şu an için eşim ve ben memnunuz, özellikle ufak çocuğumuz olduğu için çok rahat ettik diyebilirim. Şu an için negatif veya olumsuz yorum yapabileceğim bir durum olmadı. Kurutma performansı bence gayet güzel 3 adet kurutma topu da kullanıyorum belirttiği süreden çok daha kısa sürede işlemi tamamlıyor.

• srcn09 kullanıcısına yanıt

Hocam selam kaça aldınız acaba n11 'de hepsiburada 20.700 e geliyor şu an. Arayışım devam ediyor. Almayı düşünüyorum ne dersiniz?

www.hepsiburada.com
    Siemens WQ44G2C1TR 9 KG Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatı
    https://app.hb.biz/5sBf624CrXTE

• Rasyonel Sinek kullanıcısına yanıt

N11 'den 20 bin küsüre aldım bende. Satıcıya dikkat edin araştırın mutlaka yorumları. Ben kapıdakifırsat mağazasından aldım gayet ilgililer, BSH Esenyurt deposundan direk ürün geldi. Özellikle irsaliyeyi inceledim.

• .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çamaşır makinesi 10kg kurutma makinesi 8kg iki ürün Beko

marka. Sizce bu bağlantı şekli güvenilir mi? Arka taraf aşağıda

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

• Merhaba arkadaşlar tek başıma yaşıyorum ve bir adet kedim var tuyler için kurutma makinesi almak istiyorum ne tavsiye edersiniz

• _SC kullanıcısına yanıt

Montaj hatası var bu şekilde kullanım tehlikeli. Servis çağırın.

• warcer kullanıcısına yanıt

Selamlar bütçe belirtmediğiniz için farklı fiyatlardan seçtim

arçelik'ten 950KWG

Siemens'ten WQ51G200TR

Electrolux'ten EW7H389ST

Samsung'tan DV90BB5245AEAH

modellerinden hangisini beğenirseniz onu tercih edebilirsiniz.

• Arçelik 2772kt kurutma makinamız var.Rezistansı değiştim fakat bir süre calısyor sonra duruyor 20sn kadar tekrar başlatıyorum 20sn sonra tekrar duruyor.bunsekilmdevam ediyor.Eski rezistans varken direk şartel attırıyordu.Rezistansı değiştim şimdi böyle hata veriyor neden olabilir ,bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.Anakarttan mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arda92_ kullanıcısına yanıt

Yardım için teşekkür ederim ama tek başıma olduğum için yüksek bir model tercih etmek istemiyorum. Haftada max 1 kere kullanacağım 15 civarı olsa iyi olur

• warcer kullanıcısına yanıt

O zaman Altus AL 101 IC modeline göz atabilirsiniz. Fiyatı 14 civarı.

• Arda92_ kullanıcısına yanıt

Tamam hocam buna bakacağım . Hoover HLE H9A2TE-17 modeline ne diyorsunuz fiyat baya uygun görünüyor.

• Merhabalar arkadaşlar, eve bir kurutma makinası almamız gerekiyor malum okul başladı evdeki çamaşır yükü arttı. Aşağıdaki ürünlerden hangisini önerirsiniz ve fiyatları uygun mu sizce? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Burayawww.n11.com
    Siemens WQ44G2C1TR 9 KG Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/siemens-wq44g2c1tr-9-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-40164411

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Burayatrendyol.com
    Bosch Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/bosch/wqg241a0tr-9-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-258336604

• 
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.