Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.629
Cevap
473
Favori
2.767.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çamaşır makinesi 10kg kurutma makinesi 8kg iki ürün Beko

marka. Sizce bu bağlantı şekli güvenilir mi? Arka taraf aşağıda

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya
  • Merhaba arkadaşlar tek başıma yaşıyorum ve bir adet kedim var tuyler için kurutma makinesi almak istiyorum ne tavsiye edersiniz
  • _SC kullanıcısına yanıt

Montaj hatası var bu şekilde kullanım tehlikeli. Servis çağırın.

• warcer kullanıcısına yanıt

Selamlar bütçe belirtmediğiniz için farklı fiyatlardan seçtim

arçelik'ten 950KWG

Siemens'ten WQ51G200TR

Electrolux'ten EW7H389ST

Samsung'tan DV90BB5245AEAH

modellerinden hangisini beğenirseniz onu tercih edebilirsiniz.

• Arçelik 2772kt kurutma makinamız var.Rezistansı değiştim fakat bir süre calısyor sonra duruyor 20sn kadar tekrar başlatıyorum 20sn sonra tekrar duruyor.bunsekilmdevam ediyor.Eski rezistans varken direk şartel attırıyordu.Rezistansı değiştim şimdi böyle hata veriyor neden olabilir ,bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.Anakarttan mı?
  • Arda92_ kullanıcısına yanıt

Yardım için teşekkür ederim ama tek başıma olduğum için yüksek bir model tercih etmek istemiyorum. Haftada max 1 kere kullanacağım 15 civarı olsa iyi olur

O zaman Altus AL 101 IC modeline göz atabilirsiniz. Fiyatı 14 civarı.

Tamam hocam buna bakacağım . Hoover HLE H9A2TE-17 modeline ne diyorsunuz fiyat baya uygun görünüyor.

• Merhabalar arkadaşlar, eve bir kurutma makinası almamız gerekiyor malum okul başladı evdeki çamaşır yükü arttı. Aşağıdaki ürünlerden hangisini önerirsiniz ve fiyatları uygun mu sizce? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

www.n11.com
    Siemens WQ44G2C1TR 9 KG Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/siemens-wq44g2c1tr-9-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-40164411

trendyol.com
    Bosch Wqg241a0tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/bosch/wqg241a0tr-9-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-258336604

• karaaslan62 K kullanıcısına yanıt

İkisininde fiyatı uygun. Çok az bir kalite farkıyla Siemens alabilirsiniz.

Paneli ve programları her ne kadar fonksiyonel gibi görünse de birçok programda kuruluk seviyesini ayarlamanıza izin vermiyor. Bu yönden büyük eksi. Buna bağlı bazen üst üste 2 3 kere çalıştırmanız gerekiyor ki çamaşırlarınız kurusun. NDEH 10A2TSBE-17 modeline bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim cevabınız için.

• karaaslan62 K kullanıcısına yanıt
    Kurutma makinesinde Vestel markasını gözünüz kapalı alabilirsiniz Hocam.
    Merhaba

Altus Al 101 IC 10 kg kurutma makinası ;
    https://app.hb.biz/dXoFO5w8fIzT

Ayrıca Bosch WQG244C1TR  9 Kg. kurutma makinası ile aranıza katıldım ;

www.hepsiburada.com
    Bosch WQG244C1TR Serie 6 Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9 kg Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/bosch-wqg244c1tr-serie-6-isi-pompali-kurutma-makinesi-9-kg-pm-HBC00004NHUXY

İkisi de kurutma işini gayet iyi görüyor.

İkisi de ısı pompalı.

Bosch kondanseri kendi temizlenen modeli ( Tam olarak ne kadar temizliyor ? Gerekli mi bilemiyorum ? ) .

Ses düzeyleri hemen hemen aynı . " 65dB" android uygulaması ile ölçüm ;
    play.google.com
    Sound meter : SPL & dB meter - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ktwapps.soundmeter

Banyonun kapısını kapatınca hemen hemen hiç ses olmuyor.. "45-50 dB civarı "

Hemen hemen her kurutmada " tam yük çamaşır kullanıldığında " su kabını boşaltmak gerekiyor...

Özellikle iç çamaşırları kazakları pamuk gibi yumuşacık yapıyor .
    Yumuşatıcı kullanmaya hiç gerek kalmadığını söyleyebilirim...

Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 16 Kasım 2024; 17:3:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SquidGame

Kurutma makinesinde Vestel markasını gözünüz kapalı alabilirsiniz Hocam.

Çok teşekkürler Hocam tavsiyeniz için, önerdiğiniz makineyi de değerlendirmeye alacağım.

• micro77 kullanıcısına yanıt

Kırışıklık giderici programları var mı bu makinelerin, kuruyan çamaşırların kırışıklığı açısından bir farkları var mı acaba?

• micro77 kullanıcısına yanıt

Kendi kendini temizleyen kondenser çok tavsiye edilmiyor suyu biriktirip yukarıdan salıyor. Birkaç yıla tıkanmadan dolayı dışarıya su taşırma yada hata verip çalışmama sorunu olabiliyor. Kullanıma ve sıklığına bağlı olarak.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

hocam hangisini aldınız bir yorum yapar mısınız ? bende evlilik arifesindeyim beyaz esyamı siemensten sectım daha henuz almadım arastırma asamasındayım. çamaşır makinesi olarak siemensın en tepe modelini sectım ama tavsiyeler uzerıne electrolux EW9F161BT radarıma ekledım. satın alıp kullandıysanız yardımcı olur musunuz?

ayrıca onerilere acıgım butce 50k

• Ebbx41 E kullanıcısına yanıt

Elect servis konusunda çok sıkıntılıymış hocam Antalya'da. Ben tercihimi siemens modelinden kullandım. nakit 34 bine aldık 1.5 ay oldu. çok memnunuz hiç sesi yok vestel tepiniyordu çalışırken.

• 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.